nuk e kisha aty shoku.............
por tek ajo qe po te tradhetosh ti..................gruaja jote duhet te hakmerret ndaj teje
duke tradhetuar edhe ajo?
pse u cmende ti te cmendem edhe une ???jo se pranoj kete............
dont worry be happy
po do ja thoja troc o zemra te kam trrathtuar qaj tani irena se ska njeri afer LOOL
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
ne shqip po flasim dhe vesht nuk po mirremi!!
une dua te them qe tradhetia ndaj partnerit/es eshte nje premis e keqe qe te con ne shkatrrimin total te partneritetit ne cdo aspekt edhe ne familje qofte!!
dhe keto jane prova qe po i shikojme per dite,besoj se ket nuk e mohon?!
pra te i thuash partnerit/es qe te tradhetova ,do te thote per te, te krijosh nje shteg apo rruge me te hapur drejt tradhetise!nuk perjashtoj;mund te ken te tille qe nuk ndikohen nga tradhetia e partnerit qe te hakmerren! kete e kam theksuar dhe me larte,por besoj se jane shum pak!!
une per vete jam shume e sigurt qe nuk do tradhetoj kurre me mire them kaq ishte perfundoi ketu se sa nje tradheti sepse ne ralle te mare do tradhetoja idealet e mia pastaj personin qe do kisha ne krah.
jeto pa paragjykime dhe ler te tjetret te jetojne
o Kingu o kok daulle kujt ja mban te tregoje tradhetine
pse ti do e tregoje tradhetine
e para punes ske tradhtu naj here ti jo qe je besnik i modh por sta mba parashuta ty te bosh tradheti ,kshu qe ta dij hallin shif me sy e qaj me zemer , po me mire duro mos tradheto se mos lindin pasoja ,:P
Edhe pse nuk do e beja pe zem se bera,do ulesha do i tregoja arsyet nese do kisha,dhe do ia lija ta gjykonte ai si te doje,gabim nuk fshihen edhe nese falen tradhetia nuk harrohet leht andaj si gabim qe e kisha bere do e baja ne kurriz
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
Poo.
Edhe pse nuk jam femër që tradhtoj![]()
Krijoni Kontakt