ehhhh
une nuk kam gusto fare per meshkujt
ngaqe shkruaj dhe heronjte kryesore i kam ca problematike, me ka ngelur ai ves, sa dhe ne realitet, problemtaiket me intrigojne...
ehhhh
une nuk kam gusto fare per meshkujt
ngaqe shkruaj dhe heronjte kryesore i kam ca problematike, me ka ngelur ai ves, sa dhe ne realitet, problemtaiket me intrigojne...
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Postuar më parë nga JaCk_DaniELs;
Ju nuk mendoni per idealin por per shtyrje kohe.[/I
Shpeshhere mashkulli luan rolin e viktimes dhe nuk eshte i tille....
Jo te gjithe meshkujt jane ideale sikurse jo te gjithe femrat jane te tilla!
Por qe te arrish deri aty sa te thuash qe femrat nuk mendojne per idealin po per shtyrje kohe,me fal po me duket teper cinike!!!!
Kush jeni ju qe gjykoni ne kete menyre?!
Kush jeni ju qe arrini te gjykoni dhe te denoni shpirtin e nje femre?
Per mendimin tim ju mund te jeni gjithkushi po aspak nje mashkull ideal dhe kete per arsyen qe ju nuk dini ceshte femra dhe ndjenja qe ajo jep!
"Carpe Diem"
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Ku e pe ti gjykimin tone?
Po ti pse e merr personale?
Ti vazhdon te thuash qe eshte e vertete qe ne kalojme kohen dhe sigurisht qe po e thua plotesisht dhe teresisht nga mendja jote!
Ne asnje postim timin nuk kam thene qe meshkujt jane me femrat sa per te kaluar kohen....dhe a e di pse nuk e them?!
Sepse besoj te dashuria dhe besoj te mashkulli i mire,besoj te nje mashkull i ndjeshem dhe jo te dikush qe eshte fodull dhe arrogant dhe qe mendon vetem per veten.....
Dhe ky eshte mendimi im......dhe mos e merr personale i nderuar!
"Carpe Diem"
Kete ne pergjithesi ndoshta dhe e pranoj....
Pastaj eshte dicka tjeter....kur femra ka shoke te cilet i quan vetem shoke,ajo te pakten eshte e sinqerte dhe e thote vete nje gje te tille...kurse mashkulli kur ka shoqe i nderuar,nuk tregon dhe flet ose i takon mceftas!
Kush te duket me i drejte ketu?
Te thashe ideali ekziston dhe te femra dhe te mashkulli....dhe nuk ka dallime!
"Carpe Diem"
Krijoni Kontakt