ai qe ka pasuri ka barkun e madh, po edhe ai qe ka muskla ka edhe mend...zbon pa muskla hiq ...
ai qe ka pasuri ka barkun e madh, po edhe ai qe ka muskla ka edhe mend...zbon pa muskla hiq ...
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Pse or ke gjelozi ke bukuroshat me muskuj ?
ai qe ka muskuj punon shum qohet heret nuk asht pertac dhe din shum gjera ....
ai qe ka barkun e madh ai nuk han te daja po me para ......por nuk vyn gja ky lloj , por jan humorista ....
--------------------------------
qka asht ideal ? ideal asht nese ai mashkull ka ti qka don , une zdu me teper se muskuj dhe mendvetem kaq as lek zdu...
e para ---> nuk dijne te bejne zgjedhje
e dyta----> shofin interesin
e treta---> imagjinojne ate boten e endrrave qe nuk egzisto thjesht imagjinate .
femnat din me zhgjedh por mashkujt jan si bostanat i ke 50 nji te del i pjekur, i ambel, taze,i kuq .....me vite bahesh mjeshter tash vetem me sy i zgjedhi![]()
vallai mire e kane keto se raporti eshte 1 me tete !!! shume nga femrat ngelin pa njeriun e jetes![]()
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
I ke rene pikes, meshkujt ideale nuk ekzistojne. Sado ideal serioz i ditur dhe shume gjera te tjara te duket nje mashkull ne syte e te tjereve per nje femer, Ai mashkull pran femres eshte vetem nje femije, sado qe te rritet i pelqen te ngelet femije...mos me thoni qe seshte e vertete???![]()
Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!
Fuqia ekziston brenda teje!!!
Pyetja e temes eshte absurde,mashkulli ideal,princi i kaltert nuk ekziston
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Krijoni Kontakt