Close
Faqja 6 prej 18 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 174
    me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Levizja vetevendosje, levizja me pa lidhje qe kam degjuar dhe pare ndonjehere. Me vjen keq per ata djema qe jane aty .... po humbin kohe kot te gjoret!
    E ti po e shfrytëzon kohën në maksimum a?
    Sa pare po t'i dhanë këta t'hujt, pe din ti për çka?

i/e regjistruar Maska e Auroraa
    Anëtarësuar
    02-07-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA dhe USA
    Postime
    399
    E ti po e shfrytëzon kohën në maksimum a?
    Sa pare po t'i dhanë këta t'hujt, pe din ti për çka?

Hahahhahah papapapappa
    cfare fyelli qenke. Une nuk humbi kohe sikur ata mangupa, rrugaq , ata po perpiqen me ane te levizjes me u be faktor dhe me hy ne politike. Albin Kurti eshte nje deshtak mashkull , e njoh edhe personalisht. Me dhimset i mjeri shume. Ai ska te ardhme. Ka qene edhe nje deshtak student.

Askush sme paguan oo injorant, paragjykues idiot.i keq. me mentalitet si ne kohen e ali bungut.

Levizja vetevendosje eshte levizja me qesharake qe kam pare ndonjehere dhe me njerezit me qeshrak te mundshem.

Vetevendosje & kuq e zi Maska e ABytyqi
    Anëtarësuar
    19-05-2006
    Vendndodhja
    Belgjik
    Postime
    475
    Citim Postuar më parë nga Meritaaa Lexo Postimin
    Levizja vetevendosje, levizja me pa lidhje qe kam degjuar dhe pare ndonjehere. Me vjen keq per ata djema qe jane aty .... po humbin kohe kot te gjoret!
    Ore ti shoqja Merit merri pak fjal me ndershmerin se ketu nuk esht gjdo debat per Behgjet pacollin prandaj ki kujdes se qka po flet e per ke e ke fjalen,dhe kur te permendesh Behgjet pacollin livrit pak se edhe ai esht qytetar nderi i Shqiptarve e mos e poshtro as mos e perzi idenditetin e tij !
    Kosova është Zemra e Shqipërisë !

i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! Maska e biligoa
    Anëtarësuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216
    Citim Postuar më parë nga Meritaaa;

Askush sme paguan oo injorant, paragjykues idiot.i keq. me mentalitet si ne kohen e ali bungut.

Levizja [B
    vetevendosje [/B] eshte levizja me qesharake qe kam pare ndonjehere dhe me njerezit me qeshrak te mundshem.
    hap nje teme per Bexhet Pacollin dhe c'friu mundet edhe ne te bisedojme ati mos ofendo levizjet se jane te popullit,
    Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Levizja vetevendosje eshte levizja me qesharake qe kam pare ndonjehere dhe me njerezit me qeshrak te mundshem.
    Lëvizja Vetëvendosje është lëvizje e popullit. I tërë populli është me lëvizjen vetëvendosje, tjetër është çështja që UNMIK-u po terrorizon popullin poe frikëson etj.

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Punë për mu çfarë mentaliteti kam unë.
    Veç pot tham qi ndit sodit veq përkthyset e t'hujve edhe prostitutat janë të knaqne me qit gjendje. Harrova, edhe politikuajt jan t'knaqun.

Anëtarësuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216

Exclamation

Citim Postuar më parë nga ABytyqi Lexo Postimin
    Ore ti shoqja Merit merri pak fjal me ndershmerin se ketu nuk esht gjdo debat per Behgjet pacollin prandaj ki kujdes se qka po flet e per ke e ke fjalen,dhe kur te permendesh Behgjet pacollin livrit pak se edhe ai esht qytetar nderi i Shqiptarve e mos e poshtro as mos e perzi idenditetin e tij !
    BEXHET PACOLLI FINANSOI PER TE KRIJUAR TRAZIRA NE FSHATIN TANUSHE DHE FALE FBKSH PER INTERVENIMIN NE KOHE ..?

Vetevendosje & kuq e zi Maska e ABytyqi
    Anëtarësuar
    19-05-2006
    Vendndodhja
    Belgjik
    Postime
    475
    Citim Postuar më parë nga biligoa Lexo Postimin
    BEXHET PACOLLI FINANSOI PER TE KRIJUAR TRAZIRA NE FSHATIN TANUSHE DHE FALE FBKSH PER INTERVENIMIN NE KOHE ..?

Ndoshta ka menduar mir ,ti e din mir se ai ska baza,per proqeset,perpos atyre vetiake dhe per ket aika nevoj per ndihm dhe me njerz unik,sa i perket atij ai duhet te hyj ne politik se ai ka mundsi qe ta udhheq Partin e punes...
    Kosova është Zemra e Shqipërisë !

Anëtarësuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216

Lightbulb

Citim Postuar më parë nga biligoa Lexo Postimin
    Përkujtohet protesta studentore e 1 Tetorit e vitit 1997
    Shkruar nga Shqipëria e Bashkuar.Org - United Albania.Org
    Monday, 01 October 2007
    Këshilli Organizativ i protestave studentore të vitit 1997, së bashku me ish-kryesinë e UPSUP-së, me rastin e 10-vjetorit të protestave studentore, sot e shënon këtë jubile me një vizitë solidariteti z. Albin Kurtit në banesën e tij, duke filluar në orën 12:00, ndërsa në orën 13.00 bëhen homazhe te varrit i ish rektorit, prof.dr. Ejup Statovci.

...................

Anëtarësuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216

Thumbs up Mendime për revolucionin

Mendime për revolucionin
    Shkruar nga Rexhep Ahmeti
    Tuesday, 02 October 2007
    REVOLUCIONI RIAKTIVIZOHET

*Revolucioni riaktivizohet kur të çmendurit e “fortë” nën ombrellën e hasmëve të kombit mohojnë, pa asnjë fije mëshire, të mençurit dhe të fortit e kombit.

TË MOHUARIT MOHOJNË

* Ai që e mohon dhe e shet vetveten, pa dyshim që të njëjtën gjë e bënë edhe me nënën dhe babanë e tij.

*I mohuari prej vetvetes do të jetë i mohuar prej të gjithëve.

*Mohuesit e vetvetes, pësuesit nga vetvetja.

*Ata që e kanë mohuar vetveten (identitetin e vet të vërtetë) mohojnë pa asnjë hezitim edhe të tjerët.

*Mohuesit, pësuesit, por edhe të mohuarit prej tyre, të pësuarit prej tyre.

*Të mohuarit, të pësuarit!

*Mendimeve ju duhen edhe deshifrimet, thjeshtimet.

*Njëherë mohuan dhe fshinë me gomë një, si gjë “abstrakte”, verbale-Luftën e UÇK-së në Kosovë. Juridikisht, në dokumente falsifikuan realen dhe historiken objektive. Nënshkruan botërisht se lufta e viteve 1997-1999 e ka qenë “konflikt” në RFJ alias në Serbi. Pastaj, siç kishin planifikuar, mohuan bartësit “terroristë” të luftës së UÇK-së në Kosovë.
    Doli një absurd: UÇK-ja paska luftuar për ringjalljen e okupatorit të saj të vdekur, RFJ-së së shpërbërë! Paska luftuar për Kosovën si pjesë integrale të RFJ-së! Qenka e vetmja ushtri çlirimtare që paska luftuar për të rihyrë në robërinë e okupatorit dhe nën sovranitetin dhe mëshirën e tij...... Pastaj pasi e mohuan luftën e UÇK-së, mohuan edhe vet UÇK-në dhe kombin e UÇK-së me gjithë identitetin e tij (flamurin, himnin stemën shqiptare etj.). Ju ka mbetur edhe një gjë: pa hyrjen e supozuar në fuqi të Pakos së Ahtisaarit edhe pa “zyrtarizimin e saj” nga KS i OKB-së (Rezolutën 1244 e ripranuan sipas rekomandimeve të Serbi-Rusisë), nuk po kanë të “drejtë” as mundësi të plotë që ta egërsojnë edhe më luftën finale konkrete për çlirimin e sërishëm të Kosovës nga shqiptarët dhe identiteti i tyre shqiptar dhe pastaj “kombi kosovar” të rimartohet në federatë a konfederatë me të dashurën e tij, supershteten Serbi-Rusi.

NËNSHKRIMET E MARRA

*Ripranuan përsëri, e karfosën Kosovën nën numrin më robërues në historinë e saj, nën numrin më tragjikokomik- 1244-tërshin për shqiptarët, por nuk e dijë a e ditën se me dorën e vet, në këtë rast, rimbollën furtunën që ta korrin stuhinë.

ASPIRATAT E UÇK-së SË PAKORRUPTUAR

Aspiratat e UÇK-së së pakorruptuar kanë qenë dhe kanë mbetur aspirata të tërë kombit shqiptar. Ribashkimi i Shqipërisë së shenjtë është edhe tani MISIONI dhe BETIMI i UÇK-së së vërtetë, dhe jo betimi për pashallëqe, feude, krahina autonome federative-konfederative me Serbi-Rusinë, apo betimi për tenderomafi e antinjerëzi.

“KOMBI KOSOVAR” NË MBOJTJE TË PAKOVE TË HUAJA, PAÇAVUREVE ABSURDE!

*Një mohues i vetvetes, pushtetar qendror servil, i tha këto ditë një qytetari shqiptar që po ndërtonte (me leje të Komunës) një ngrehinë në tokën e tij në Gazimestan: “Ky ndërtues nuk duhet të lejohet të ndërtojë, sepse kështu shkel pakon e zotit Martti Ahtisaarit!”

* Vallë, mos qenka kjo farë Pakoje e Ahtisaarit me e rëndësishme se sa qytetari (qytetarët) dhe toka e Kosovës?

*”Kombi kosovar” po tentohet të formohet nga ata që për interesa të tyre të sëmura, që më parë e kanë mohuar dhe shitur vetveten.

*Jo tregti me identitetin shqiptar dhe me filozofinë (parimet universale) shqiptare!

KOMBI I TËRË, ONTOLOGJIA E TËRË SHQIPTARE

*Kur themi KOMBI, kuptojmë tërë KOMBIN, të gjitha interesat e KOMBIT dhe tërë identitetin shqiptar të tij.

TASHMË E TEJKALUAR NGA KOHA-Pavarësia e Kosovës

*Identiteti shqiptar ka brenda karakterin e pamposhtur, demokracinë e mirëfilltë, drejtësinë shpëtimtare.

Tani pozicionimi për “Pavarësinë e Kosovës” është i tejkaluar, na qet në pozita defanzive të “kombit kosovar” në raport me hasmit tanë, na qetë në bisht të antishqiptarëve dhe përfundri hasmit tonë kryesor.

*Ç’moti është ditur dhe është thënë se: Mohimi i pavarësisë së Kosovës shpie në Ribashkimin e trojeve të Kombit shqiptar, ashtu siç do të bënte edhe Pavarësia e vërtetë e Kosovës, po të qe (të ishte) e mundshme.

*Kombi shqiptar më nuk e aspiron Pavarësinë e Kosovës, ndërsa “kombi kosovar” atë kurrën e kurrës nuk do të mund ta realizoj.

GODITJET E NJË IDEJE E FORCOJNË ATE

* Pasi po goditet shumë ideja shqiptare, patjetër se ajo do të forcohet shumë.

PSIKOLOGJIA DHE REVOLUCIONI

*Frika, ngurrimi po edhe naiviteti, pamaturia dhe jomençuria
    (jointeligjenca) në kohë REVOLUCIONI fikun revolucionin,
    marrin në qafë masat popullore dhe udhëheqësit e tyre.

REAKSIONI

*Reaksioni... edhe ai këtu! në Kosovë është. Kundërrevolucioni i tashëm në Kosovë nuk është vepër e askujt.

DUARLIDHJA NË REVOLUCION

*Mos na raftë më t’i shohim masat popullore dhe udhëheqësit e tyre në pozita pritëse dhe duarlidhur në Revolucion!

LIGJET E REVOLUCIONIT

*Mos të harrojmë se ligjet e Revolucionit veprojnë!

REAKSIONI DHE REVOLUCIONI

*Reaksioni kur vepron e sundon revolucioni pse vendnumëron e ngurron!?

REVOLUCIONI DI EDHE VET

*Po, me të vërtetë Xha Revolucioni disa gjëra i di vet.

Faqja 6 prej 18 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lëvizja VETËVENDOSJE!
    Nga vudi në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 22-04-2011, 15:55
  2. Levizja Studentore 8-12 Dhjetor
    Nga MaDaBeR në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 10-12-2008, 02:31
  3. Vlerësimi për Luftën Nacional Çlirimtare Shqiptare
    Nga Kryeplaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 177
    Postimi i Fundit: 05-11-2007, 20:10
  4. LËVIZJA EKUMENIKE ("Që të gjithë të jenë një")
    Nga Shpresmiri në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 29-03-2004, 17:05
  5. Koha dhe Levizja
    Nga Hyllien në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 02-02-2004, 17:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •