Sa thelloheni mor popull...gjyshi im thoshte gjithmone se idealja eshte dicka qe nuk egziston..
Nese nje femer kerkon te zgjedhe nje mashkull ideal,atehere duhet te jete edhe vete e tille..
Nese nuk eshte,atehere c'kerkon?!...po me degjoni mua...gjeni nje mashkull te thjeshte dhe harrojeni idealen...mjaft u lodhet dhe merrni nje sy gjume...hajt naten e mire femra dhe mos e vrisni shume mendjen per endrra boshe...une nuk e dua femren ideale...ua them me pasterti...me pelqeni keshtu si jeni...mjelese te dalluara...nena heroike...intelektuale te nderthurura me nje thjeshtesi fantastike..c'dreq rakie kam pire sot?!![]()
nuk eshte puna te jesh ideaja ne vetvete por te mos dalesh jashte natyres tende, gjithesekush atehere jep maksimunin e vetvetes pra dhe i afrohet ideales (aq sa ka kapacitet brenda vetes kuptohet.
ça mashkulli ideal kerkoni????nuk ka mashkull ideal pik....ka vetem burra dhe bura
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Sepse femrat kane manine te pijne kafe me shume meshkuj dhe ne perfundim ngaterrohen, s'dine se kush eshte ideali.
Mendimi im ky, se mos me versuleni :P .
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Engjellore ,kush o mashkulli jot ideal?
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Krijoni Kontakt