Close

Rezultati i Sondazhit: Do dëshironit të kishte McDonald's në Shqipëri

Votues
147. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

77 52.38%
  • Jo

45 30.61%
  • S'ka rëndësi

25 17.01%
Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 100
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Po, do me pelqente qe te kishte dhe ne Shqiperi nje dege te McDonalds. Mesa di une eshte kompnia me e fuqishme per fastfood dhe ka produktet me te mira.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Large Mc Donald's ushqim i piset dhe jo i mire per shendetin ?!
    Na ka rene rasti te hame per shpejte nga nje here dhe mua nuk me pelqen ,prandaj jane fryre si mos me keq te gjithe ata qe preferojne te tilla ushqime .

Jo ne shqiperi !!!!!!!

i/e regjistruar Maska e s138942
    Anëtarësuar
    24-06-2007
    Vendndodhja
    Torino
    Postime
    172
    Ide e mire , pse mos te jet dhe ne shqiperi, por mendoj sikur mc donald's dhe shum kompani te njohura ne bote nuk kan filiale te veta na shqiperi nga frika e levizjeve politike qe nuk jan asnjehere te qendrueshme, por shpresojme qe do behet me mir dhe do hajme dhe ne si evropian ne mc donald's edhe pse skan shije fare si ushqime.

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    ca te jete rast qe sa here shkoj te ha te mc donalds dua tre dite te marr veten nga stomaku .... imagjino qe per te skuqur patatet perdorin vaj qe eshte djegur me dhjetra ere.... une kam bredhur shume neper restorante s'kam lene me... po gjeja me e mire eshte gatimi i shtepise.... te pakten aty di ca i ke futur brenda babam....
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anëtarësuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,966
    Natyrisht qe pare ne nje prizem, produkte te tilla nuk jane aspak te ushqyeshme dhe te shendetshme per organizmin, mirepo duke pare se ne vendin tone ekzistojne disa lloje Fast Food-esh njera prej te cilave e ngjashme me Mc Donald's nuk shikoj arsye pse kjo e fundit mos te jete.
    »« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«

progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Ne mbreterine e bashkuar McDonald konsiderohet si nje kercenim per shendetin e brezit te ri, mjaft propozime jane hedhur per mbylljen e tyre.

Nuk e kuptoj deshiren e Shqiptareve per te patur McDonald! Nese jeni prinder, atehere jam i sigurte se nuk do deshironit qe femija juaj te shderrohej ne nje dicka te tille.......

Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Une, sapo vij nga McDonald's me nje shoqen time bashke me femijet.E frekuentoj shume pak dhe vetem nga djali.Degjon ne kopsht nga femijet per Mcdonalds.Vemi atje vetem per lodrat ,se per te ngrene djali im nuk ha asgje nga ato qe behet aty.Dhe une nuk e shtyj te haje atje.Vetem nje leng frutash i marr.Ne shqiptaret nuk jemi mesuar me te ngrene jashte, sepse shyqyr zoti gatuajme vet.E kemi me mire ta mbushim barkun me nje pjate supe e nje sallate, sesa me ushqimet e ngelura dhe aspak te shendetshme te restoranteve.Dhe n q.s hame nje dreke apo darke e bejme per qejf ,kurse ketu ne Usa nuk e kane per gje, te hane nga nje vakt perdite neper restorante.Amerikanet ankohen me pak me cilesine e ushqimit neper restorante, se me ato ushqime jane rritur tere jeten ,nuk u bene pershtypje.Ne dalim per tangellek neper lokale dhe jo per te ngrene.Se kemi per gje te rrime me nje kafe tere diten.
    Nje arsye tjeter eshte ana ekonomike ,qe eshte me kryesorja.Nuk u del llogaria pjeses me te madhe te popullsise shqiptare, te frekuentoje fast food shpesh,se kushton.Nuk besoj se do jene me fitim ne Shqiperi.Nje ne Tirane apo ndonje qytet te madh do ishte shume.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Me thoni se nuk ka McDonalds ne Shqiperi Sme paska shku mendja , po pse nuk vijn ne Shqiperi ?

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    fshijeni kete temen se po e pa Dardaiani u be nami ne forum....
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Mcdonald's jo vetem qe ka ushqim te shpifur, por keto kohet e fundit ka rritur shume cmimet.
    Jam kunder globalizimit!
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  3. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  4. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  5. Debat mes anti liberalëve dhe liberalëve
    Nga liridashes në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •