Varet ku jam , dhe me ke jam , gjithmon uroj mos kem njeri se do ja gris floket , kurse ne an te kundert do thyej ndonje gje ..lol
Varet ku jam , dhe me ke jam , gjithmon uroj mos kem njeri se do ja gris floket , kurse ne an te kundert do thyej ndonje gje ..lol
Kur Nervikosem Behem Xhind Car Gjej Perpar E Thyej Kur Nervikosem Shu Behm I Rrezikshe
Komplimente per temen Sis si perher ben goditje ne psikologjine e njerezve
Un faktikisht nuk do ja uroja kujt te me shikonte te inatosur sepse do ishte nje dicka e paperballueshme per kedo qe esht afer meje sepse shperthej,por kjo nuk para me ndodh dhe nese me ndodh esht rast kulminant qe nuk mbaj me pasi jam tip teper i qete.
Qetesine e humb vetem kur nuk e shmang dot me...
Cdo gje qe bej esht veprim i pakontrolluar dmth nje cfryrje nervash sepse zakonisht ne meshkujt e mbajm per vete inatin nuk para e shprehim.
If My Heart Could Talk,You Would See How Much I Love You.
Varet!
Nqs eshte ndonje i padeshirushem do zihem me te sduroj dot
Nqs eshte ndonje i shoqeris pi nje cinare dhe sflas fare
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Kur inatosem mendoj, pse u inatosa dhe habitem, me ate, qe me inatosi dhe filloj, rreth dy0tre ore te bej: NCNCNNCNCNCNNCNCNCNNCNCNCNNCNCNNCNNNCNCNCNNCNCNCNN CNCNCNCNCNNCNCNCNNCNCNCNCNCNCNCNNCNNNNNCNNCNNNNNNN NNNNNNCNNCNCNNCNNCNCNCNNCNCNCNNCNCNCNCNNCNCNCN
dhe vazhdoj e vazhdoj, me ket ironi deri ne sarkazm, pastaj filoj te pi far tueqille me birra dhe ne ket menyre ma then krejt..
aghghaghaaghgh!
boj rrumuj
me ta thon si me ta thon me ta lyp ma kishe dhon
Nje Keshille Fare Te Vogel Per Uljen E Vrullit Te Pare Te Inatit
Ne Filllim Merni Fryme Thelllllllllll Mbylli Pakez Syckat Dhe Numeroni Ne Heshtje Deri Ne Tre,kjo Do Ju Bej Te Mos Veproni Si Ne Fillim ,,,reagimi Juaj Do Jet Me I Bute Dhe Me I Arsyshem
Ju Pershendes Te Gjithve
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Kur jam me nerva.. ndez nje cigare.. edhe mendoj me vete qe sja vle te nxehem, fundja cdo gje do shkoje ashtu sic eshte parashikuar.. vrl
Krijoni Kontakt