A ju pelqejne performerancat e Britney Spears?
Britneyfun, dua te them se per kte teme jam shum i pergatitur pasi dhe un jam nje fun i Britney Spears. Se pari, eshte shum e veshtire te thuash se kush eshte performanca me e mire e Britneyt. Mjafton te kujtosh ato te MTV awards qe ajo ka bere neper vite per te kuptuar se ne skene ajo eshte shum e zonja. Kte nuk e them un thjesht si adhurues i ksaj kengetare, por e thot shtypi boteror.
Kur hypi ne skenen e "Metropolitan House of New York" ne vitin '99 me rastin e MTV Video Music Awards duke kenduar nje medley bashk me 'Nsync, ajo ishte ne fillim te karrieres dhe tregoi se ēfare mund te bente ne skene. Ne te njejtin vit u shfaq ne Dublin ne rastin MTV Europe Music Awards. Aty beri nje performance te shkelqyer te kenges "U drive me crazy". Biles publiku europian i dhuroi me votat e tij edhe 4 ēmime: best song, best new act, best pop, best female. Ne vitin 2000 Mtv i jep prap rastin Britneyt te shfaqet ne Video Music Awards. Besoj e mbajn mend te gjith ate momentin kur ajo kendoi ate nate kengen e Rolling Stone "Satisfaction". Dhe ndersa kendonte, beri ate striptease sexy dhe me pas kendoi "Oops!... I did it again" duke kercyer ne nje koreografi fantastike ashtu si vetem Britney di te bej. Dhe keshtu kalojm tek Video Music Awards te vitit 2001. Esht momenti ku Britney prezanton kengen e re "I'm a slave 4 U". Per kte performance nuk kam ē'te them. Mjafton ta shihni dhe do ngeleni me goje hapur.
Gjarpri dhe tigri u shfaqen per 1 jave te ter neper tv dhe gazetat boterore.
Por momenti me i bukur padyshim qe esht performanca e 2003 ku Britney, Madonna, Christina dhe Missy lan me goj hapur jo vetem ne ktu ne toke, po dhe astronautet qe ndodhen ne orbite (ha ha ha). Te shikoje kto femra sexy qe u puthnin t'ju them te drejten ma hoqen petllen.
Besoj se shkruajta pak si shum po kur te del perpara nje teme si kjo...
normal qe do shkruaja shum.
Megjithate, shpresoj qe mos t'ju kem bezdisur.
firm e?????......ahuuuuu pertokam !!!
Sa merrni vesh nga muzika ju . Kur e vleresoni Britney si nje kengetare edhe ajo jevga qe ka pershkruar Whisper tek rrefimi i tij kendon me bukur. Ku e keni kete kengetare tani apo po ndrron bebelinat . E keni degjuar ndonjehere se si kendon live ? phffffff. Se edhe per bukuri i rrofte makiazhi qe ka ne ftyre se dhe e gjate eshte nji pellembe
Nejse....
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
Un nuk thash qe Britney ka ze fantastik qe ti te thuash s'di te kendoj live. Ate e di dhe un. Dhe sa per sqarim, turneu i fundit "The Onyx Hotel Tour" ishte komplet ne playback. E dyta un nuk thash qe esht e bukur apo qe ka fitu na i çmim bukurie. Thash qe esht sexy. Te jesh sexy do te thote te kesh nje stilin tend dhe te sillesh ne nje far menyre, dhe s'ka shum lidhje me makiazhin ashtu sipas mendimit tend. Pastaj ndron a s'ndron bebelinat jan punet e saj. Dhe te kesh nje femij domosdo qe do te thote te terhiqesh nga skena per ca kohe. Mos doje gje qe te dilte me barkun deri te goja dhe te kercente qe te tregonte ty se ende kendon ?!
Nejse...
firm e?????......ahuuuuu pertokam !!!
Se dua fare kete lloj femre e kam shume inat!Sepse nuk e ka idene se cdo te thote muzi!
Ky eshte mendimi im personal nuk dua qe te merzitet njeri!
Interist Deri Ne Vdekje!
Adriano 10 is The Best!!!
kjo osht nje shembull sh i mir se si mer robi kotpor parfumet i ka sh tmira sidomos ket tfunit ahhhhh
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MiLaNiStE : 11-11-2005 mė 17:27
Per fansat e Britneyt...lool.
Postuar mė parė nga White_Angel
Pse a vetem muzika qe te pelqen ty eshte muzike e vertete?
Neqofte se Britney nuk eshte kengetare e mire atehere pse eshte nje nga njerezit me te famshem te botes???
Edhe live kendon ajo shum bukur!!!
Vetem kur kercen shume. A ke pare ,ndonjehere tu kercyer? A mundesh ti te kercesh DHE te kendosh live ne te njejten kohe? JO!!!!
Postuar mė parė nga britneyfan
Me qene Britney nje nga njerezit me te famshem te botes une ja fus vetes me pushke druri bammmm .... bammmm.......
E kam degjuar qe kendon shume bukur live , edhe sorra ka zerin me karakteristik se te saj . Ah.. po harrova ne nje interviste te kesaj "Fame " thoshte pi cigare qe te me behet zeri karakteristik . Sa mire ehh , une qe pi paketa qenkam fantastike fare , paskam mbaru pune me muziken e thjeshte po kaloj nga ajo operistike tani.
Pastaj persa i perket kercimit uaaaaaaa c'thua mi ti , si mi kerceka bukur ajo , po si te ket 10 veta mbas kurrizit natyrisht qe do kercej , se edhe majmunit kur i thua nje mije here beje kete gje do e bej fakiri se s'ka nga t'ia mbaj .
Pastaj persa i perket kercimit edhe kenges ne te njejten kohe si nuk e bej mi , ve ne sfond Molin ose Bujar Qamilin ( ka lezet ) , edhe kercej e perdridhem sic di vetem une . Ja ku i bera te dyja edhe kercimin edhe kengen.
Taksirat qe m'ka xan mu /
Hallin tim me ta tregu /......
etjj etjjjj .
Po s'ka gje se do rritesh edhe ti do mesosh me shume nga muzika dhe nga Njerezit e famshem te muzikes . Kerko ne fillim dhe degjo se ka me mijera kengetare qe te kenaqin veshin kur i degjon . Pastajme diskutojme per Britney .
Kalofsh mire
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
Postuar mė parė nga shkodrane82
E po te kesh gjithe ato para dhe aq fame e prape te dukesh ne ate gjendje llahtar, Gjynah, Gjynah! Po e thith duhanin me aq deshire as kohe te ngre poturet s'ka.![]()
Be yourself and you will always be in fashion.
Krijoni Kontakt