Une kam disa nivele inatosjeje. Pergjithsisht mundohem te zgjedh rrugen e dialogut, por ka raste kur edhe nepermjet tij nuk arrihen rezultate keshtu qe kalojme ne planin B.
Une kam disa nivele inatosjeje. Pergjithsisht mundohem te zgjedh rrugen e dialogut, por ka raste kur edhe nepermjet tij nuk arrihen rezultate keshtu qe kalojme ne planin B.
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
kur aCAROHEM me iken trruri fare e para 1 o do e rraf ate person qe me acron ose e 2 ose do me rrafi{shaka}
kur me acarojne njerezit e mi te afert skam car i bej
Por kur me acaron na njeri ose na njera qe se kam gje hic e vdes fare ja thy brinjet se nervat spermbahen edhe zoti me jezusin te me dali perpara i kap me shkelma LOL
Thyej cte kem rreth e qark!
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
SE na acarut sa jeni aty ju plasa nai shishe raki mas kokes derr derr kto
PS: ska njeri te me inatose , sepse di se si tja kthej muabetin![]()
kur Inatosem Me Njerez Te Aferm Skam Cte Bej O I Bie Kokes Me Grusht Ose I Bie Murit A Ca Te Kete Perballe I BIE Me Koke , Ne RAste Te Tjera Nuk Ka Parashikime Moti, Gjithmon Mot I Keq Shi Bresher Gjithmone
Ndryshuar për herë të fundit nga ELDORADO : 11-09-2007 më 09:05 Arsyeja: PER SPORT, PO GABIM DIHET
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Asgje,numeroj derri ne 10te sa te me kaloje inati,zemerimi gjithmone ti err syte.
Krijoni Kontakt