Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 75
    i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anėtarėsuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Nuk mendoj qe e fal tradhetine. Thjeshte eshte nje gje e pafalshme.
    Por zakonisht ne lidhjet qe kam mundohem ti bind partneret se tek lidhja jone ska nevoje per tradheti. Nese ndonjehere vien deri tek momenti kur nuk me do me atehere nderpreje ne ate moment, dhe mos prit njehere te behesh tradhetar-e dhe pastaj te ndahesh. Sepse besoj qe te gjithkush vlene ajo qe kur e kopton qe s'te do me atehere duhet te ndahesh, e le me kur i shtohet edhe nje tradheti.
    Pra te jemi bashke deri sa duhemi, s'eshte patjeter te jemi gjithe jeten se bashku, por te mos jemi tradhetare.
    Barca

Larguar
    Anėtarėsuar
    17-11-2006
    Postime
    282
    E zeme se keni pasur nje te dashur qe nuk ju do me dhe keshtu ju tradheton.Ju do e falnit dhe ta linit ne paqe "ciao ciao" apo do hakmerreshit sepse me teorine e reciprokismit qe thote se gjoja ajo qe ben duhet te te kthehet?
    Hakmarja me e mire ne keto raste eshte , te pranosh sinqerisht gjendjen dhe mos t'ia kesh me hile vetes ose , nese je shume shume i dashuruar (fenomen ne zhdukje e siper ky) futja nje pellembe(keshtu bejne te civilizuarit e kohes sone) dhe largohu me idene, se kur te rringjallesh perseri nuk do te dashurosh me .
    Paci bese !
    Dajo.

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365

Wink

po ketu ska gje per te falur....... ti sme do shume e qarte ti ne punen tende une ne timen....... ja se shef pune e madhe fort se sme dashke. pastaj per ca ta fal se sme do?? ai seshte i detyruar te me doje me se sben mua... sdo ti ec mor vlla ik edhe mos u kthe se une jam koke derre vlonjate hesapi ska bir nene qe ma ul inatin mua. te isha e martuar merrja edhe femijet edhe hasta la vista baby. po te gjeja dike tjeter te martohesha mire per mua, nqs sdo me ngjiste me asnje shif femijet edhe ec.... sdua ti rendem dikujt qe kur te hyj ne shtepi ai edhe te shikoje mua ti renkoj zemra duke menduar per tjeteren. nqs eshte tradheti kalimtare........ se di......... ndoshta do ja falja por vetem nqs shikoja qe ai vertet po lufton per te me mbajtur mua ne jeten e tije ne te kundert nqs ai tradheton dhe rri i qete sic bejne shume veta edhe thone po deshe rri po deshe ik tek yt ate atehere ku jemi pare shokooooooooooo
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    po qe se nuk me do mund te ma thot lirshem qe or ti zotni un nuk ndjej gja per ty ma. dhe un me gjith qef do i thosha have a good life, se sdu me majt njeri me zor mas meje.

por jo te me tradhetoje e te hiqet sikur me do ate nuk e fal
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anėtarėsuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    Citim Postuar mė parė nga Militik Lexo Postimin

Pra ideja eshte:A mendoni se dashuria eshte reciproke, apo qe te japesh lirisht e te mos presesh asgje ne kembim (qe eshte jashte cdo lloj natyre njerezore)????
    Dashuria eshte te japesh gjithcka dhe te marresh gjithcka; gjera qe nuk duhet te jene te matshme, te ndersjellta apo te barabarta.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga JestersWorld : 13-09-2007 mė 18:49
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-07-2007
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    65
    Pergjigjen time do e jepja me shprehjan e aktores Demi Mur ne nje rol te saj:
    Gjene qe keni me te shtrejte lereni te fluturoje.Nqse ajo nuk fluturon,atehere ajo eshte juaja,nese fluturon lereni te ike,nuk ke ci ben,keshtu eshte jeta.

rrushja Maska e Bejbi
    Anėtarėsuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Kėndej rrotull
    Postime
    382
    une per vete nuk do hakmerresha qe do me vinte keq do me vinte
    por ishalla larg mejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Nese nuk me do dhe me thote troc "deri ketu funksionoj" (ose ndonjer flet me shum heshtja ,ose menyra e te sjellurit)patjeter qe po bye bye qafen thyfsh,,,,,,,,,,,,,
    Po nese me tradheton ,sdo e falja kurr,,,,,,,dhe mund te hakmeresha ,per kete se di si do hakmeresha ,varet ke momenti,ndonje prerje veshi,ose prerje ,,,,,,, varet nga momenti
    nuk do e lija te qete joooooo ,kete ta haroj
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

KORCARE 4 EVER Maska e zhorzhi
    Anėtarėsuar
    09-01-2007
    Vendndodhja
    atje ku lindja e diellit te jep nje shprese te re....
    Postime
    610
    Do e falja???

tradhetine nuk do e falja kurre ne jete...............

por nese do donte nje tjeter atehere me shume dhimbje ne zemer .....do e lija te lire te bente

cfare te donte me jeten e tij....dhe sa me shume larg meje te qendronte.

ne nje lidhje e rendesishme per mua eshte sinqeriteti ......

kur nuk e duam me nje person me mire ta themi hapur sesa ta vrasim me genjeshtra.

do thoja vetem kete;ZOTI VONON POR SHIKON.
    dont worry be happy

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817
    MILITIK AQ SHKURT SA I KERENE TI UNE PER VETE STE KUPTOJ DOT SE CFARE KE DASH TE THUASH ? nejse dashuria eshte dashuri , nuk mund ta mbash tjtrin apo tjetren peng me dashuri nese ai apoajo ste do
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •