Close
Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 126
    i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anëtarësuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,986
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Nje ideal sot po kerkojme,
    shume fjale te bukura sot po vajtojme,
    zhgenjimin njohim qe te gjithe,
    kerko akoma....mos ki ti frike!

Nje dere do hapet dhe do te ftoje,
    dikush nje dite do te te doje,
    besoni ju te dashuria,
    kapuni fort te lumturia...

Une idealin e besoj,
    e di qe trupin sot sja njoh,
    se di si eshte po do ta gjej,
    e di qe frutat do ja shoh....

Besoni ju te dashuria,
    besoni ju te njerezimi,
    e gjate eshte jeta edhe e bukur,
    te ideali eshte gjithe kuptimi....
    Sepse të ndesh shpesh në shumë tema diskutimi.Nuk mund ti fsheh mendimet e mia,por as gjej fjalë të përshkruaj se sa më pëlqen dëshira jote për diskutim e rrahje mendimesh.Po të tregoj se,nga pozicioni që të shoh unë,është njësoj si të kem vendosur para aparatit fotografik dhe të fiksoj një pozicion.Çdo njeri ashtu do të shikonte.Dhe ja si fiksohesh para aparatit,por jo trupi i jot fizik,por ndërgjegjia e mendimi i jot për jetën.Je idealiste me ato që thua.Kështu nuk e ndihmon por e largonë atë qetësi,atë dashuri,atë rregullsi që kërkon shpirti i jot...dhe natyrishtë është normale për cilindo ta kërkoj! Pra duke pretenduar të pa mundurën është njësoj si të fluturosh pa krahë,nuk je realiste por mbetesh hero i ëndërrave...donkishotiste.Bëhu praktike dhe kjo ka pak hidhërim në vet-vete por të shëron.Bai bai!!!
    Trishtohem.

Kam pare femra materialiste me meshkujt qe zoterojne lekun ketu.....dhe kam pare meshkuj neper salla interneti duke u futur neper chate dhe msn per te "gjuajtur" femra te cilat ndodhen jashte shtetit dhe kur i gjenin ishin teper te gezuar.....
    Me thuaj ku jane vlerat e idealit te te dy palet?

Vazhdoj te them qe nuk jane te gjithe keshtu qofte femra e qofte meshkuj dhe vazhdoj te besoj te ideali pasi e di qe ai ekziston....po jane shume rruge qorre ne te cilat njeriu duhet te pengohet per te arritur nje dite drejt tij!
    Ta ka thënë pak më lart edhe Marseli.
    Pse femrat mund të kenë shok edhe meshkujt nuk mund te kenë shoqe.
    Apo se meshkujt sipas mendimit tënd janë me te prirur drejt një marrëdhenie seksuale?
    Pastaj ka edhe femra që rrinë ne internete apo jo ndonjëherë më shumë se ato meshkuj që përmend ti më lart, çfarë duhet të mendojmë për ato femra.
    Nuk është mendim shumë i llogjikuar ky i joti...! Mendoj së është i thënë ne nerva e sipër Diana. Më fal për këto dy rreshta qe kam thënë ne fund. Mos e merr per ters ok.

Burrels Forever. Maska e Doc_ERI
    Anëtarësuar
    22-06-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    249
    Shkurt muhabeti femrat jan te dhena pas interesit shumica dhe kjo esht nje fatkeqesi e madhe pasi e cojn jeten e tyre dem dhe ne fund sdo ja dine kuptimin sepse sdo e kuptojn kurre rendesine e partnerit te zemres.
    If My Heart Could Talk,You Would See How Much I Love You.

Citim Postuar më parë nga Doc_ERI Lexo Postimin
    Shkurt muhabeti femrat jan te dhena pas interesit
    jo more shkurt dhe kujton se te gjitha jan njelloj he...
    pse kaq mbrapa ti mo cuno akoma me ket epoken e interesit... kan ndryshuar gjerat sot Eri, ca po me intereson mua (si goc qe jam flas) se ca gjerash materiale zoteron ti kur nuk ta ndjen shum se ca me mungon mua qe paret e tua nuk mund ta blejne
    LOVE DON'T COST A THING LOL

Burrels Forever. Maska e Doc_ERI
    Anëtarësuar
    22-06-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    249
    Angel j un si kam vleresuar gjerat materiale ndonjeher mendimi jot esht ne rregull pasi jo te gjitha femrat jan njesoj por shumica fatkeqesisht ato mendime kan sepse se dine vleren e dashurise....
    If My Heart Could Talk,You Would See How Much I Love You.

po nuk do mend qe se dine se e ka fajin mentaliteti i semure ne Shqiperi qe i shtyn gocat qe jetojne aty te mendojne se duhet te gjejne nje burre me xhepat plot qe ti mbaje mire dhe ato mos te prekin gje me dore, po dhe ate dreq butoni te lavatrices ta shtypin me kujdes se mos u prishen thonjt...
    nuk eshte ky ideali jo ... eshte ai qe te qendoron afer ty ne te mire e ne te keq, dhe sakrifica e tyre eshte lumturia e njeri-tjetrit

Pse femrat s'dinë të zgjedhin mashkullin ideal?
    Si eshte nje mashkull ideal se nuk e kam idene??

Besoj se duhet te egzistoje nje i tille, pastaj femrat te zgjedhin idealin.. po perderisa ska mashkull ideal, atehere femrat normale qe marrin cte sjelle lumi.. lol

ne meshkujt per veten tone jemi te gjith ideale, ama duhet te jemi ideale ne syte e te tjerve, jo ne syte tone para pasqyres.

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    nuk ka femer as mashkull perfekt.
    njeriu si femra dhe mashkulli duhet te bej sakrifica per te ju pershtatur njeri tjetrit dhe per te respektuar huqet e tyre.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Interist deri ne vdekje Maska e kleo_al
    Anëtarësuar
    13-02-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    127
    Pse....Pse nuk e kan gjet njerez me te zgjuash se ne dhe jo me e gjet ne
    Po nuk dine sepse ne shumicen e rasteve ju a mbulojne syte paraja dhe fama.
    Cke qe zgerdhihesh,doren pse e tund,kjo mendja ime,per ty nuk shkon kerkund

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783

Smile

Citim Postuar më parë nga billy the kid Lexo Postimin
    Hej femra mashkulli ideal eshte ai qe dashuron,eshte problem fare i kollajshem ky..............,ottaviana çkemi?have you missed me?
    shiko ky lart teje si i gjykon parate ky miku jone!Ne baze te femrave.hahahahaha...
    missed me?

Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnë parajsën
    Nga Xhuxhumaku në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Meshkujt vijnë nga Marsi, femrat nga Afërdita’.
    Nga Tirana në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 07-11-2005, 13:31
  5. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •