rraha
mir shum qe te pakten ende nuk na paske harruar ??? shpresoj qe do kalosh bukur me ne dhe ne me ju !!!bili99
Nje pershendetje edhe nga une Marijuana85, je per cdo lavdate qe ke deshire te jeshe ne Forumin Shqiptar.Ke lind dhe je rrit ne France , kjo meriton edhe nje lavdate tjeter.Per faktin qe e din dhe per deshiren qe ke do te shkruash mire e me mire por, nuk dallon edhe shume qe sot nga ne ,te gjithe mesojme per cdo dite...Bravo...tash emri pak si ters por, perderisa nuk e perdor s'ka edhe aq rendesi (bej shaka zonjushe)
Pergezime per prezentimin e bukur dhe kalofsh caste pushimi dhe c'mallje ne Forumin Shqiptar, ne forumin tend.
me nderime,
bili99
flm te dyve !!
LOL bili99 , ska gkje per shakaflm per pershendetje , kalofshi te gjith bukur
respekt
Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen
Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.
marijuana , hahahaha sgjete nick tjeter ti :P
mire se erdhe
pershendetje
jam anetare i ri i forumitshqipetar...e kam ndjekur shume kohe forumin dhe te them te drejten eshte teper interesant......
pak fjale per mua...quhem gaston dhe jam me origjine nga Tirana...banoj rreth 10 vjet ne Athine dhe studjoj per inxinjeri mekanike....hobi im eshte Ushtria , historia ushtarake , dhe shkencat politiko-strategjike....kam shkruajtur disa tema dhe analiza ne gazeta te perditeshme shqipetare kuptohet me pseudonim te cilin nuk dua tani per tani ta paraqes....aktualisht merrem me shkrimin e nje libri ushtarak i cili quhet ``Ushtria Popullore Shqipetare 1944-1991`` te cilin shpresoj ta perfundoj nga fundi i 2008.....kismet
shpresoj te kaloj sa me mire me ju....forumi eshte interesant dhe shume here kam lexuar temat e ketij forumi sidomos ato politiko-historike.....
me respekt gastoni
Krijoni Kontakt