If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Korigjim: ideali i femrave qe ke njohur TI ka qene i tille,te mos gjeneralizojme tani.Kjo qe thua ti eshte zakonisht veti e femrave qe kane jetuar tere jeten ne fukarallek e si instrument per te dale nga ajo gjendje zgjedhin mashkullin.
Ku ka nevoje per parate e mashkullit nje femer qe vjen nga nje familje e mireqenur,qe ka studiuar,qe ka parate e saja?Femra te tilla as qe do pranonin te merrnin para nga mashkulli,ta siguroj.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Blue_sky ktu qenke ti :P Sot Ndodhe qe nje femer e pasur ska nevoj per nje mashkull te pasur.ee kan ndryshuar ditet sot sa per ato femra qe nuk shkojne per arsyet qe kam then un Nuk Jan Ne Thonjza :P se konviktoret ne tr po shkojn me meshkuj 50 vjec per makiato byrek e ca jan kto gjera.Te dashur miq te gjitha kto gjera vijn si pasoje e vendit ton te varfer,se edhe ato femra qe shkojn me lek e kan nga hadhi se kan femi per te rritur dhe shet trupin e vet per te rritur femite.
blu sky, nuk eshte thjesht pune skamje e varferie, kjo eshte vetem nje nen-kategori, per femrat qe shkojne mbas lekut nuk eshte detyrimisht shkak varferia, ne mendjen e tyre nje njeri qe ka leke, eshte i gjithe pushtetshem, pra u pelqen te rrine me nje njeri qe ka pushtet, qe ka gjithcka, qe ben gjithcka, qe mund te bleje e shese gjithcka, mendoj se eshe pak me shume psikologjike kjo , sidomos te femrat qe duan te bien ne sy...
Shiko,ne njeren ane paraja eshte indikator pushteti.Por paraja s'duhet te jete gjeja qe te influencon per te qene me nje njeri.E zakonisht femrat qe influencohen nga kjo gje jane ato qe s'kane pare as te bardhe,as te zeze ne jete.Tani nese rastesisht personi ne fjale ka para,ok.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Sepse femrat nuk jane aq naive sa meshkujt qe kerkojne per "idealen"!
Per mu mashkulli ideal asht te ket trup te mir me muskla....
eh harrova ...edhe mend ....nuk ban pa mend![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
kingu, se di si funksionon ne shqiperi une per vete jam dashuruar qe 15 vjece dhe ne ate mosh se kisha idene se cishte pasuria apo leku, kemi qene pak te trasha nga mendja ne 15 vjecaret e asaj kohe.
jeto pa paragjykime dhe ler te tjetret te jetojne
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Krijoni Kontakt