Pse jo ?
Nuk e frekuentoje shpesh,por me pelqen te bej ndonjeher ndonje xhiro andej nga McDonald's.
Po
Jo
S'ka rëndësi
Pse jo ?
Nuk e frekuentoje shpesh,por me pelqen te bej ndonjeher ndonje xhiro andej nga McDonald's.
Jeto sot se neser nuk i dihet
Shum ide e mire eshte... Mu me pelqen per vete,e sa here qe kam mundsi e frekuentoj,normal neper pikat qe eshte bukur te rrish jashte psh,me shoqeri te hash te pish e te besh noj dore muhabet e noj cigare mas buke e te shofesh nonji qe kalon... Gjths MC donalds e mbyllur,neper qendra tregtare nuk me pelqejne dhe aq shum...Kurse kur ka edhe hapersire jasht,vdes fare e kom fiksim
![]()
Really Dude... Get A Life!!!
Poshte imperalizmi Amerikan, qe na mbushu me Mc Donald's!
lol
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
toni007,
ku e gjete ate fotoSa kam qeshur!
Dje isha tek Shkembi i Kavajes dhe pashe nje Zio Peppe aty dhe thashe sa mire paska Zio Peppe ketej- hajde Zio hajde, si ai Mc Donalds ne foton tende![]()
Me sa lexova me lart jo te gjithe e dine se cfare perfaqson Mek-u ,sic i therras une.Perfaqson standarte gatimi, pastertie dhe menu-je.
Normal qe do te ishte shume mire te kishte edhe Shqiperia.
Por Mek-u ka nevoje per teknologji te vecante, bile dhe buka aty eshte e prodhuar me teknologji te vecante.Ne kushtet e Shqiperise me 3 milione nuk ka leverdi te sjellesh teknologji te shtrenjta. Edhe Maqedonia furnizohet ose nga Bullgaria ose Serbia.
Besoj se me krijimin e nje tregu te perbashket me Kosoven do te hyj dhe Mek-u ne Shqiperi.
Ktu cfare ska... Nga te gjitha,halli eshte a ke lek...
P.S. A do noj lahmacun ose iskender ose dyrym ose pide me mish pate ?...Kto nuk i gjen ne MC Donalds psh
Ama ate buken e MC Donalds mos ma kujto... Sado teknologji mund te perdorin per ta bere,mu sme ngop fareeeeeee... Kurse gjerat e tjera i ka shuuuuuum te mira
Ndryshuar për herë të fundit nga Adaes : 03-05-2009 më 18:11
Really Dude... Get A Life!!!
mcd do paguaj rrogat me te ulta edhe per standartet shqiptare, do ofroj ushqimin me kalorik, dhe me nutrient me te uleta ne dtregun shqiptar.
kompanit e tipit mcdonalds nuk duhen lejuar ne shqiperi, te bejm nje gje persmari te pakten mos te lejojm mcdonalds ne shqiperi.
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
Fast Food. E ke te emrin. Ushqim i qelbur. Plus te fryn si me pompe. Say NO to McDonaldi people nese e doni veten shume.![]()
Krijoni Kontakt