Kane hall te zinjte se mos zene ralle karrot me gomere dhe kuaje dhe u bejne pise asfaltin me bajga![]()
Po
Jo
S'ka rëndësi
Kane hall te zinjte se mos zene ralle karrot me gomere dhe kuaje dhe u bejne pise asfaltin me bajga![]()
Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.
a ka gje me e mir se tradita ????
ne ketu ne oret e vona kishim dhe ka ende frit majonez ..ahhh me emira dhe ngihesh
turqit e greket kan do lloj pita..me huder ahhh super jan
ne amerik jan ato pitza te medha te mbaruera nga duart shqiptare ohhh sa te mira , ata te vishin ne troje shqiptare kishte me qenê mirê se kan furra te medha Pizat ne amerik jan super super super dhe lirê.....i pershendes shiptaret e amerikes qe punojn Pizame kengen e Gretes Ejani ...
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Po ju a nuk e dini qe shqiptari eshte i zgjuar.
Cna duhet mcd neve kur kemi lindur te gjithe kuzhiniere dhe punetore![]()
Te bohena dhe ne si popull 100 kilsha apo sjemi dhe rrace puntore qe e kena menjen me nejt gjith diten kafeneve dhe ajo i duhet shqiptarit nje Mc`donalds
DasHuRia PerBeheT NgA dY PjeSe NdJeNjaT DhE PreKjA
uhhhhh aman vetem emerin kur ja lexoj me qahet.. kam punuar 3 vite ne kete dreq Mc Donalds si Restorant Leiter e 3 vite sikur 3000... eshte pun e flliqur e prandaj sdua ti shoh as ne Shqiperi keta Mc Donaldsa..
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Jo sna duhet gjo...
Kemi "Taka-Taka" njish fare esht... apo skam zon muabet dhe me ate qe puno aty
Me mir me emra shqiptar sesa t`huj![]()
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Nga America duhet te marrim experienca te mira .C'eshte kjo , Mc Donald's ?Ky lloj sherbimi u diktua(triumfoi) nga kushtet e atehereshme (kursimi i kohes per punonjesit ne pergjithesi) ne Amerike.Mos valle kane filluar te punojne me ato ritme edhe shqiptaret ?!
Besoj te gjithe i duam femijet.
Nuk eshte ndonje gje e madhe po mmire do ishte ta kishte
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
McDonald's në Shqipëri, ajde hyri dhe shqiperia ne tregetin e brumit
Me mire nje sufllaqe me dy pite ja fut McDonald's![]()
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Krijoni Kontakt