Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    i/e regjistruar Maska e Sara_gr
    Anëtarësuar
    21-09-2007
    Vendndodhja
    ATHIN
    Postime
    59
    JU FALENDEROJ NGA THELLESIA E ZEMRES PER MBESHTETJEN TUAJ.
    bili99 ME VJEN SHUM KEQ PER ATE QE INDODHI VELLAIT TEND DHE PO TE SHKRUAJ DUKE LOTUAR. DHE UN MUNDOHEM GJITHMON MOS TA JAP VETEN PARA NENES TIME DHE NUK DERZOHEM.

i/e regjistruar Maska e Sara_gr
    Anëtarësuar
    21-09-2007
    Vendndodhja
    ATHIN
    Postime
    59
    Mamaja Ime Esht 41 Vjece. Kanceri Ndodhej Ne Miter Por E Kuptuam Shum Von Mbas 3 Vjetesh Dhe Ishte Perhapur Teper Mbasi Bem Analizat Me Thot Doktori Mua Pergjigjen Qe Mamaja Juaj Ka Kancer Ateher Nuk E Desha Veten Ndjeva Se Po Humbisja Token Nga Kembet. Nuk Dija Cte Beja Mezi Po Mbaja Lotet Qe Me Ste Kuptonte Mami Por Mbas Ca Minuta Nuk Durova U Mbusha Ne Lot Dhe Ajo Me Pyeste Se Cfar Ka. Un I Thash Thjesht Se Duhet Te Behej Operacjon. Duhet Ti Tregoja Babai Dhe 2 Vellezerve Te Mi Cfar Kishte Mami Ato Me Pyesnin Dhe Un Vetem Lotoja. Me Ne Fund U Fut Ne Sallen E Operacjonit Ku Ndejti 9 Ore Brenda Mbas Operimitndejtem 3 Muaj Ne Spital Ishin Shum Te Hidheshme Dhimbjet E Saj Dhe Un I Rrija Nat E Dit Tek Koka Por Nuk Qaja Asnje Her Para Saj. Ajo Qe Me Shqetesoj Akoma Me Shum Ishte Se Biopsia Tregoj Se Kanceri Ishte Fermer Dhe Doktori Me Tha Qe Mund Te Shfaqet Prap Kjo Me Trremb Me Shum Nuk Dua Ta Shoh Prap Mamin Te Vuaj Aq Shum. Pastaj Per 6 Muaj Te Tjer Benim Terapi Te Ndryshme Kimioterapi,rreze, Tomografi Dhe Vazhdojm Kontrollet Muaj Per Muaj.
    Por Kuptoj Se Nene Ime Ka Ndryshuar Shum Preket Per Gjera Te Kota I Mer Gjerat Tjeter Per Tjeter Dhe Mundohemta Bej Te Ndjeht Sa Me Mir I Tregoj Te Gjith Dashurin Qe Kam Per Te. Nuk E Duroj Dot Kur Me Thot Do Vdes Pa I Par Femit E Mi Te Martohen Pa U Ber Gjyshe Vertet Ma Thyen Zemren... Kjo Esht Istoria Ime

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    E nderuar Sara gr,

Une ndava nje ngjarje me perfundim tragjik, nje humbje, nje semundje ne nje stad terminal..Megjithate me sa marr vesh nena juaj ka kaluar nje operacion radikal, dhe trajtimin e nevojshem pas operacionit..Tash parashikimet e sakta kush nuk mund ti jape ,sido qe te jete mbajtja lart e moralit ne jete dhe per jeten,kujdesi shtepiak dhe kontrilli dhe bashkpunimi me mjeket si dhe besimi ne ate misterin e pashpjegueshem- mrekulli qe sigurisht egziston mund te marre te mbaren dhe te fitoje mbi kete semundje , kete e them me gjithe mendje..dhe jo sa te te jap gajret, besimi ne fitore mbi cdo gje stimulon imunitetin dhe forcon njeriun..
    Ju deshiroj mirqenje te gjitheve dhe nenes suaj i deshiroj sherim te plote dhe force ta mundi kete semundje sa me shpejt...sukses ...shendet..dhe gjithe te mirat

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 04-10-2007 më 07:29

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga Sara_gr Lexo Postimin
    kam besim tek zoti, jam e sigurt qe de me ndimoj..
    jam e sigurt qe te humbas nenen time ai sdo ta lejoj..
    Kurre mos e humb besimin Sara . Zoti ben mrekullira.

Sa per postin e Fiorit , ishte shume i qarte dhe vetem sot e kuptova tamam se si qendronte kjo puna e grumbullimit ( ne ndihme te luftes kunder kancerit ). Nje shoqja ime kohe me pare kishte djalin 4 vjec te semure me leucemi. Pas nje lufte te gjate edhe ai e mori veten dhe eshte mire tani. Por grumbullonte ato rrathet metalike qe sherbejne per te hapur coca cola ( can ). E une pa e ditur tamam qellimin i mblidhja e i mbledh dhe ia coj, megjithese coca colen se kam pire e as kam per ta pire kurre. S'di ku i con ajo, ne spital apo qender grumbullimi, por e di qe sherbejne per dicka. Por sic tha edhe dardajani, sjam e sigurte, se sa te dobishme jane ne luften kunder kancerit, por shpresoj qe abuzimi te jete minimal.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. AIDS dhe pasojat e saj!
    Nga PLaku-i-Detit në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 62
    Postimi i Fundit: 24-09-2009, 12:13
  2. Sëmundjet e seksit, studentët në krye të listës
    Nga Xhuxhumaku në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 16-06-2009, 09:21
  3. Përçarja dhe pasojat e saj
    Nga Vista në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 06-03-2009, 17:56
  4. Virgjëria tek femrat
    Nga klandestini në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 260
    Postimi i Fundit: 03-05-2007, 16:37
  5. Sëmundjet e shkaktuara nga dëmtimi i pankreasit
    Nga Albo në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 10:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •