Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    flm lexuese shum interesant keshtu fleten ne xhep dhe nuk mbetemi duke u sjell rrotull neper terr
    flm flm
    sidomos per ne qe zdim as skemi qenê kurr ne tiranê

pash qe kishte hotele me çmime sikur ne Paris .....60 euro me mengjes isha Hotel super me parking 60 euro per dy veta ishim... dhome me nji shtrat dy persona
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    flm lexuese shum interesant keshtu fleten ne xhep dhe nuk mbetemi duke u sjell rrotull neper terr
    flm flm

pash qe kishte hotele me çmime sikur ne Paris .....60 euro me mengjes isha Hotel super me parking 60 euro per dy veta ishim... dhome me nji shtrat dy persona

Po po ne Paris!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    o te keqen e cmimeve , nuk jane ato cmimet ju kane genjyer
    cmimet jne vertet te kripura

O lexusja ku e ke pa Sheraton me 63 euro ti lol????????

Miniri para dy jave (dhe qelbsirlluk i madh ) ish 50euro nata dhoma dyshe kuptohet

Lavdi Deshmoreve! Maska e Hero i Popullit
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Vendndodhja
    Ke Varrezat e Deshmoreve: Between Nowhere and Good-Bye!
    Postime
    385
    Citim Postuar më parë nga ooooo Lexo Postimin
    O lexusja ku e ke pa Sheraton me 63 euro ti lol????????

Miniri para dy jave (dhe qelbsirlluk i madh ) ish 50euro nata dhoma dyshe kuptohet
    Tamam, Sheratoni fillon nga 100 euro e larte. Po ashtu dhe hotelet e tjera qe ka permendur Lexuesja jane nga 20 euro me shume
    FLANGO MA NON FLECTO

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    flm flm

ça thu moj ti Dorontina se nuk ja ke idene fare Shqiperise.
    Kam qene une ne Paris me dy shoke,kemi pagu dhome per tre veta 270 euro,pra 90 euro per person,ishte nje hotel koti me 1yll dhe shum i qelbur,ne Shqiperi nuk besoj se ka te tille.
    Ne nje shkrim tendin me lart ti thoje se te duket shtrenjte nji dhome per 20euro,alora tu sei una morta di fame,sa e do dhomen ti?1.5euro, ik shko me pushime ne somali se ka kasolle me kashte sa te duash.
    Ne kendveshtrimin e nji te huaji,hotelet ne shqiperi me sherbimet cilesore qe ofrojne jane me te vertete te lira,ne kendveshtrimin shqiptar(me pagat e uleta qe jane atje)sigurisht hotelet jane te shtrenjta.
    Mbaj mend njehere nje mikun tim Italian ristoratore(pronar restorantesh)qe me tregonte kur kishte qene para dy vjetesh ne Tirane dhe i kishin bere pershtypje jashtezakonisht te veçante restorantet teper luksoze dhe teper te lira (gjithmone sipas tij) ne Tirane,ndersa per hotelin ku kishte ndenjur,thoshte se per nje hotel homolog(pra me te njejtat sherbime) ne Itali paguan te pakten 500 euro naten,ndersa ai ne Tirane kishte pagu 80 euro naten a diçka e tille,pershtypje te keqe i kishin bere rruget e keqia,po skishte nevoje te ma thoshte ai ,se une e di para atij kte gje.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    E ke gabim, te huajt ankohen perdite per cmimet e shtrenjta...
    Ndertesat e hoteleve jane vertet te bukura, por pronaret nuk bejne asgje per trajnimin e personelit.

Moderator Maska e AdmiraL
    Anëtarësuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    Pronaret katastrofe i kam pare dhe une. Kurse Hotelet shum te mira
    Forca MILAN - is Champion and only Champion!

Citim Postuar më parë nga engjellorja Lexo Postimin
    E ke gabim, te huajt ankohen perdite per cmimet e shtrenjta...
    Ndertesat e hoteleve jane vertet te bukura, por pronaret nuk bejne asgje per trajnimin e personelit.
    Nuk e di po mu me duken lire cmimet akoma atje krahasuar me standartet.
    Ka hotele me te vertet te mire, ndersa sherbimi, menyra e komunikimit te recepsionisteve le shume per te deshiruar, po kjo regullohet vetem kur aty te jene zgjedhur njerez me kriter shkollimin per ate pune dhe jo njohjet me pronarit apo administratorin.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga land Lexo Postimin
    ça thu moj ti Dorontina se nuk ja ke idene fare Shqiperise.
    Kam qene une ne Paris me dy shoke,kemi pagu dhome per tre veta 270 euro,pra 90 euro per person,ishte nje hotel koti me 1yll dhe shum i qelbur,ne Shqiperi nuk besoj se ka te tille.
    .
    Nuk po te kundershtoj fare...une me dy motrat kishim pyet per nji hotel ne Paris me telefon ishte 70 euro nata per njeri plus parkingu dhe murem adresen nuk reservuam .Kur mberijtem hotel ishte komplet ! ok

e pyeta a ka ndoj hotel ketu pari , po me treguan 100m me posht, shkum e ishte me mir e shum me lirê bile kemi qesh .....si bahet keshtu ??? po tregu i lir asht keshtu ata kan drejt me kerku sa te dojn e ti kerko ku te dhush ...qe kam ende fakturen ketu ishim ne Paris 75017......
    mere librin e telefonave e pyet asnji se ka qmimin e njejt !.................
    ketu ke rruga ime jan kater hotele asnji se ka qmimin e njejt kam pyet se kisha ca musafir qe vinin nga zvicra .....100 euro nata ..pse asht ketu bashkesia europiane ...
    antaj per ate kemi hapur ket teme te ndihmojme njeri tjetrin !
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Polifonia Popullore
    Nga Eni në forumin Folklori shqiptar
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 23-05-2023, 16:43
  2. Lista e 813 personave në kërkim nga Interpoli
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 29-12-2014, 10:16
  3. Libra te rinj
    Nga dodoni në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 89
    Postimi i Fundit: 11-01-2012, 21:14
  4. Kishat, Famullite dhe Misionet... ne Shqiperi, Kosove etj.
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 11-04-2006, 18:11
  5. Kishat dhe Misionet e Veprimit Katolik ne Shqiperi
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-04-2006, 16:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •