-
i/e regjistruar
PHP -Bashkëpunimi i PHP me MySQL në XAMPP
Pershendetje te gjithe lexuesve te forumitshqiptar
A mundet dikush te me ndihmon ne startimin e 1 apo disa shembujve me PHP duke perdorur webserverin XAMPP.
Jam fillestar ne PHP mirpo HTML, CSS e njoh mire ndersa rreth webserverit kam pak njohuri.
php dhe mysql funksionon dmth konfigurimin e kam mire mirpo nuk po muj me kriju databze dhe me i lidh me webserverin.
Si mund ta krijoj nje formular kontaktimi dhe si testim kur ta plotsoj dhe dergoj prej webfaqes ku mund ta lexoj ne webserver?
-
-
BASTARDODENTRO
vendosi filet ne kartelen www
hap phpmyadmin nga shfetuesi, nqs ke xampp e ke te preinstaluar nqs jo shkarkoje nga ndonje site dhe vendose ne kartelen www
shko hap shfletuesin shkruaj localhost dhe drejtohu karteles perkatese,
reni
-
-
i/e regjistruar
XAMPP-in e kam te instaluar komplet apache, php, phpmyadmin dhe testimet po i bej po funksionon dmth filet po i vendos ne folderin htdocs mirpo nuk po dij:
1. Me kriju databaza dhe me pa punen konkrete qka po ndodh (po e krijoj databazen dhe gjithashtu tabela mirpo spo mundem me i lidh me php dhe me funksionu ne server).
2. Me thjesht po due me be nje shembul si kontakt formular dhe me vendos ne faqen time e pastaj kur te shkruj mesazh , ku mund ta lexoj mesazhin dhe si?
gjithashtu krijimin e llogarive dhe si me i menagju.
Ndoshta po pyes shume mirpo me duhet vetem startimi e pastaj kam ide se i njoh gjerat tjera mire dmth kam njohurie te pergjithshme per gjithqka mirpo nuk i dij profesionalisht.
Faqen qe dua ta zbatoj webserverin eshte www.gjiganti.com
-
-
BASTARDODENTRO
Shpresoj qe kjo do te ndihmoj - gjithe te mirat
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund të hapni tema të reja.
- Ju nuk mund të postoni në tema.
- Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
- Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt