Close
Faqja 10 prej 15 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 145
    i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    po ti be djal po paragjykon ketu ke di valle ti s e me qfare bindje i kan leshuar mjekrrat e i kan shkurtuar pantollat kto jane te gjitha pjese te sunnetit e din apo nuk e din po mire ti duhet me qene i knaqur qe edhe hajnat edhe dilingjit e kan kuptuar hakin po qfare per te tjeret per muslimanet me emra qfare thua per ta ti kta bile i kan msu 3-4 sure a e di sa ka ti q e as shahadet nuk din une nuk ia takoj asnje strukture ajo q e mendoj qe eshte e drejt ate e perkrahu edhe s merzitna une se qfar epiteti jeapin njerzia se ne musliman nuk guxojm te bejme munafikllak
    shikoj gjerat ne nje kendeveshtrim tjeter pasi falesh une mendoj q e ti e kuptuar arsyen e mirefillte po distancohu pak nga xhahilieti po per askend nuk jan ofendim se njeriu mund te thot qfare te doje tek e fundi eshte mendimi i yti
    Une distancohem nga i pa drejti edhe ate pa dallim feje.Dhe mu ketu qendron dallimi ne mes meje dhe teje.
    E sa per hajnin qe eshte bere musliman,po te them se hajni hajn ka me mbete tere jeten.Edhe sa per spiunim ose bashkpunim(munafikllak si thua ti)as ai nuk hjeket brenda nate.Dhe njerez te tille i kam fqinje.I njof shume mire,se jemi rrite bashk ne te njejten rrugice.Une dhe familja ime kemi hequr te "zite e ullirit"nga spiunlleqet(munafikite)e tyre.Dhe paramendoje tani ate person duke u munduar ti spjegoj dikujt se cka eshte hallall e cka haram.Dhe ti kerkon nga une qe te besoj se ky person dhe shume si ky paskan nderruar sepse qenkan bere musliman?
    Ti mund te beshe be,te bertasesh,te biesh "argumenta"1000 vjeqare,por mua nuk me binde dot.Andaj ta them edhe nje here qe ta kuptosh me mire.

Mjekerrcjapet nuk jan shqiptare.Kan shitur b... e krye,dhe te shitur kan trup e shpirt.Vendi i tyre eshte para gjyqit,ku duhet te pergjegjen per tradheti kombetare
    E sa i perket distancimit,duhet ti dhe cdo shqiptare tjeter te distancohet nga ta.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Une distancohem nga i pa drejti edhe ate pa dallim feje.Dhe mu ketu qendron dallimi ne mes meje dhe teje.
    E sa per hajnin qe eshte bere musliman,po te them se hajni hajn ka me mbete tere jeten.Edhe sa per spiunim ose bashkpunim(munafikllak si thua ti)as ai nuk hjeket brenda nate.Dhe njerez te tille i kam fqinje.I njof shume mire,se jemi rrite bashk ne te njejten rrugice.Une dhe familja ime kemi hequr te "zite e ullirit"nga spiunlleqet(munafikite)e tyre.Dhe paramendoje tani ate person duke u munduar ti spjegoj dikujt se cka eshte hallall e cka haram.Dhe ti kerkon nga une qe te besoj se ky person dhe shume si ky paskan nderruar sepse qenkan bere musliman?
    Ti mund te beshe be,te bertasesh,te biesh "argumenta"1000 vjeqare,por mua nuk me binde dot.Andaj ta them edhe nje here qe ta kuptosh me mire.

Mjekerrcjapet nuk jan shqiptare.Kan shitur b... e krye,dhe te shitur kan trup e shpirt.Vendi i tyre eshte para gjyqit,ku duhet te pergjegjen per tradheti kombetare
    E sa i perket distancimit,duhet ti dhe cdo shqiptare tjeter te distancohet nga ta.
    pa he more goni ne qfare gjuhe falesh pasi edhe ashtu eshte tema

Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219

po kjo nuk do te thot qe te gjith ata qe mbajn mjekrra apo mjekerrcjapet siq i quan ti jane te tille iki pergjithesimit sepse ne te gjith e dime se te gjith nuk jan njesoj ndoshta kete e kupton edhe nje pyetje pse valle ju shqetson pse nje njeri bart mjekerr apo jo i shkurton pantollonat apo jo a s kemi ketu zgjedhje te lire apo qfare apo duhet te sillemi dhe te vishemi ashtu siq dojn te tjeret a s kan njerzit liri ne kete aspekt mu me brengos fakti me shum s e keto vin nga ana e muslimaneve edhe mendimi im eshte q e kjo nuk eshte e drejt ta etiketosh dikend vetem pse e qon ne vend nje sunnet te pejgamberit apo pse mban mjekerr fundja eshte pun e tij edhe me heret kishte qe mbanin mjekrra po askush nuk thonte asgje mirepo tash ekziston dallimi sepse kjo gje behet per hire te Allahut e ketu ka sprova ndoshta e din dhe duhet ta mbash pavaresisht qfare mendojn njerzit vetem e vetem per ta arritur knaqesin e Allahut lexo me shume per fene tende sepse me te vertet tek populli jon ne pergjthesi kan pak njohuri per fene e tyre ndoshta ne kete aspekt do te pajtohesh me mua

Canna-log Maska e Artson
    Anėtarėsuar
    24-07-2007
    Vendndodhja
    Loading...
    Postime
    416
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Degjo se nuk e kam ndermend te grindem me ty me fjale. Sepse ma mer mendja akoma ne ne moshen e adoleshences dhe nuk me takon mua te grindem me ty.
    Paske lexu nje poezi dhe vjen e shet mend ketu,
    Feja e shqiptartir eshte shqiptaria , po dije se pervec shqiptaris fe e shqiptarit eshte edhe krishterimi por edhe feja islame.
    Kur Pashko Vasa i thot ato vargje nuk mendon ose nuk apelon qe shqiptaret te lejne fene e tyre, por apelon qe te bashkohemi shqiptare katolik ortodoks e musliman ne lufte per liri.
    Po cfar te te bej une ty i mjeri , aq e ke kapacitetin , te kisha keshilluar te bejsh nje test Iq-je online per free .
    Ku e ke mesuar shqipen o arab ?
    Kur jam rrethuar nga njerėz tė vegjėl s'ndjej madhėshti, por mjerim! M.Roēi

Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    pa he more goni ne qfare gjuhe falesh pasi edhe ashtu eshte tema

Qe ne fillim kam thene se falem ne gjuhen arabe.

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Nji budallė e gjuen gurin e nji mahallė rroken mbas tij.

Krishti e Muhamedi e kanė gjuejtė gurin e shqiptarėt tash po rroken mbas ēatij guri.

Gjithė ato shkrime, bibla e qurana, janė fjalė qė ata tė ēmendurit i flisnin nė jerm e pėrēartė.

Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    po kjo nuk do te thot qe te gjith ata qe mbajn mjekrra apo mjekerrcjapet siq i quan ti jane te tille iki pergjithesimit sepse ne te gjith e dime se te gjith nuk jan njesoj ndoshta kete e kupton edhe nje pyetje pse valle ju shqetson pse nje njeri bart mjekerr apo jo i shkurton pantollonat apo jo a s kemi ketu zgjedhje te lire apo qfare apo duhet te sillemi dhe te vishemi ashtu siq dojn te tjeret a s kan njerzit liri ne kete aspekt mu me brengos fakti me shum s e keto vin nga ana e muslimaneve edhe mendimi im eshte q e kjo nuk eshte e drejt ta etiketosh dikend vetem pse e qon ne vend nje sunnet te pejgamberit apo pse mban mjekerr fundja eshte pun e tij edhe me heret kishte qe mbanin mjekrra po askush nuk thonte asgje mirepo tash ekziston dallimi sepse kjo gje behet per hire te Allahut e ketu ka sprova ndoshta e din dhe duhet ta mbash pavaresisht qfare mendojn njerzit vetem e vetem per ta arritur knaqesin e Allahut lexo me shume per fene tende sepse me te vertet tek populli jon ne pergjthesi kan pak njohuri per fene e tyre ndoshta ne kete aspekt do te pajtohesh me mua

Nuk kam asgje kunder mjekrrave,por kunder mjekerrcjapeve,qe kan mjekrrat deri ne kerthize,sikur cetnik.
    E sa u perket teshave pyes veten edhe sa kohe do te shkoj deri sa te filloj ndonje mjekerrcjap te heci rruges me qrqaf te bardhe deri ne toke si ne arabi,me qallma ne koke si ne afganistan,e te flej neper shpella si ne jemen.
    Une nuk kam ngaterruar asgje,por ti ke ngatrruar.Sepse nese e kemi fene e njejte me arabet,kulturen e kemi totalisht te ndryshme.
    Sa i perket njohurise mbi fene te populli yne,aty pajtohem me ty plotesisht.
    Pra siq e the edhe vet: "Lexo pak me teper"
    Si propozim: Lexo Aristidh Kolen

Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219

Allahu kend te don e udhezon

po padyshim qe gjerat e tilla hyn ne gjynahe te medhaja po namazin ne qe nuk e kemi fal a thu ku bene pjese ne cilin grup te gjynaheve dhe ja ne tani falemi elhamdulilah prej Allahut dhe nuk i bejme me gjerat e tilla psh nje gjynah te madh siq eshte lenja e namazit dhe ne kemi ndryshuar nuk mund ta mohojm kete fakt me ndihmen e Allahut padyshim dhe mendoj s e nuk kemi te drejt ti gjykojm per nga e kaluara asnjeri inshAllah Allahu na ka fal per gabimet e meparshme sepse asnjeri nuk mund te thot se nuk ka gabuar asnjeher te tillet e mshtrojn veten e tyre sikurse disa te tanet qe thojn e kam zemren e paq e po ty pyesesh per namaz jan kerka dhe e mashtrojn veten ashtu si hebrenjet ja bajn rrafsh vetes

Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Nuk kam asgje kunder mjekrrave,por kunder mjekerrcjapeve,qe kan mjekrrat deri ne kerthize,sikur cetnik.
    E sa u perket teshave pyes veten edhe sa kohe do te shkoj deri sa te filloj ndonje mjekerrcjap te heci rruges me qrqaf te bardhe deri ne toke si ne arabi,me qallma ne koke si ne afganistan,e te flej neper shpella si ne jemen.
    Une nuk kam ngaterruar asgje,por ti ke ngatrruar.Sepse nese e kemi fene e njejte me arabet,kulturen e kemi totalisht te ndryshme.
    Sa i perket njohurise mbi fene te populli yne,aty pajtohem me ty plotesisht.
    Pra siq e the edhe vet: "Lexo pak me teper"
    Si propozim: Lexo Aristidh Kolen
    po prap them s e e drejt e tyre eshte te bejne si te duan me jeten e tyre
    po po po kjo kultura jon siq themi ne ne kosov po qet spoj me fene ton
    ja nje argument veshja eminifundave dhe gjerave te tilla edhe pse tek ne thojn qe eshte kultur sipas fes eshte e ndaluar dhe kjo nuk shkon me fe dhe shum gjera edhe tek mashkujt njashtu nuk pershtaten me fe sipas kultures se sotit
    apo sa ma in qe je siq thojn kullerat aq me larg fes je ndoshta ketu pajtohesh se kultura jon e sotit nuk pershtatet me fen po ja edhe nje fakt po kjo kultur qe e kemi ne sot eshte valle shqiptare jo ore djal kjo eshte plotesisht perendimore dhe ne asgje te hajrit nuk kemi marr nga europa vetem se ma te zezat e tyre per kete po apo e mohon edhe kete gje siq jan droga krimi prostitucioni e shum gjera negative qe ne si shqiptare shquheshim si nje rini e paster dhe ku jemi sot pome heret per parandalimin e gjerave te tilla a thu valle nuk ka pas aspak ndikim feja
    nuk paskam degjuar per kete do ta kem parasysh

Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    po ky qe e permende paska shkruar per qeshtjen ilire dhe en pergjthese shqiptare une ende nuk pash diqka fetare

Faqja 10 prej 15 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nė ēfarė gjuhe faleni ju dhe pse?
    Nga IsiNYC nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 14-03-2006, 17:41
  2. Feja Islame pervec Kuranit!(Sahihu Buhari)
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 03-09-2005, 13:19
  3. Faleni te Bukuren
    Nga Dita nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 06-08-2002, 13:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •