Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 75
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Si jam?Tradhetine se toleroj. Ndoshta ne vete momentin hajt, do e mbaja afer sa per te pregatitur veten emocionalisht(pra do e perdorja), por s'do zgjaste shume.

Dhe jo,s'kam tradhetuar asnjehere.Pse ta bej?Po me vajti mendja per nje njeri tjeter,le ate qe kam.Pse ta uli veten ne tradheti duke pasur mundesine te veprosh ndryshe? Tradhetia eshte per njerezit me karakter te dobet,pa disipline vetjake.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

beby Maska e jesu
    Anėtarėsuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar mė parė nga SKUTHI Lexo Postimin
    Shume vet flasin kot pa i provuar gjerat,kam pare femra qe te lusin edhe mbase i ke tradhtuar,po nejse.Pastaj nuk eshte e thene qe kjo histori perfundon keq,perkundrazi mund te jete nje histori qe mund te kete nje zhvillim me te thelle se sa ajo e fillimit.
    Nuk e shikoj tradhtine si dicka negative,eshte gjithmone indikator i dickaje.
    Te gjithe mund te tradhtojne ne disa momente te caktuara,shume kane deshire po pak kane kurajo,shume e ushtrojne po pak e pranojne.E kuptoj qe kur te tradhtojne nuk eshte aq e kenaqshme,por kur tradhton eshte shume me e kenaqshme.Tani ca jetojne me friken se mos e tradhtojne,pjesa tjeter jeton pa kete frike.C'est la vie

p.s. te gjithe tradhtojme ne nje menyre ose ne tjetren,tradhtia me e keqe nuk eshte ajo fizike,nejse.
    Te ka thene paegjigjen e sakte Blu_ski
    Une sdo falja nje shok , shoqe te me radhetonte,te me hante ne bese e jo bashkeshortin tim, njeriun qe konsideroj me te sfert. Nese dashuria ka mbaruar shum here me e ndershme eshte te marshe valixhet e te ikesh ne krahet e kujdo tjeter qe deshiron se sa te radhetoshe brenda ne nje lidhje. Blu_ski ka thene nje fjale me vende tradhetojne ata qe kan karakter te dobet dmth dikush qe i mungon guximi, seshte ne gjendje te perballoj realitetin dhe te jete pergjegjes per veprimet e ndjenjat e tije.
    tung
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    ne boten e endrrave
    Postime
    8
    Te jemi realist,cdo kush nga ne ka tradhetuar njeriune tij,kush me fizik e kush me mendje....
    Zakonisht thone se menskujt tradhetojne per hobi....thjesht se mund ti terheqi nje femer nga pamja fizike ,kurse nje femer nese do tradhetoj e ben sepse e ndjen.
    Eshte dicka qe asnjeri s'ka mundur ti japi pergjigjen e sakte deri me sot.
    Mua personalisht me duket shume hipokrite te duash dike dhe ta tradhetosh...O e dashuron dhe rri me te ose e ndan shapin nga sheqeri.
    Ai ose ajo qe dashuron me te vertet dhe ne momentin me te dobet s'te tradheton,ah po te jete thjesht nje entuziazem atehere ndryshon puna ai shuhet dhe ndizet shpejt.
    E fal apo se fal eshte dicka qe nuk mund te percaktohet ne momentin qe s eke provuar.....Jahste valles kercejne te gjithe brenda eshte problemi
    Mendimi im.......

DOTT. SKUTHI Maska e SKUTHI
    Anėtarėsuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    It's not your business....
    Postime
    460
    Blu sky...
    Ndoshta ne vete momentin hajt, do e mbaja afer sa per te pregatitur veten emocionalisht(pra do e perdorja), por s'do zgjaste shume..

Kjo po eshte nje sjellje e lavderueshme.. kjo te duket dukuri e nje karakteri te forte??
    mos me fol per korrektesi pastaj..

jesuradhetojne ata qe kan karakter te dobet dmth dikush qe i mungon guximi..

Ne te vertete eshte e kunderta..

i/e regjistruar Maska e pellumbi
    Anėtarėsuar
    30-04-2005
    Postime
    320
    Citim Postuar mė parė nga anxhelika Lexo Postimin
    Te jemi realist,cdo kush nga ne ka tradhetuar njeriune tij,kush me fizik e kush me mendje....
    Zakonisht thone se menskujt tradhetojne per hobi....thjesht se mund ti terheqi nje femer nga pamja fizike ,kurse nje femer nese do tradhetoj e ben sepse e ndjen.
    Mua personalisht me duket shume hipokrite te duash dike dhe ta tradhetosh...O e dashuron dhe rri me te ose e ndan shapin nga sheqeri.
    Ai ose ajo qe dashuron me te vertet dhe ne momentin me te dobet s'te tradheton,ah po te jete thjesht nje entuziazem atehere ndryshon puna ai shuhet dhe ndizet shpejt.
    E fal apo se fal eshte dicka qe nuk mund te percaktohet ne momentin qe s eke provuar.....Jahste valles kercejne te gjithe brenda eshte problemi
    Mendimi im.......
    Pergjigje te goditura........
    rrespekte.
    Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.

DOTT. SKUTHI Maska e SKUTHI
    Anėtarėsuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    It's not your business....
    Postime
    460
    Citim Postuar mė parė nga anxhelika Lexo Postimin
    Mendimi im.......

Jam dakort me ty ne pergjithesi,por kur thua qeua personalisht me duket shume hipokrite te duash dike dhe ta tradhetosh...O e dashuron dhe rri me te ose e ndan shapin nga sheqeri.

Dashuria gjate kohes se nje lidhjeje nuk eshte gjithmone ne maksimum,ka disa momente up dhe ka disa down,nje flirt i vogel nuk do te thote qe se don personin me te cilin je lidhur.. reprimimi i disa insikteve e ben njeriun me kafshe se c'eshte
    nganjehere duhet bere qefi vetes...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-03-2005
    Postime
    2
    Per mendimin tim mendoj qe dashuria me shum eshte reciproke..!!
    Shpirtnisht nuk e kisha falur kurrr edhe nese e kuptoj qe me nuk me don....Por ,edhe me mbajt afer vetes ashtu pa m'dashuru .nuk me duhet asgje..keshtu qe i vjetri e sjell te riun..

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    hehehe do e falja patjter patjter te mos e vriste hic trurin ai se ne ball do e puthja
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    ne boten e endrrave
    Postime
    8
    [Dashuria gjate kohes se nje lidhjeje nuk eshte gjithmone ne maksimum,ka disa momente up dhe ka disa down,nje flirt i vogel nuk do te thote qe se don personin me te cilin je lidhur.. reprimimi i disa insikteve e ben njeriun me kafshe se c'eshte
    nganjehere duhet bere qefi vetes...[/QUOTE]]

Skuthi,eshte mese normale qe dashuria te mos jete ne maksimum,biles shume here kthehet gjithcka ne monotoni por nese dashuron qofte dhe pak fare mundohesh ta luftosh per ta sjelle perseri atje.
    Sa per flirte dhe reprime instiktesh normale qe ka dhe aq me teper te ju meshkujt(nuk dua te me keqkuptoni)
    Besoj se eshte nje teme pa fund kjo ne mos gabohem se secili ka mendimin dhe karakterine tij
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anxhelika : 28-09-2007 mė 10:00

beby Maska e jesu
    Anėtarėsuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar mė parė nga SKUTHI Lexo Postimin
    Blu sky...
    Ndoshta ne vete momentin hajt, do e mbaja afer sa per te pregatitur veten emocionalisht(pra do e perdorja), por s'do zgjaste shume..

Kjo po eshte nje sjellje e lavderueshme.. kjo te duket dukuri e nje karakteri te forte??
    mos me fol per korrektesi pastaj..

jesuradhetojne ata qe kan karakter te dobet dmth dikush qe i mungon guximi..

Ne te vertete eshte e kunderta..
    Jam mese e sigurt per kete, hap ndonje liber psikologjia e njeriut dhe flasim pastaj.
    Atehere kur qenkerka kaq i/e guximshem pse si thote partnerit/es se tije qe ndjenjat e mia ndaj teje kane mbaruar me e mira secili te shohi jeten e tij qe keteje tutje dhe me pas te shkoje jo me nje por dhe me njeqind e nje por do jete i/e sinqerte.
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •