Une do te doja t'i kaloja pushimet ne krahet e tij.......nuk besoj se do gjeja vend me romantik dhe me te qete se aty........dhe nuk besoj se ka rendesi fare se ku jemi........
Nqs doni tamam vend konkret atehere do te ishin ose ishulli BORA BORA ose CAIMAN ISLANDS..............parajsa vete.......
Mjafton te shkoj me te po se ku nuk ka shume rendesi !
Meqe u lodhem me ameriken ,Ne brigjet e shqipaerise me pelqen po nuk do le mangut edhe
Karaibet![]()
Larg thashethemeve.
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Ibiza, ku ka me mire se atje aman!!
Me ka then nje shoqja ime nga anglia qe eshte Dj, se ne ibiza eshte mrekulli.
Atje do shkoj!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Saranda eshte shume bukur,ishujt e Greqise gjithashtu...Egjipti.
Kete rradhe do zgjidhja Ibizen pasi kam qene dhe eshte mrekullia vete,parajse..ose Tahiti.
"Carpe Diem"
Sa vuni per seks edhe ju aman!!!Une do te doja t'i kaloja pushimet ne krahet e tij.......
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Shumica e femrave qe jan pergjigjur ne kte teme, kan then se do donin te ishin vetem me te dashurin e vet ne ndonje ishull te shkrete apo maje mali!!
E habitshme, ku eshte qejfi ktu..!!! Te rrish vetem me nje person ska gje me te trishtueshme!
Krijoni Kontakt