Tradhetia eshte akt i ndyre,po mos e falje qdo te i beje?Po e fale,prap tradhetar mbetet!
Mendoj Se Do E Kisha Lan Un Para Edhe Nese Dashuria Ime Do Ishte Vetem Per Te Ne Kete Bote.por Do Zgjidhja Dhimjen Akute Se Ate Kronike.per Sa I Perket Momentit Qe Do Largoheshe Me Preteksin Se Nuk Me Don Me, Kete Nuk Do Ta Degjo Kurr Ne Jete Se Njeri Qe Lidhet Pa Te Dashur Per Nje Koh Te Gjat Nuk Ka ,ndaj Nese Ndodh Kushdo E Kupton Dhe Askend Nuk Mund Te Mbash Pa Dashur Do Tja Kisha Thene Un E Para.pra Faljen Nuk E Shikoj Ne Asnje Qosh Te Kesaj Situate Pra Ska Arsye.
Sa Per Dashurin Kush E Mendon Reciproke Nuk Ka Dashur Kurr Qe Mendon Ashtu.vertet Qenia Njerezore Ne Cdo Moment Pret Ate Qe Jep,ne Dashuri Shum Shpejt Harron.eshte Sepse Ke Provuar E Shijuar E Jan Me Te Forta Keto Se Te Mendosh Per Llogari Sa Kam Dhen E Sa Duhet Te Mar.
Njerezit shpeshhere thone jo nuk do e beja kurre por po nuk u ndodhe ne ate situate nuk mund ta dish se si do te veprosh. eshte tjeter te thone kshu me ka ndodhur dhe eshte tjeter ta perjetosh vete. kurre nuk e kupton dot dhimbjen e tjetrin nese me pare nuk e provon vete. si do tja beja...... sinqerisht nuk e di....
Im not just Perfect, Im Albanian too!!
Im not just Perfect, Im Albanian too!!
Kot thoni ju gocat qe nuk falni, ne fund te fundit te gjitha falni... jeni shume te mira..
Ne maksimum mund t'ia ktheni nderin partnerit,por pastaj ktheheni gjithmone ne origjine.
P.s. deri sot kam vertetuar kete gje..
Mos i fut te gjitha ne nje tufe e mos ji kaq i sigurt qe te gjithe femrat falin.
Buka e thyer nuk ngjitet, ngelet shenje ose ne rastin konkret plage. Humb cdo besim ndaj partnerit dhe ne rastin konkret qe eshte dhe tema jone, kur partneri ka ndaluar te te doje si me pare. Perse duhet ta mbash prane vetes????
Sikush lufton per liri e lumturi sote e jo per vuajtje e tradheti
Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!
Fuqia ekziston brenda teje!!!
Shume vet flasin kot pa i provuar gjerat,kam pare femra qe te lusin edhe mbase i ke tradhtuar,po nejse.Pastaj nuk eshte e thene qe kjo histori perfundon keq,perkundrazi mund te jete nje histori qe mund te kete nje zhvillim me te thelle se sa ajo e fillimit.
Nuk e shikoj tradhtine si dicka negative,eshte gjithmone indikator i dickaje.
Te gjithe mund te tradhtojne ne disa momente te caktuara,shume kane deshire po pak kane kurajo,shume e ushtrojne po pak e pranojne.E kuptoj qe kur te tradhtojne nuk eshte aq e kenaqshme,por kur tradhton eshte shume me e kenaqshme.Tani ca jetojne me friken se mos e tradhtojne,pjesa tjeter jeton pa kete frike.C'est la vie
p.s. te gjithe tradhtojme ne nje menyre ose ne tjetren,tradhtia me e keqe nuk eshte ajo fizike,nejse.
Krijoni Kontakt