cfare thoni junk food! i imagjinoni dot femrat shqiptare qe te jem e sinqerte jane e vetmja gje qe me shplodhet syri kur shkoj ne shqiperi te fryhen dhe te mbushen nga pala dhjami!
ushqimi shqiptar eshte e vetmja gje tradicionale qe kemi ruajtur.
Po
Jo
S'ka rëndësi
cfare thoni junk food! i imagjinoni dot femrat shqiptare qe te jem e sinqerte jane e vetmja gje qe me shplodhet syri kur shkoj ne shqiperi te fryhen dhe te mbushen nga pala dhjami!
ushqimi shqiptar eshte e vetmja gje tradicionale qe kemi ruajtur.
failure is not an option!
po pse mos te ket..kush shtet nuk ka sonte Mc Donald´s pse jo dhe shqiperia...une vet punoj ne Mc Donald´s ne gjermani dhe them te kishte ne shqiperi do ishte mire por cfare do u bente me kolonat pastaj esht konkurenc per ata apo jo.....
amon ne shqiperi te gjitha cfare han nuk jan pa indyr(byrek, Piz, embelsira etj)...me thuaj ti ne cilin shtet njerzit hajn vetem sallat??Nga nji ane ke dhe te drejt nuk them gje....por une punoj ne Mc Donald´s dhe atje ka edhe vetem sallat pershembull dhe ate munden njerzit ta hajn po nuk duan vet shumica hajn vetem me indyra Big Mäc Royal TS etj.....
E vertete qe ushqimet e shpejta ne Shqiperi kane shume yndyre, por une u koncentrova tek peroblemi i McD. Shqiptaret ne pergjithesi e mbajne balancen e dietes per arsye se ushqehen me ushqime te gatuara ne shtepi kryesisht. Personalisht ka vite qe nuk kam ngrene McD. Me duket si ushqimi industrial me te cilin ushqehen zogjte e inkubatoreve qe pas dy javesh behen pula per tu therur. Problemi nuk eshte se ha nje here ne jave McD, problemi fillon kur nis ta besh te udhes dhe harron te gatuash ne shtepi. Aty ku punoj une kemi nje McD mu anash call centres tone. Ne kemi restorantin tone po disa nga kompania ku punoj vene te hane McD. Te betohem, e ke shume te lehte ti njohesh te gjithe ata qe vene tek McD ne pamje te pare. Sidomos nje Indiane qe vete c'do dite ne dreke dhe merr dy nga ata qeskat me burgera e ku di unce c'fare tjeter! Eshte vertet gjynah....se mezi ecen nga dhjami. Por mendoj se njerezit duhet te kene pak pergjegjesi mbi shendetin e tyre dhe te dine ta kontrollojne. Shqetesimi im kryesor eshte me shume per femijet. Kam vene re shpesh familje duke festuar ditelindjen e femijeve te tyre ne McD !! Per mendimin tim eshte skandal.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Cfar flisni kot ju ore?Amerika nuk ka sallom shqiperie dhe nji qe ka eshte imported flavour pre europe.Po ashtu Mc donaldi i tyre nuk eshte gje.Mishi i grire ne hamburger s`eshte per tu dhene qenve.Cfar flisni ju more??Un kam provuar hamburger ne tirane dhe te shkonte goja leng.Lere pastaj mishin e derrit apo domatet tona.Shqiperia nga ushqimi ka qene xham dhe xham shpresoj te kete ngelur.Pse te genjejm veten kjo shihet dhe te birra ku un e tjer nuk dun birrat e tjera perpara birrave hollandeze qe afrohen me birra tirana.Amerika eshte vend i begate por nuk kam gjet ate lloj ushqimi si ne shqiperi.Kanadaja eshte nji cik afer por jo tamam aty.
mhhhhhhhhh..aty ke te drejt qe shum familie shkojn ne MCD i shikoj ke puna dhe aty ke te drejt qe ka njerez qe vin perdite ose te pakten 3 here ne jave...dhe une per vete me pelqen te haj ne shpi dhe jo jasht..dhe kur jam ne kase mendoj ndonjehere qe nuk hajn ne shtepi keto ose nuk gatuajn?Nuk po them per ato qe jan beqar ja fusin per shkurt dhe hajn perjasht po ke familia ke te drejt ashtu mendoj dhe une...por sonte koha ka ardhur qe pertojn pak njerzit dhe ja fusin per shkurt i shikoj cdo fundjave vin familie sa te duash dhe hajn ne MCD...
po le te ket se eshte bere normale qe t'gjitha vendet te kene perfaqesi te MCD...
shpresojm qe edhe kosova do kete nje te tille ne Prishtine...
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
po pse jo.
por te ishin sic jane tamom ne mc donalds ketu ne UK
sesht se e preferoj shume,por eshte mire te kete,per fast food,ndonje here ndien qe te hash ushqim te tille.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Krijoni Kontakt