blu sky,shikoje mire qe kam thene gjithsecili ka nevoje per lirine personale pra qe mos ndihet i besdisur per partnerin !!! po kshu eshte kur kapini pas nje fjale![]()
blu sky,shikoje mire qe kam thene gjithsecili ka nevoje per lirine personale pra qe mos ndihet i besdisur per partnerin !!! po kshu eshte kur kapini pas nje fjale![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 15-09-2007 më 08:33 Arsyeja: =
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Nvare shume nevoja qe kemi per njeri tjetrin,jeten qe te dy e kemi shume te ngjeshur por nje here ne dite per 5 minuta nese vetem ato i kemi kohe i kushtojm njeri tjetrit,nuk harrojm asnjeri te jemi te kujdeseshem nese nevoj per pranin e njeri tjetrit eshte e domosdoshme ne dite te caktuara,nuk ka ndodh te mos shifemi gjate dites vetem nese kemi udhetu jasht shtetit,edhe kur nuk kemi hiq hiq hiq ama hiq kohe 5 minuta te kohes e investojm per ne te dy.Ne telefon nuk e bezdisim njeri tjetrin gjate dites mund te them e therras vetem ne raste urgjente ose nese kemi ndonje takim qe ai duhet ta dije,ai e ka bere si rutin me therret posa te mberrin ne pune dhe une tash jam mesuar nese vonot pak telefonata menjeher mendoj ndonje tragjedi me makin a gjera te tilla,nuk e pres te vonohet e therras une.Pasditen qe te dy e kemi me te lire keshtu qe bejm sms pa ndonje dem sms koti sa per te hargjuar kohen deri sa te takohemi dhe ne mremje gjithmon takohemi
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
Krijoni Kontakt