Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 19-09-2007 mė 17:08
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Pėrqindja fetare siq ka qen edhe ėshtė,.. ajo s'besoj qė ka ndryshuar.
Nėse njė njeri beson nė njė Zot dhe nuk i percjell ritėt fetare por me gjithatė beson nė egzistencėn e tij. Atė edhe s'mundem ta quajm Ateist, perpos fejes qė i takon.
Ju nuk kuptoni dicka, qe perkatesia fetare nuk eshte e trashegueshme, ashtu sic ju intereson ju.
Gjithashtu, dikush qe nuk zbaton ritet fetare nuk quhet besimtar apo praktikues i nje feje te caktuar.
Ose zbatojini te gjithe ritet, ose mos pranoni prejashtimet.
Shpesh degjojme te shprehen, besoje ne nje Zot por jo tek fete.
E kuptoni mesazhin, ky popull po ndricohet...
Kur jam rrethuar nga njerėz tė vegjėl s'ndjej madhėshti, por mjerim! M.Roēi
Kjo eshte njė lloj propagande nga ana yte ! E din shum mir qė shumica nder shqiptaret jan te fes Islame, dhe shumica prej tyre nuk i zbatojn te gjitha ritet fetare, mesazhi yt eshte i kjart ! Kush nuk zbaton rite fetare, mos te deklarohet qė i perket asaj feje,..
Po tregom ti mua, qfar ritesh fetare keni ju te krishteret pos tė dieleve nė kish qė kendoni Latinisht ??? Se po them me vete, qė n'qoft se thua ashtu at here perqindja e te krishterve na qenka 0.00 %!
Besimi ėshtė nė Zemėr, ky popull si gjith popujt e botės po ndriqon duke e kuptuar tė vėrtetėn ! e ajo eshte Islami, deshėt apo jo.. impunim ska ! Do ta kuptoni me kohėn...![]()
Krijoni Kontakt