Urime zemer per TemeN/Shume teme e Bukur ashtu sic je dhe ti/KisS
1) Me te dashuriN (Fejumin me mire)...Ate kam only
Sme ka ndodhur kjo gje gjeri tani / Megjithate do mendohem 100-Here para se te veproj.
2)Prindrit........is easy..Zakonish Babi me acaron nervat & ndonjehere me bene ta Vrras......
Shkoj ne dhomen time & ja fus gjimit..ne mengjes sikur ska ndodhur gje/me dhuron nje kiss n'faqe & shkon ne pune...kaq u harrua ajo pune.
3) Me shoqerine Jam teper permbajtse..zakonisht largohem e qete sikur te mos ket nodhur gje.
Megjithse do ju thoja qe njeriu bene mire mos te acarohet/nevrikoset....duhet te jesh me i/e qete..per mendimin tim.
Kete gje e shof ke personi i jetes sime...dhe me ka pelqy jasht mase...kam fillu te marre zakonet e tij gjith.
SELINA TE KAM ZILI QE QENKE KAQ E QETENA JEP NDONJE RECET NE QE MARIM FLAK SI PUSHKA E JEVGES PER PAK GJE
(puc)
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Jam cakmak, direkt rrembej llastiqet
^^^^
Te nxehurit shpejte eshte nje dukuri qe na karakterizon ne Shqiptaret,ne nxehemi shume shpejt po edhe na bien nervat shume shpejt ne pergjithesi.
p.s engjellore kur te me duhen ndonjehere at llastiqet,mund t'i marr ndonjehere borxh? lol Se me kan humbur te miat e nuk po i gjej dot ku i kam lene!lol j/k
Without deviation from the norm, progress is not possible
I kafshoj veshin komshiut![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Ne pergjithesi nuk jam tip qe inatosem shume ...........por kur me shkelin ne kallo aman.
Varet se deri ku shkon inati.....kur eshte i lehte dhe mban pilafi uje...............mbase edhe e fal
pas nje mori fjalesh dhe bertitjesh........
ndersa kur nuk mban me pilafi uje................te marr dhe jeten.(mbase ngaqe jemi gjak shqipetari )........
dont worry be happy
awwwwwww,po me beni me turp tani!LOL...
FLM,edhe ty si shpirt te kemi,megjithese pak e ashper ne disa komente hehehehe nejse me pelqen kur u drejtohesh cunave me ate llafin,''lepurush''
Without deviation from the norm, progress is not possible
Krijoni Kontakt