sa te ndjeshme e kam kete gocen larte
PS: sa per temen them se ndikon shum.
sa te ndjeshme e kam kete gocen larte
PS: sa per temen them se ndikon shum.
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
shqiptar, sme behet vone, jug veri, kosovar, maqedonas vec shqiptar te jet
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
normale qe ka rendesi,,,,,,,nje lidhje ne distance nuk zgjate,vec ai qe genjen veten, dhe po thone se zgjate e tradhetojne te dashurin ose te dashuren, por ka ndonje te rradhe qe dhe e mbajne.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
shoh qe shumica e paskan problem.kurse une jo.sepse rinia e sotme nuk jane shume te lidhur pas traditave,ato po marin te gjithe nje kulture te perbashket,e cila mund te jete e ndikuar nga jashte.pastaj dashuria gjithmon gjen gjuhen e perbashket.
o xhesika clidhje ka kjo qe thua ti me pyetjen e temes.
ti a ke provuar te lidhesh me nje person qe vet jeton ne ne shtet dhe ai ne nje tjeter,komplet kushtet e jeteses ose planifikimi i te ardhmes eshte ndryshe.
me fol keshtu bla bla e mbajne te gjithe, por nuk eshte e lehte ta mbash nje lidhje ne distance,biles smund ta quash te tille kur nuk e ke mundesine ta njohesh dhe ta shikosh cdo her per afer.......................edhe me ate kanunin te martohemi me fotografi nuk jemi, thjesht mendojme variantet me te lehta ne jete dhe me te aresyeshme, dhe te tjeret per aq sa kerkojne shqiptar/e mendoj se jane po aq me tradita sa ti dhe me shume.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Lidhje te larget pak veshtire
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Eshte problematike nje lidhje ne distance.
Smund te funksionoje kurre, sepse femra ka shum kerkesa, edhe normale ne vendin qe do jetoje do i dale ndonje djale qe do ja prishe mendjen, ose me sakte kto jan ato mendime qe e shqetesojne nje mashkull, kur e ka te "dashuren" larg! Smund te funksionoje nje gje e tille eshte e pamundur, jam shum pesimist ne nje lidhje me distance te larget.
Normale qe vendndodhja ka shum rendesi ne nje raport.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Largesia .... eshte nje sakrifice. Rendesi ka qe mos te zgjase shume !
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Krijoni Kontakt