Ani mir Kingu_Tironces, mbasi spo dim me zgjedh a po na e gjen ka nje mashkull te mir ??
Qy !! po i poshtenon femrat ....
Ani mir Kingu_Tironces, mbasi spo dim me zgjedh a po na e gjen ka nje mashkull te mir ??
Qy !! po i poshtenon femrat ....
Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen
Se jan shume mendjelehta dhe sja lexojn dot trurin mashkullit ujk dhe mashtrus.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Aman aman kur e mban veten dhe ti per ujk e mashtrues hapu dhe...se ska meshkuj ideal prandaj femra nuk e gjen se po te jen te gjith meshkujt si ti rri beqo per gjith jeten,Mashkullin ideal vetem hirushia dhe borbardha e gjeten,ti ashtu sic ke zgjedhur emrin ashtu do jesh me te vertet.KOKASHT
Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.
O kingusi eshte ideali? se une njof vetem te mbrekullushmin dhe te pershtatshmin.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
"The key to happiness is having dreams... The key to success is making dreams come true."
Sepse idealet jane te rralle dhe veshtire te gjenden.
Ideali nuk ekziston por edhe nese do ekzistonte do qendronte besnik i beqarise. Po kush e meriton idealin e vet ?
Me shume se femrat, jane meshkujt inspirues te materializmit, te pakten ne Shqiperi.
Kur jam rrethuar nga njerëz të vegjël s'ndjej madhështi, por mjerim! M.Roçi
Femnat e reja mendojn qe mashkulli ideal ka frizur te mirê....
kurr i rriten flokt kan pa qe kan marr majmun ....
ato qe ndahen kan shanca me gjet mashkullin ideal ato qe rrin qajn perdit per endrra ...
---------------------------
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Ndryshuar për herë të fundit nga ELDORADO : 11-09-2007 më 04:22 Arsyeja: GABIM OTROGRAFIK
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Krijoni Kontakt