Historia gjithmone le vend per diskutim por ajo qe eshte fakti me i pakundershtueshem deri me sot eshte se ne jemi populli me i lashte ne Ballkan e me gjere.
Historia gjithmone le vend per diskutim por ajo qe eshte fakti me i pakundershtueshem deri me sot eshte se ne jemi populli me i lashte ne Ballkan e me gjere.
Sons of eagle we are and like eagles we fight in war.
Albo padyshim qe nuk mund ta lej ceshtjen kombetare te fitoje ketu ne forum se i presin fondet pastaj ata te shoqerise se Fanarioteve.
Sons of eagle we are and like eagles we fight in war.
....qe nuk ishin koloni greke kjo ėshte me se e vertetuar sepse nuk ekzistonte fare gjuha greke ..as ne Athine si qyteti i pare i greqis nga ku u PRODHUA edhe u perhap gjuha greke.....apo flitej gjuha greke edhe para PRODHIMIT te saj?Ne se po ...vertetojeni ..pasi as antikiteti as dijetaret e sotem nuk e mbrojne dote nje gje te tille....u bene 60 vjete qe grihet sallate per linear b....edhe perveē dy a tre fjaleve qe DYSHOHET se munde te jene greke..asgje tjeter nuk njihet.....Jonishtja flitej edhe shkruhej akoma deri ne kohet e aleksandrit...kurse greqishtja e PRODHUAR nga Gorjas nga Leondinet e Siqilis..i ardhur ne Athine me 427 p e s...pra kjo greqishte KISHTE PUSHTUAR GJUHEN E SHKRUAJTUR....ne shqiperi nuk erdhi qe nga shekulli i 6 p e s...por erdhi si GJUHA E PERBASHKET E FESE...NDAJ EDHE MBISHKRIMET JANE FETARE KRYESISHTE....SI ROMA EDHE BIZANTI RUAJTEN GREQISHTEN SI GJUHEN E FESE.......edhe si gjuhe e fese u mesua nga jusufllaqet e janullatos qe duan te quhen voriolesher....ata qe paguhen...pasi ne kete bote jetojme edhe ne..ata qe nuk paguhen i urrejne greket!.
Zeus=zot,kjo fjale nuk spjegohet me asnje lloj gjuhe tjeter ne bote,perveē Shqipes.
Kte nuk mund ta hedhi poshte asnje lloj linguisti(me pe perjashtim te budallenjve)
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Krijoni Kontakt