Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 49
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-07-2007
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    65
    Nqse tradhetine e konsideroj nje faj te madh kundrejt partnerit,nuk besoj se do ja thonja pernjeheresh por do tregoja me sjelljen e veprimet e mia se une jam i perkushtuar ndaj partnerit dhe familjes.Vetem pasi te shoh se marrdhenjet tona nuk do lekundeshin nga rrefimi i fajit tim do tia thosha.Kjo do me lehtesonte perfundimisht.

Perjashtuar Maska e R3nato
    Anëtarësuar
    27-08-2003
    Vendndodhja
    TiRoNe
    Postime
    344
    Pershendetje Te Gjitheve,Shum Faleminderit te gjitheve per pergjigjet tuaja.A Ne Meshkujt jemi te gjith dallaveraxhinj :Ppp mos na dalt rasti se e shfrytezojm,pash edhe goca te sinqerta ne pergjigje.Flm

Shenim: Dashuria Mbi Te Gjitha

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    ahahahhaha,jo jo s'ka problem mire bere,pastaj une u ndjeva ne faj qe atehere!Pastaj meshkujt jane pak te dobet ne keto gjera,pak ju duhet dhe rreshkasin,nuk eshte faji jone,natyra na ka bere keshtu te dobet per keto gjera!lol
    Ashtu,de!Dil aty ke qoshja e murit,rri me nje kembe,fytyre nga muri dhe medito per veprimet e tua te poshtra

Citim Postuar më parë nga trucker Lexo Postimin
    Nqse tradhetine e konsideroj nje faj te madh kundrejt partnerit,nuk besoj se do ja thonja pernjeheresh por do tregoja me sjelljen e veprimet e mia se une jam i perkushtuar ndaj partnerit dhe familjes.Vetem pasi te shoh se marrdhenjet tona nuk do lekundeshin nga rrefimi i fajit tim do tia thosha.Kjo do me lehtesonte perfundimisht.
    Oh,ja rasti konkret i mashkullit qe mendon qe eshte aq i zgjuar sa te tradhetoje,pastaj demek te beje tjetren te bjere aq shume ne dashuri me te saqe dhe kur liron koshiencen e tije,ajo ta fale.Iluzione!Femra fale per momentin por s'harron.Qe nga ai moment jepi lamtumiren lirise tende Sapo te gjeje nje mashkull qe e respekton,dashuron pa e tradhetuar,te jeni te sigurte qe ju jep kepucet ne dore e ju jep lamtumiren.Nje njeri qe e ka bere njehere,e perserit.Eshte indikator qe ai individ,ne te kaluaren,ka krijuar nje zakon sjelljeje.E historine e ujkut qe ndryshon qimet por jo vesin e dime qe te gjithe...

Citim Postuar më parë nga lone_star Lexo Postimin
    Ca gjera eshte me mire te mos thuhen.

Cfare mashtruesish!
    Kujdesu qe,kur te vendosesh te mos i thuash,ajo tjetra te mos e marre vesh ne forma te tjera se atehere vertete qe do filloja te shqetesohesha per cepat e ydhit.

Yeah,right,ca mashtruesish.Ju te hiqni deshiren per te besuar ne miresine e njerezimit.Me habit fakti qe ju,meshkuj te dashur,nuk mendoni sesi mund te evitoni tradhetine por mendoni sesi ta fshehni.Hahaha,sa naive qe jeni.

E dini se pse femrat e konsiderojne tradhetine aq te rende?
    Sepse te tradhetosh eshte njesoj si te hapesh nje bostan te dyte duke pasur tjetrin ne pjate,e kjo me qellimin per te pare nese eshte me i pjekur se tjetri.Pra thjeshte per te pare nese mund te arrini me mire.Mirepo cila femer sot pranon te instrumentalizohet ne nje forme te tille?Shume pak.Dhe ato qe pranojne,s'ja vlejne te merresh me to.
    (mgjth,ka dhe nje kategori femrash te zgjuara qe mashkullin tradhetar e mbajne per ca kohe,e afrojne,i tregojne anen e mire te vetes sa per t'i bere te qarte se ca do humbiste,pastaj i japin shqelmin dhe e lene ne vuajtje )
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 10-09-2007 më 05:17
    Kam vetem nje limit: qiellin!

KORCARE 4 EVER Maska e zhorzhi
    Anëtarësuar
    09-01-2007
    Vendndodhja
    atje ku lindja e diellit te jep nje shprese te re....
    Postime
    610
    Dikush ka thene ;me mendje te gjithe biem per e tradhetise,pra te gjithe kemi tradhetuar nganjehere(me mendje them)........ka raste kur jeta te sjell vetem tatepjeta......ca te beje robi i shkrete?
    ata qe e kane nga e keqja hallall........
    Ndryshuar për herë të fundit nga zhorzhi : 10-09-2007 më 05:13
    dont worry be happy

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    Une per vete nuk kam tradhetuar asnjehere dhe jam e sigurt qe nuk do ta bej, pasi jam tmerresisht besnike , jo vetem ne nje lidhje por edhe ne shoqeri.
    Edhe sikur te me tradhetonte, nuk do i pergjigjesha kurre me te njejten monedhe, nje femer e moralshme eshte e moralshme ne te gjitha rrethanat dhe nuk ka perse justifikon gili-vilit me pretekstin se e tradhetoi i dashuri.

Anëtarësuar
    27-08-2003
    Vendndodhja
    TiRoNe
    Postime
    344
    engellorja te gjith tradhetojm ndonje her ska njeri perfekt ne kete bote.

Respekte:Nga
    Renato

KORCARE 4 EVER Maska e zhorzhi
    Anëtarësuar
    09-01-2007
    Vendndodhja
    atje ku lindja e diellit te jep nje shprese te re....
    Postime
    610
    Citim Postuar më parë nga _Kingu^Tirones_ Lexo Postimin

Respekte:Nga
    Renato

e di si eshte kjo pune?
    ata qe hiqen me perfekte jane te kalbur fare nga po ti shohesh brenda.............urime per temen Renato.....
    dont worry be happy

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    O zot, po perse e keni kaq te veshtire te besoni qe ka akoma ne kete bote, njerez qe nuk tradhetojne!!!!!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga _Kingu^Tirones_ Lexo Postimin
    Specifikoje pak kete"ndonjeheren" tende....Pastaj,jo lepurush,jo te gjithe tradhetojne.Te tradhetosh do thote t'i pranosh vetes qe s'ke qene ne gjendje te gjesh nje njeri qe ja vlen te kesh nje lidhje.

Per mua,nuk egziston tradhetia ndaj tjetrit por ndaj vetes.Tjetrin mund ta tradhetosh por pasojat i mban vete;njerezit do thone per ty: shihe legeni,sillet si plehre fshehurazi sa me nje,sa me nje tjeter duke pasur te dashur.Pra integriteti yt eshte ne loje,jo i tjetrit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 10-09-2007 më 05:30
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Anëtarësuar
    27-08-2003
    Vendndodhja
    TiRoNe
    Postime
    344
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Specifikoje pak kete"ndonjeheren" tende....Pastaj,jo lepurush,jo te gjithe tradhetojne.Te tradhetosh do thote t'i pranosh vetes qe s'ke qene ne gjendje te gjesh nje njeri qe ja vlen te kesh nje lidhje.

Per mua,nuk egziston tradhetia ndaj tjetrit por ndaj vetes.Tjetrin mund ta tradhetosh por pasojat i mban vete;njerezit do thone per ty: shihe legeni,sillet si plehre fshehurazi sa me nje,sa me nje tjeter duke pasur te dashur.Pra integriteti yt eshte ne loje,jo i tjetrit.
    Blue_Sky mire qe e dike qe te gjith tradhetojm,tani do ja bejm i cik qefin vetes dhe ne sdo themi qe tradhetojm cdo her :P

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mund të më tregonit . . .
    Nga ILMGAP në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 12-04-2009, 07:18
  2. Si e fshehin tradhëtinë femrat?
    Nga OO7 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 19-10-2006, 06:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •