Bebushe turp eshte te besh turp......
Ne raste te tjera s'kam pse te kem turp....
Bebushe turp eshte te besh turp......
Ne raste te tjera s'kam pse te kem turp....
Dhe kur te jem nen toke
Qe vdiqa ti mos thuaj
Me shkruaj dhe nen toke
Se une do te te shkruaj...
E re pse s'e kam mire?....... Nejse xhanem, mendimet jane personale, por edhe relative gjithashtu, keshtuqe jam shume gati te pres kritika, dhe te reflektoj nqs eshte e nevojshme.
Gjithsesi me lart doja te thoja qe ne vija te pergjithshme s'jam shume e turpshme kaq.... Ca te bej, kur u ndane, kaq me rane.....
Dhe kur te jem nen toke
Qe vdiqa ti mos thuaj
Me shkruaj dhe nen toke
Se une do te te shkruaj...
pfffff bebushe ka shume raste kur njeriu vihet para situatash te veshtira dhe detyrohet te ket pak turp personalisht kam turp me i kerku nje personi dicka si psh te kerkoja nr tat ahahh bej shaka>>>>>>>>>>>>>>.
its a wonderful world
I turpshem aq sa duhet per te qene.
Turpi asht hendikap i madh, mundesisht nuk duhet te jet njeriu i turpshem , por i edukuar .Kur isha femij na mesonin te jem te turpshem e naif ,kam luftu ti hjek keto mekate sot sjam as e turpshme as naive.Asht shum kenaqsi kur e ndien veten mir te edukuar dhe me nji bagazh dije .Une kur shof njeri qe turprohet i ndihmoj shum se ai njeri e kufizon edhe frymmźmarrjen e vet ....edukata eshte gja shum e mir respekti ndaj te medhejve te hujve e kursesi me pas turp !
Nji gru kojshi me tha: sherbetori im ishte pa turp hanger buk e sma la asnji pik per te nesermen ne mengjes, por edhe ishte i pa edukuar ka hanger supen duke ba zhurem tuj herrpat , smund e durova i kam then ...nese kam nevoj te thrras ....( e ka qit jasht pa i dhen arsye, per mu kjo asht hipokrizi )....
Ajo me tha mu , le qe skishte turp hanger ma shum se gjysen e bukes por edhe s'kishte edukat,nuk hahet supa si ne mal .....une i thash nuk asht turp me kerku buk nese ka qen i uritur edhe pse ka hanger shum aq ka pas nevoj , por ai ka hanger duke herrpart , ti ke vy me i than te lutem ngadale spo ndegjoj televizorin nga zhurma(shum delikat me ja thy zemren dikujt apo terhjek verejtjen !
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Bebushe.Me vjen keq qe e ngatrron turpin me dashni.S`ka lidhje hic turpi me dashnine.Ban dashni sa te mundesh kur e pelqen njerin.Gjithkush ka ndjenja.Mos ban ne mes te rruges te madhe se jetojme ne shoqni njerzore e sa per komentin e Erit ai ka te drejte me pak krype se po i qite shume trashet gjaku e nuk ndezet.
Bebushja - pėrshkrimi pėr forumin tema shoqėrore ėshtė :
Turpi si cili problem shoqėror duket?! Pėrse nuk i hapni tema tė tilla tek romanca dhe zhvilloni njė temė. Tė bėjė njė i zgjuar njė pyetje dhe tė pėrgjigjen 10 tė tjerė po/jo nuk do tė thotė diskutim. Nq se nismėtari i temės hap njė diskutim interesant qė nė fillim edhe 'turpi' mund tė diskutohet nė prizmin shoqėror por ėshtė 'detyra' e nismėtarit ta drejtojė temėn.Nė kėtė forum trajtohen tema universale mbi problemet qė hasin tė gjitha shoqėrite e botes, si psh aborti, rracizmi, diskriminimi, lufta, paqja etj..
Pastaj bota ka aq shumė probleme sot :
-Roli i divorcit nė shoqėri
-Dinamika e familjes moderne
-Abuzimi familjar
- Ndikimi i teknologjisė
etj etj
E nė qoftė se kėto duken tema tė lodhshme atėherė zgjidhni forumin e duhur pėr tė diskutuar atė qė keni qejf tė diskutoni. U kapa me kėtė temė sepse kjo ishte tema nė krye, por ka shumė tema tė tjera kėshtu nėpėr forum dhe mendoj se duhet dhėnė nga njė shpjegim i hapur sepse kur moderatorėt lėvizin temat fillojnė dhe konfrontimet e kota.
Pėrshėndetje
Krijoni Kontakt