Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 67
    eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    Me kujtohet qe WoW ka pasur probleme per te balancuar classet qe kur ka filluar wow dhe akoma ska arritur ti balancoj sic duhet lere me si do jet me futjen e Death Knight. Te gjith do fillojne human (dhe raca te tjera qe do e ken) sic filluan blood elf kur filloj Burning Crusade

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Per kete punen e renies se lojtareve edhe une kam vene re qe ka disa qe e kane lene. Si te gjithe lojrat e tjera edhe kjo do vij nje kohe qe do mbaroi por ma ha mendja ka edhe ca kohe der atehere. Prova e vertete e WoW do te jete kur te dali Warhammer online. Atehere do te duket cfare do te ndodhi.

Per sa i perket spec per warlock them te kem ose full affliction spec (instant fear, contagion, unstable affliction) ose Soul link dhe drain life, siphon life (mund te bej tank me kete spec kurse kushuriri ti bej dps). Jam i pavendosur akoma po them nje nga keto te dyjat.

G3nta
    Anėtarėsuar
    09-10-2007
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    21
    Shiko !! cdo klas ka edhe te mirat e veta wow nuk ka pasur asnjehere probleme ,lojtaret kur humbisnin thonin keshtu hiiihihhihihi.....gjithsesi po te rrish e ti studiosh ose ti lozesh te gjitha karakteret do kuptosh se nuk ka me te mire apo me te keqinj me shum a me pak te gjith mundin te gjith dhe jane te barabarte te pakten ne serverat qe une loz...(psh unded mundet te haj te vdekurit dhe mos kete nevoj per ushqim ose mund te kepuse slow-t me nje talent te vecant)cfare dua te them....--> qe ashtu si unded ka keto cdo karakter ka te vetat kjo do te thote se per nje karakter te caktuar te duhet nje klas e caktuar pra qe do te thote se jane te barabarta,,,gjithsesi,,,wow (ose me sakte blizzard qe e perfajson)nuk mundohen te balancojne klaset thjesht te fusin ne loje gjithnje e me shum gjera te reja ne menyre qe ata qe nuk duhan te ndalojne se lozuri mos merziten por te rrisin karaktere te reja .eshte shum e thjesht nese nuk futet patch-i per 1 vite lojes do i vije fundi dhe te gjith do e kene illidan farm status,,per kete arsye fusin dhe patch-in.
    Hej Hej!!

G3nta
    Anėtarėsuar
    09-10-2007
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    21
    lojaxh do informohem per sa i perkete warlock - priest dhe te them neser gjithsesi une mbetem me mendimin e kaluar 2v2 eshte 1-sh demonologic warlock me shadow priest
    Hej Hej!!

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Ehe, do te ishte mire te kishim nje tjeter per 3vs3. Edhe nje Holy Paladin na duhesh dhe gerrinim morrin te gjitheve. E di qe merr shume me shume pik ne 3vs3. Po ca ti besh nuk ka ndonje Shqiptar tjeter ne Aszune.

Per demonology build qe e ke fjalen une nuk e di per sa thelle thua ti qe te vesh pik? Deri ne fund qe te marresh Felguard apo vetem deri tek Soul link? Une po mendoja per kete build:

http://www.wowhead.com/?talent=Iq0rVRrkRZbxczIiz0eo

Ketu ke disa pike qe te mbrojne kunder damage dhe te bejne te kesh shume health. Plus edhe thith shume jete nga te tjeret. Keshtu qe ato nese fokusehen ndaj meje e kane veshtire te me mundin the shadow priest mund ti vrasi. Kurse nese ato fokusohen te ai un mund te bej fear e te tjera. Plus dhe damage nuk eshe aq keq me kete build.

Nje opsion tjeter eshte:

http://www.wowhead.com/?talent=Ii0rVRfkqtbobZxE0zM

Me shume damage por vdes me kollaj ama.

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    ke te drejte qe warhammer do te jet test per WoW po me kujtohet kur doli 2Moons ne fillim dhe gjith njerezit qe thonin qe kishin lene/do te linin wow per te luajtur 2Moons dhe erdhi puna qe 2Moons nuk ja vlente se ishte pure grinding. Sido qe te jet warhammer do jet test i vertet, dhe nqs warhammer sa kalon dot ngelet Aion e NCSoft

i/e regjistruar Maska e Silence
    Anėtarėsuar
    20-01-2007
    Postime
    32
    Un kam luajtur Frozen Throne 3 dhe nuk e di se sa e ngjashme me kete lojen ...

Me te veretet qe eshte loj interesante

G3nta
    Anėtarėsuar
    09-10-2007
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    21
    lojaxhi ajt se po vij une te serveri yt dhe per 1 jave e kam gati 70 lvl hihihih :P.... thjesht keto koh do jem gjithnje ne udhetime dhe nuk e kam edhe shum te kollajshme gjithsesi do e mendoj se me pelqene shum ideja te loz dhe te flas gjuhen time ..me behet shum qefi qe shprehem ne shipe per kete loj :P...do te te dergoj nje list talentesh qe te shofesh sepse une nuk kam warlock 70 lvl e kam sh te vogel ama do pyes nje shoqen time qe eshte warlock (dhe madje nder me te mirat e serverit tim)...dhe do te te them
    Hej Hej!!

G3nta
    Anėtarėsuar
    09-10-2007
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    21
    silens:nuk di c'te them une nuk kam lozur asnjehere frozen thron .... por me sa kam degjuar nuk ka lidhje fare ...
    Hej Hej!!

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    Citim Postuar mė parė nga Silence Lexo Postimin
    Un kam luajtur Frozen Throne 3 dhe nuk e di se sa e ngjashme me kete lojen ...

Me te veretet qe eshte loj interesante
    eshte komplet ndryshe

Warcraft 3 Reign of Chaos/Frozen Throne = Real time strategy

WoW = MMORPG (massively multiplayer online role-playing game)

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  2. World Of Warcraft?
    Nga lojaxhiu nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 26-10-2012, 17:28
  3. Kryqezatat
    Nga Enri nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 01-03-2011, 20:08
  4. Hey kush luan WARCRAFT III KETU??
    Nga Mr_Right nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 06-07-2004, 01:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •