Close
Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 126
    i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Citim Postuar më parë nga TOKIO HOTEL Lexo Postimin
    Aman aman kur e mban veten dhe ti per ujk e mashtrues hapu dhe...se ska meshkuj ideal prandaj femra nuk e gjen se po te jen te gjith meshkujt si ti rri beqo per gjith jeten,Mashkullin ideal vetem hirushia dhe borbardha e gjeten,ti ashtu sic ke zgjedhur emrin ashtu do jesh me te vertet.KOKASHT
    Thash un qe jam ujk mashtrues? Kuptoja thelbin postit tim dhe pastaj jep citime si ky i mesipermi qe eshte baraz me 0. Ujk mashtrues e kisha per ata tipa qe dine te mashtrojne femrat dhe ti bejne te vuajne.

Hajt ciao. DELE!
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga SKUTHI Lexo Postimin
    Ideali femres eshte nje cun i pashem me pare ose edhe mund mos jete i pashem po vetem te kete pare dhe makine.

Ato e kane shume te qarte idealin e tyre mik.. po me shume se nje tip ideal ato kane nje ''lifestyle'' ideal qe eshte me i rendesishem se personi ose tipi ideal..
    Kjo eshte shoqeria jone sot..
    Korigjim: ideali i femrave qe ke njohur TI ka qene i tille,te mos gjeneralizojme tani.Kjo qe thua ti eshte zakonisht veti e femrave qe kane jetuar tere jeten ne fukarallek e si instrument per te dale nga ajo gjendje zgjedhin mashkullin.
    Ku ka nevoje per parate e mashkullit nje femer qe vjen nga nje familje e mireqenur,qe ka studiuar,qe ka parate e saja?Femra te tilla as qe do pranonin te merrnin para nga mashkulli,ta siguroj.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Perjashtuar Maska e R3nato
    Anëtarësuar
    27-08-2003
    Vendndodhja
    TiRoNe
    Postime
    344
    Blue_sky ktu qenke ti :P Sot Ndodhe qe nje femer e pasur ska nevoj per nje mashkull te pasur.ee kan ndryshuar ditet sot sa per ato femra qe nuk shkojne per arsyet qe kam then un Nuk Jan Ne Thonjza :P se konviktoret ne tr po shkojn me meshkuj 50 vjec per makiato byrek e ca jan kto gjera.Te dashur miq te gjitha kto gjera vijn si pasoje e vendit ton te varfer,se edhe ato femra qe shkojn me lek e kan nga hadhi se kan femi per te rritur dhe shet trupin e vet per te rritur femite.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Korigjim: ideali i femrave qe ke njohur TI ka qene i tille,te mos gjeneralizojme tani.Kjo qe thua ti eshte zakonisht veti e femrave qe kane jetuar tere jeten ne fukarallek e si instrument per te dale nga ajo gjendje zgjedhin mashkullin.
    Ku ka nevoje per parate e mashkullit nje femer qe vjen nga nje familje e mireqenur,qe ka studiuar,qe ka parate e saja?Femra te tilla as qe do pranonin te merrnin para nga mashkulli,ta siguroj.
    blu sky, nuk eshte thjesht pune skamje e varferie, kjo eshte vetem nje nen-kategori, per femrat qe shkojne mbas lekut nuk eshte detyrimisht shkak varferia, ne mendjen e tyre nje njeri qe ka leke, eshte i gjithe pushtetshem, pra u pelqen te rrine me nje njeri qe ka pushtet, qe ka gjithcka, qe ben gjithcka, qe mund te bleje e shese gjithcka, mendoj se eshe pak me shume psikologjike kjo , sidomos te femrat qe duan te bien ne sy...

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Shiko,ne njeren ane paraja eshte indikator pushteti.Por paraja s'duhet te jete gjeja qe te influencon per te qene me nje njeri.E zakonisht femrat qe influencohen nga kjo gje jane ato qe s'kane pare as te bardhe,as te zeze ne jete.Tani nese rastesisht personi ne fjale ka para,ok.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

your "wrost" nightmare Maska e Militik
    Anëtarësuar
    19-01-2007
    Postime
    246
    Sepse femrat nuk jane aq naive sa meshkujt qe kerkojne per "idealen"!

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Per mu mashkulli ideal asht te ket trup te mir me muskla....
    eh harrova ...edhe mend ....nuk ban pa mend
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Kristiano
    Anëtarësuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    Spaske shume kerkesa.
    Kujdes se do digjesh,se mend kane te gjithe po varet cfare mendsh!!!

i/e regjistruar Maska e lookthesea
    Anëtarësuar
    10-09-2007
    Postime
    43
    kingu, se di si funksionon ne shqiperi une per vete jam dashuruar qe 15 vjece dhe ne ate mosh se kisha idene se cishte pasuria apo leku, kemi qene pak te trasha nga mendja ne 15 vjecaret e asaj kohe.
    jeto pa paragjykime dhe ler te tjetret te jetojne

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    Mashkull ideal per ty qenka te kete muskla hahahahaha cka nuk nin njeri....

Dhe cka te duhen musklat kur ai ato mend qe i ka nuk i shfrytezon me ty,po i hedh ne ajer papapa si ka ardhur koha breee.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnë parajsën
    Nga Xhuxhumaku në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Meshkujt vijnë nga Marsi, femrat nga Afërdita’.
    Nga Tirana në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 07-11-2005, 13:31
  5. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •