Close
Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 145
    i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga DardanG Lexo Postimin
    Nuk ėshtė cėshtja a mė pėlqen feja islame a jo! Nuk mė pėlqejnė predikuesit e fesė islame, pėr tė cilėt feja ėshtė para kombit, madje pėr fe ata sakrifikojnė edhe kombin!
    Dhe sė fundi, t“i dhe bashkėmendimtarėt tu, tė cilėt "fshiheni" pas "Allahut", sikur ai ėshtė mbrojtės i juaj dhe vetėm i juaj, dhe ju dhe vetėm ju jeni besimtarėt e vėrtetė tė tij dhe ju dhe vetėm ju jeni tė autoritetshmit pėr tė folur pėr tė dhe mbrojtur atė! Nė kėtė botė nuk jetojnė vetėm ata qė besojnė nė islam, por jetojnė edhe kombe me besime tė ndryshme dhe po ata besojnė nė "Allahun" t“uaj, por qė Atij i thonė nė emėr tjetėr dhe i bėjnė ca lutje tė tjera drejtuar Atij! Edhe kėta popuj, me emėra tė tjerė e besime tė tjera, i gėzojnė tė njejtat privilegje, sikur ata tė fesė islame, qė ua ka dhėnė Allahu" i gjithėmėshirshmi e i gjithėfuqishmi pėr tė gjithė: lindjen, jetėn dhe vdekjen!
    Mos u merdhez bre burre,se te njejte jemi sikur ti edhe une,ndoshta me nje doze te vogel ndryshimi,edhe ate ne respektimin e fese,te vllezerve te mije te gjakut.
    Une respektoj siq e ceka edhe me larte, te gjitha fete pa marre parasysh se a me pelqejne mua apo jo.E kur eshte ne pyetje Shqiperia,a shqipetaret atehere nuk ndegjoj as per ndojne fe as per ndonje komb.
    Dhe me duket se ky eshte dallimi ne mes meje dhe teje.
    Dhe nuk e di me cfare te drejte me sulmon,biles edhe me bene arab e turk.Ti me siguri nuk mund ta dish se kush jame une dhe cfare kam bere une per vendin e per kombin tim.
    Me vje shume keq per ty qe rri me gjithfare hoxhollare.Mirepo egziston nje fjale e urte popullore:"Njeriu nga do qe te shkoj gjene shoket e vet"
    Sa per emrat dhe kulturen qe na u paska nderrue,do te perkujtoj se me nje pjese ke te drejt.Mirepo a nuk eshte edhe nje e vertete,se mbas perfundimit te luftes ne Kosove thuaja 100% e emrave qe prinderit u lene femijeve jan shqip?
    Per dallim nga ata ne Shqiperi.Ku pjesa me e madhe e emrave jan "Europian".Dhe kjo ndoshta per dikend eshte nje mekat me i vogel.
    Por te kthehemi te asimilimi edhe nje here.
    Ceshtjen e emrave ta tregova dhe nuk ke cka te shtosh ne te.
    Darsmat behen sot kryesisht me lodra dhe 100% me muzike, valle dhe adete shqipe.
    Sa i perket asaje se une fshihem mbas Allahut,kjo me te vertete eshte qesharake.Nuk e di cfar ke lexuar para se ta lexosh ate cfare une kam shkruar,por me ke drejtuar akuza te pa hieshme dhe te pa baza.
    Dhe ne fund,zot ose allah-per mua eshte krejt e njejte perderisa njeriu te mbetet njeri dhe mos te behet as avokat i grekut as i serbit.as i arabit as i venedikut.

Mbeq me shendet,e te ruajt zoti

i/e regjistruar Maska e DardanG
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    I lexova postimet tua, "Daja-Goni," tė mėparshme dhe po i citoj tė gjitha, le ta shoh "mileti", kėtė fjalė e kuptom mė mirė ti, se sa kundėrthėnės je nė mendimet tua!

Herėn e parė thua kėshtu:
    Natyrisht arabisht
    Edhe mos filloni komentet, se jo Allahu nuk ditka gjuhė tjetėr. Edhe stergjysherit tone paskan qene dikur te krishtere, sepse nuk eshte ajo teme e bisedes.
    Nė postimin e dytė reagon kundėr posti,mit tim tė mėparshėm, madje kėrcėnueshėm:
    Po kur tash e 500 vjet nuk u asimiluam edhe pse jetuam nen pushtimin e shteteve te ndryshme as tani nuk do te asimilohemi. Edhe ja ke fut kot. Ne baze te asaj qe shkruan nuk e njifke ti fene islame dhe aq shume. Nuk e dij se qfare hoxhallare ke takuar ti por ata qe une i njof e dine mire shume arabishten dhe shqipen.
    Nese nuk te pelqen feja islame nuk ke nevoje qe ne cdo rast te hedhesh vrerin tend, posa te flitet a shkruhet pėr islamin.
    Dhe nė postimin tėnd tė tretė, "Daja - Gon", papritmas do tė na dalė dicka tjetėr dhe aty ku ishte do tė mė vendos mua!

Citim Postuar mė parė nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Mos u merdhez bre burre,se te njejte jemi sikur ti edhe une,ndoshta me nje doze te vogel ndryshimi,edhe ate ne respektimin e fese,te vllezerve te mije te gjakut.
    Une respektoj siq e ceka edhe me larte, te gjitha fete pa marre parasysh se a me pelqejne mua apo jo.E kur eshte ne pyetje Shqiperia,a shqipetaret atehere nuk ndegjoj as per ndojne fe as per ndonje komb.
    Dhe me duket se ky eshte dallimi ne mes meje dhe teje.
    Dhe nuk e di me cfare te drejte me sulmon,biles edhe me bene arab e turk.Ti me siguri nuk mund ta dish se kush jame une dhe cfare kam bere une per vendin e per kombin tim.
    Me vje shume keq per ty qe rri me gjithfare hoxhollare.Mirepo egziston nje fjale e urte popullore:"Njeriu nga do qe te shkoj gjene shoket e vet"
    Sa per emrat dhe kulturen qe na u paska nderrue,do te perkujtoj se me nje pjese ke te drejt.Mirepo a nuk eshte edhe nje e vertete,se mbas perfundimit te luftes ne Kosove thuaja 100% e emrave qe prinderit u lene femijeve jan shqip?
    Per dallim nga ata ne Shqiperi.Ku pjesa me e madhe e emrave jan "Europian".Dhe kjo ndoshta per dikend eshte nje mekat me i vogel.
    Por te kthehemi te asimilimi edhe nje here.
    Ceshtjen e emrave ta tregova dhe nuk ke cka te shtosh ne te.
    Darsmat behen sot kryesisht me lodra dhe 100% me muzike, valle dhe adete shqipe.
    Sa i perket asaje se une fshihem mbas Allahut,kjo me te vertete eshte qesharake.Nuk e di cfar ke lexuar para se ta lexosh ate cfare une kam shkruar,por me ke drejtuar akuza te pa hieshme dhe te pa baza.
    Dhe ne fund,zot ose allah-per mua eshte krejt e njejte perderisa njeriu te mbetet njeri dhe mos te behet as avokat i grekut as i serbit.as i arabit as i venedikut.

Mbeq me shendet,e te ruajt zoti
    Akrobat se jo mahi! Dhe s“duhet cuditur! Kohė akrobacionesh ėshtė! Sidomos pėr ata qė falėn arabisht dhe u rrin pas atyre qė e predikojnė islamin nė gjuhėn arabe!
    Sidoqė tė jetė, pac shnet!

Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga DardanG Lexo Postimin
    I lexova postimet tua, "Daja-Goni," tė mėparshme dhe po i citoj tė gjitha, le ta shoh "mileti", kėtė fjalė e kuptom mė mirė ti, se sa kundėrthėnės je nė mendimet tua!

Herėn e parė thua kėshtu:

Nė postimin e dytė reagon kundėr posti,mit tim tė mėparshėm, madje kėrcėnueshėm:

Dhe nė postimin tėnd tė tretė, "Daja - Gon", papritmas do tė na dalė dicka tjetėr dhe aty ku ishte do tė mė vendos mua!

Akrobat se jo mahi! Dhe s“duhet cuditur! Kohė akrobacionesh ėshtė! Sidomos pėr ata qė falėn arabisht dhe u rrin pas atyre qė e predikojnė islamin nė gjuhėn arabe!
    Sidoqė tė jetė, pac shnet!
    Ti zotri si duket shkruan shqip por nuk e kupton bash mire kete gjuhe.
    Cfar une kam shkruar nuk ke nevoje ti perserisesh.Te gjithe mund ta lexojne.Nuk ke nevoje te na i tregoshe aftesite tuaja prej moderatori.
    Ne postimin e pare nuk kam bere asgje tjeter perpos se iu kam pergjegje pyetjes se shtruar,pa e ofenduar askend.
    Ne postimin tim te dyte nuk ka asnje doze kercenimi,as ndaj teje as ndaj ndonje tjetri.Mirepo nese ty te konvenon te ngjallesh urrejtje fetare ne mes te shqiptareve,atehere eshte problem i yti se si i interpreton ti postimet e ndryshme.E per kete gje duhet te kerkosh dikend tjeter se mus nuk me detyron dot te shaja te krishteret siq shane ti myslimanet.
    Dhe e treta cdo kush e vendos vehten aty ku eshte.
    Sa u perket akrobacioneve ato me duket se jane vetem ne koken tende.Ndoshta si pasoje e krizes se identitetit,ose ashtu dicka.
    Dhe se fundieshe ti apo nuk deshe,une shqiptare jam,ifese myslimane,dhe nuk te urreje pse je i krishter.

i/e regjistruar Maska e DardanG
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    [QUOTE=Daja-GONI;1696803]
    Ti zotri si duket shkruan shqip por nuk e kupton bash mire kete gjuhe....
    "Daja Goni" unė shkruaj shqip dhe kuptoj shqip dhe u bėjė thirrje tė gjithė atyre qė Zotit i lutėn arabisht qė t“i luten shqip! Edhe gjuha shqipe ėshtė po aq hyjnore porsi gjuhėt tjera, tė mėdha dhe tė vogėla, ndaj nuk duhet nėncmuar sic po e nėncmoni ju, gjoja se gjuha e jonė ka aftėsi tė vogėla shprehėse! Edhe t“i "Daja Goni" thua, vetė thua, se lutesh arabisht! Kjo ishte porosia ime miqėsore, dashamirėse pėr tė gjithė ata qė lutėn nė njė gjuhė tjetėr qė lė ta provojnė e tė lutėn nė gjuhėn shqipe! Lutja nė gjuhėn shqipe do tė tingėlloj po ashtu bukur, poashtu bindėse, do tė jetė poashtu e sinqertė sikur nė gjuhėn arabe apo nė ndonjė gjuhė tjetėr!
    Unė nuk nxisė urrejtje fetare, unė nuk nxisė pėrcarje kombėtare, unė vecse thash se trysnia qė lutjet fetare tė bėhen nė njė gjuhė tė huaj ėshtė maskė pėr ckombėtarizimin e popujve tė tjerė ! Kjo trysni na ka dėmtuar ne, shqipetarėt dhe gjuhėn tonė tė lashtė, shumė tė lashtė shqipeI Urrejtje fetare dhe pėrbuzje kombėtare bėjnė ata qė e nėncmojnė gjuhėn shqipe dhe luten nė gjuhė tė tjera! Kjo ėshtė djallėzore, kėtė e di edhe "Daja-Gon", por...!
    Eshtė mirė qė beson nė islam, por kjo nuk tė ngritė shumė lartė! Poashtu, nėse unė si i "krishterė" sic thua qė" jam" nuk jamė mė poshtė e as mė lartė se sa ti! Eshtė lartė, shumė lartė, vetėm ai qė ai qė beson nė Zot, e jo ai qė i pėrket ndonjė feje! Sidomos nuk duhet tė mburren ata qė pėr fe shesin gjėnė mė tė shtrejtė, traditat, gjuhėn, kombin e Atdheun!
    Kjo ishte porosia ime pėr ty dhe tė tjerėt qė faleni dhe luteni nė gjuhė tė huaj!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DardanG : 16-09-2007 mė 15:50

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Gramatika e perdorur ne KURAN-
    Eshte interesante te permendet garamatika e perdorurė ne vargjet kuranore,me rastin e leximit te kuranit te bie ne sy vokali dhe notat qe e valevisin vargun kuranorė ,gramatika qe eshte perdorur ne kuran llogaritet si e vetmja e ketij lloji ne kete botė gramatikore,ku qdo vargė kuranorė eshte e pajisurė me rregulla gramatikore ,te cilat rregullojne kuptueshmerinė e shkronjave dhe qellimin e domethenjeve dhe tjetra eshte se qe prej fillimit te kuranit e deri ne mbarim eshte e rimuarė d.m.th qdo vargė perfundon me rimė te njejtė dhe duke e marrė parasysh se janė 6.666 ajete kuranore dhe te gjitha te rimuara ,ky eshte nje fakt qe e mbeshtetė mrekullinė.
    Eshte interesante se vetem 5 % e botes arabe e dinė gramatiken kuranore ,krejt kjo ,tregon se gramatika e kuranit eshte hyjnore dhe joleht arritshme per mendjen dhe kapacitetin e njeriut ,per ta krijuar nje gramatikė te tillė…
    Gramatika e cila eshte perdorur ne kuran dallon prej gramatikes se gjuhės arabe,madje disa gramatiken e kuranit e quajnė edhe si “Gjuhė kuranore” dhe disa e quajnė si “Gjuhė shkencore” qe deshmon se gjuha e perdorur ne kuran eshte unike .
    Nje faktė tjeter eshte se Kurani original mund te quhet vetem nese eshte ne gjuhen kuranore (arabe) dhe kjo deshmon se Kurani I perkthyer ne gjuhė tjera nuk eshte I njejtė dhe jo original ,per shumė arsye: sėpari gramatika e kuranit nuk mund te zbatohet ne gjuhe tjera qe d.m.th se gjuhet tjera nuk mund ta perballojne kete gjuhe si duhet,dhe se gjuhet tjera jan me te meta ne krahasim me me gjuhen kuranore ,keshtu qe gjate perkthimit mund ta gjymtojne apo devijojnė kuptimin apo domethenjen e vertetė,se qfar ka dashurė te thotė Allahu ne rastin konkret te ndonje ajeti apo sureje kuranore.Keshtu qe edhe ne gjuhen shqipe verehen tė meta ne perkthimin e Kuranit , krejt kjo eshte pasoje se gjuha jonė shqipe ne munges te kapacitetit gramatikorė nuk mund ta perkthej ashtu si duhet Kuranin prej gjuhes arabe/kuranore.keshtu qe asnje kuran perveq kuranit ne gjuhen e vetė (arabe) nuk e ka origjinalitetin e autorizuar te gjitha kuranėt tjere ne gjuhė te ndryshme janė dhe vetem mund te quhet si “Kuran I perkthyer” d.m.th jo kuran original.
    Tjetra eshte se kendimi I kuranit mund te kendohet vetem ne gjuhen arabe ,keshtu qe ne gjuhė tjera nuk mund te kendohet ,per arsye se gjuheve tjera I mungon ajo mrekullia gramatikore qe nuk ekziston gjetiu perveq se ne kuranin orgjinal.
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Qellimi Univerzal

Gjuha e perdorur ne Kuran nuk karakter nacional apo pretendime te disave qe thojn se kjo gjuhe eshte perdorur me qellim qe te afirmohet gjuha arabe...

Islami eshte per gjithe njerzimin ,ne gjithėnjerzimin bene pjes i bardhi dhe i ziu,amerikani,gjermani apo arabi dhe shumė kombesh tjera qe flasin secili ndryshe nga njeri tjetri,dhe kemi kontarkse kulturash ne gjuhe dhe mentalitet...

Dhe njera nder arsyet se pse gjat namazit apo faljes se namazit ne islam kendohen suret e kuranit ne gjuhen arabe eshte fakti te eliminohen kunderthanjet nacionale dhe pretendimet e tyre qe ta ndryshojn Islamin se cili ne gjuhen e tyre...

Shembull: Nese ne nje gjami ne Romė hoxha i kesaj gjami fillon te therret ezani ne gjuhen italiane ,tash nese ndonje musliman gjerman ,shqiptar,francez apo japonez e ndegjon kete ezan italiane,keta pjestar te ndryeshem te kombeve te ndryshme nuk mund ta kuptojn dhe besa nuk dota njofin se eshte ky ezan i gjamis apo ka lidhje me islam...tash keta mund te kerkojn secili qe te therritet ezani edhe ne gjuhen e tyre dhe te behen qrregullime dhe mospajtime ne gjami dhe madje ne fee..

Tjetra: gjatė 5 koheve te namazit gjatė dites ,disa namaze hoxha para gjematit (para njerzeve) duhet ti fale me zė (kohen e namazit te: sabahut,akshamit dhe jacis) dhe ne rast se hoxha eshte shqiptar dhe vendos qe kuranin te kendoj ne gjuhen shqipe gjatė namazit,tash mund te qelloj ndoj francez ,gjerman apo arab dhe te mos e kuptoj se qfar po behet ne gjami apo te mso kuptoj se qfar po thotė hoxha sepse nuk e kupton apo falet ne nje gjami islame apo ne ndonje organizim kombetar te shqipetareve dhe keshtu qe keta pjestar te komuniteteve te siperpermendur nuk mund ta gjejn veten e tyre ne kete gjami...dhe te dalin prej kesaj gjamie dhe te kerkojn gjami tjeter qe te kerkojn ndonje gjami e cila ka hoxhen qe i fal namazet ne gjuhen kuranore e jo ne gjuhen shqipe...
    Rreziku me i madh kesaj vepre eshte nacionalizmi i fes islame ,gje te cilen nuk e pretendon islami ,por e pretendon internacionalizmin per te gjith njerzit e botes pa dallim gjinie ,race dhe gjuhe tjeter...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 17-09-2007 mė 04:02
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    dardan-g pse po te pengon ty qaq shum si falemi na
    te pyeti ty dikush si falesh ? - jo
    fisniku te dha nje fakt te mire
    pse falemi ne gjuhen arabe nuk do te thot qe po shkojm drejt asimilimit sepse ne ne shpi perseri shqip flasim

Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    [QUOTE=DardanG;1696881]
    Citim Postuar mė parė nga Daja-GONI Lexo Postimin

"Daja Goni" unė shkruaj shqip dhe kuptoj shqip dhe u bėjė thirrje tė gjithė atyre qė Zotit i lutėn arabisht qė t“i luten shqip! Edhe gjuha shqipe ėshtė po aq hyjnore porsi gjuhėt tjera, tė mėdha dhe tė vogėla, ndaj nuk duhet nėncmuar sic po e nėncmoni ju, gjoja se gjuha e jonė ka aftėsi tė vogėla shprehėse! Edhe t“i "Daja Goni" thua, vetė thua, se lutesh arabisht! Kjo ishte porosia ime miqėsore, dashamirėse pėr tė gjithė ata qė lutėn nė njė gjuhė tjetėr qė lė ta provojnė e tė lutėn nė gjuhėn shqipe! Lutja nė gjuhėn shqipe do tė tingėlloj po ashtu bukur, poashtu bindėse, do tė jetė poashtu e sinqertė sikur nė gjuhėn arabe apo nė ndonjė gjuhė tjetėr!
    Unė nuk nxisė urrejtje fetare, unė nuk nxisė pėrcarje kombėtare, unė vecse thash se trysnia qė lutjet fetare tė bėhen nė njė gjuhė tė huaj ėshtė maskė pėr ckombėtarizimin e popujve tė tjerė ! Kjo trysni na ka dėmtuar ne, shqipetarėt dhe gjuhėn tonė tė lashtė, shumė tė lashtė shqipeI Urrejtje fetare dhe pėrbuzje kombėtare bėjnė ata qė e nėncmojnė gjuhėn shqipe dhe luten nė gjuhė tė tjera! Kjo ėshtė djallėzore, kėtė e di edhe "Daja-Gon", por...!
    Eshtė mirė qė beson nė islam, por kjo nuk tė ngritė shumė lartė! Poashtu, nėse unė si i "krishterė" sic thua qė" jam" nuk jamė mė poshtė e as mė lartė se sa ti! Eshtė lartė, shumė lartė, vetėm ai qė ai qė beson nė Zot, e jo ai qė i pėrket ndonjė feje! Sidomos nuk duhet tė mburren ata qė pėr fe shesin gjėnė mė tė shtrejtė, traditat, gjuhėn, kombin e Atdheun!
    Kjo ishte porosia ime pėr ty dhe tė tjerėt qė faleni dhe luteni nė gjuhė tė huaj!

Eh ne coftese e kupton ashtu si e shkruan,atehere do te kuptohemi disi une edhe ti.
    Une nuk kam probleme me kritiken.Por ajo duhet te jete me vend dhe me baze.
    Ne postimet e tua,ne cdo vend me fute ne nje grupe njerezish.Me mua komunikon vetem pak ne veten e pare.Dhe keshtu shume shpesh te bie te thuash "JU".Dhe kjo gje me pengon me se shumti,sepse une jam "UNE" dhe jo "NE".Dhe une nuk e di kush jan "ATA".
    Fakti qe une falem ne gjuhen arabe,nuk me bene me pak shqiptare.
    Une i di vargjet e te madhit Naim Frasherit per gjuhen tone te ambel.
    As une as te paret e mi mysliman nuk e shitemdhe nuk do ta shesimas traditen as gjuhen as kombin as atdheun.
    Edhe nuk u asimiluam as do te asimilohemi.Nuk na la Haxhi Zeka,Sylejman Vokshi Bajram Curri,Isa Boletini,Azem Bejta,Idriz Seferi,Kadri Bistrica,Mon Stantergu,Mehmet Selaci e mos ti permendi edhe mija e mija te tjere.
    Une me te vertete falem ne gjuhen arabe,por zemra shqip me qane e shqip me kendon.
    Dhe ne coftese disa nga njerezit tane per te marre nje pension apo nje page nga nje shtet i felliqur fqinje shesin komb,gjuhe,tradite e emer shqiptare as kjo nuk ka lidhje me fe,por ne ate se sa e duam kombin dhe atdheun.
    Une jam si toka jone e shejt.
    Une as blihem,as shitem.

Dhe une kam nje porosi per te gjithe shqiptaret:
    Faluni ne cfare gjuhe te doni,por kur te "zgjoheni" nga falja,mos harroni se shqiptare jeni.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    tamam kjo eshte ajo qe ti nuk kupton , sipas teje doesmos do te bejme cfar kane bere cfar kane bere stergjyshet tone , ne kete rast te besojme ashtu sic kane besuar stergjyshet tone.
    Nese bazohemi ne kete llogjike , atehere stergjyshet tana ka ne flejtur neper ahure , a duhet edhe neve te flejme si ata ose jo ?!! , Sipas llogjikes tende neve nuk duhet te pastrohemi , sepse stergjyshet tane kristijan nuk jane pastruar kure ( ka qene dhe akoma eshte doktrine Biblike , ku thuhet se satanai , djalli , shejtani e do trupin e paster - andaj njerezit e botes kristijane ne kohen e mesjetes nuk jane lajtur) .
    Lista eshe aq e madhe e budallalleqeve qe kane bere stergjyshet tane dhe nese ty te pelqejne ato buballalleqe urdhero deren e ke te hapur , askush nuk ka te te ndaloj.
    Per veten time , une ndjek llogjiken dhe llogjika me thot qe mos besoj ne nje liber fetar qe lakuriqin e quan zog, mos besoj ne nje liber fetar tekmi cili bota bimore krijohet para Diellit.
    Nese ty keto te duken normale , urdhero e besoj si gjera normale . Mua personalisht ne duken budallalleqe dhe une nuk besoj ne budallalleqe .

Me Respekt Gostivari_usa
    E kush po te thote behu i krishtere,une te them behu Shqiptar i Mire,para se te studiosh deri ne detaje kuranin te kesh aq zell sa ciklin e kreshnikeve dhe Lahuten e Malcise ta mesosh permendesh...

Stergjyshet tane nuk kane bere budalliqe,stegjyshet tane ishin mjeshtra te mbijeteses,prandaj ti dhe une sot flasim Shqip e Krenohemi me Kulturen tone Shqiptare qe nuk eshte as Kristiane e as Myslymane por eshte kulture Shqiptare...
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    ne gjuhen e punes
    Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.

Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nė ēfarė gjuhe faleni ju dhe pse?
    Nga IsiNYC nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 14-03-2006, 17:41
  2. Feja Islame pervec Kuranit!(Sahihu Buhari)
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 03-09-2005, 13:19
  3. Faleni te Bukuren
    Nga Dita nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 06-08-2002, 13:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •