Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 49
    i/e larguar Maska e Gloria83
    Anëtarësuar
    24-09-2005
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    184
    Skam tradhetuar ndonje here deri me sot te pakten (shpresoj te mos ndodh kurre).Por po te me tradhetonin nuk do te falja paveresisht dashurise ,viteve e cdo gje tjeter qe mund te kem me ate person.Po te tradhetoja vete jam e sigurt qe do tregoja gjithcka , perderisa arrij te tradhetoj dhe te me "tradhetojne " atehere s'besoj se ka me dashuri ne mes dhe nuk ja vlen te vazhdosh te rrish me ate person.Ne Teori te pakten mendoj se keshtu do te veproja duke e njohur veten, ne praktike uroj te mos ndodh asnjehere.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    Me keto qe po thoni ju, une qe nuk kam tradhetuar asnjehere qenkerkam specie ne zhdukje e siper.

Perjashtuar Maska e R3nato
    Anëtarësuar
    27-08-2003
    Vendndodhja
    TiRoNe
    Postime
    344
    marum me ket tem ore se po mendoj nje me te bukur Blue_Sky ke pun sot :P se jam frymezuar keq un :P lol

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Une kam pershtypjen qe edhe po ja the nuk ka per ta besuar...............

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    ore puna eshte mos shkoj puna tek tradhetia se po shkoi si ia the si nuk ia the kot qe rri me ate person qe ke tradhetuar
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    tradhetia!!!
    e para une mendoj se;ai njeri qe tradheton nuk mundet kurre te i tregoj partnerit/es se tij per tradhetine!se po te ishte aq i/e sinqerte nuk do arrinte deri tek tradhetia!!

megjithate jeta ka te mirat dhe te keqiat;e zeme JA TRALLETOVE!!CFARE DO FITOJE NE QOFTE SE PO I TREGON PARTNERIT/ES!!??do ti thuash qe ja une te tradhetova! BEJ DHE TI SI KUR UNE!!!normal qe tradhetia me tralleti lahet!!

me duket habi per NJEREN qe tha se po te tradhetoja do i tregoja partnerit!!!!!!!une nuk kam degjuar te kete ndollur!!aq me teper kjo eshte HIPOKRIZI!
    Ndryshuar për herë të fundit nga BEHARI : 10-09-2007 më 09:16

i/e regjistruar Maska e lleila
    Anëtarësuar
    20-08-2007
    Postime
    59
    Pajtohem me engjelloren,por per femren eshte me e veshtire te tradhetosh ose nuk ndihesh mire me ate qe je ne lidhe apo te ka tradhetuar sa e sa her edhe don te ja kthesh edhe ti dhe askush nuk e pranon tradhetine e bere vetem nese e zen me ndonje tjeter e meshkujt kete gje e bejne si shpeh edhe ata qe duken fare te gjor, qe nuk do ju beson ndokush qe ai din te tradhetoj dikend kjo eshte e lindur tek meshkujt .
    Mashkulli po ta ket ne dore edhe ndonje engjull apo miss (globi)do ta tradhtonin eshte e kote qe ne nuk e pranojme shumica nga neve por kjo eshte e natyrshme tek gjinia mashkullore keto gjera i kan sa per mburrje apo te ndihen me te ngritur para shoqerise ska qka tjeter gjina mashkullore se po te behemi si ata do ja kalonim me qdo kusht do te jemi fituese qdo her.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Sa e bukur dashuria
    sa e keqe xhelozia
    sa e embel simpatia
    sa e rend qenka tradhetia!
    #VamosArgentina

Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Citim Postuar më parë nga thekthi Lexo Postimin
    Sa e bukur dashuria
    sa e keqe xhelozia
    sa e embel simpatia
    sa e rend qenka tradhetia!

Nqe qofte se do e tradhtoja do ia them asnje gje nuk mund ta mbaj te fshehur gjith jeten!
    Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga *Babygirl* Lexo Postimin

Nqe qofte se do e tradhtoja do ia them asnje gje nuk mund ta mbaj te fshehur gjith jeten!
    Topolino una jam i sigurte qe ncuk e tradheton.
    #VamosArgentina

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mund të më tregonit . . .
    Nga ILMGAP në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 12-04-2009, 07:18
  2. Si e fshehin tradhëtinë femrat?
    Nga OO7 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 19-10-2006, 06:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •