Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492

njeri nder romanet me te bukura ne letersien shqipe. "OH" Anton Pashku

ndonje dite te mundshme nese ka me mujt me qellu nje dite e tille ne flete shqyemin ditar temin kam me iu posto do framente nga romani me titull "OH" i autorit Anton Pashku.
    Eshte krejt pak e aspak me thane se me ka pelqy. Eshte prap krejt pak e aspak me thane se ishte fantastik. Ende eshte pak me thene se ishte nje roman i mrekullueshem.
    Pra eshte cude e madhe qe nuk po muj me e gjet nje fjale te re , per me e ba te mundun e me iu tregu se sa i bukur e ma pertej se i bukur, se sa fantastik e ma pertej se fantastik, e sa i mrekullueshem e ma krejt pertej mrekullimit ...mu ka duk i ky roman i qujtun thjesht e e shkurt ndryshe." Oh"
    Nuk po di c'ka po muj me iu thane ma andej e ndoshta ndonjani ka me mu ba deshmitar i pohimeve te mija rreth romanit "OH"
    Anton Pashku me gjasa eshte nga tropoja. Patriot me Ndoc papleken, Besnik mustafajin, uk zenelin dhe deti bajriun.
    qe besa tropoja ka rrit pena. Lum si une per to.
    pra...pos atyne cka thashe shtoj... Lexojeni romanin "Oh" . Mos kujtoni se po ju baj rreklame per librin po me besoni se po ndaj kenaqesine e pertej pelqeses per cka lexova ne romanin e thanun permendun ma nalt.
    Perderisa kopja qe lexova une ishte "botim i katert", besoj se mund te thuhet se qenka edhe nje nder me te lexuarit roman te botimeve te fundit.

Vecoj nder gj9ithe lexuesit me emer "marinin I" dhe benAlbanin.
    Prej jush te dy do te doja me patjeter te lexohet romani "Oh" i anton pashkut.
    ( a din kush gja per Kico Blushin?)
    hajt pershedetje te gjitheve.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    Oslo , Norway
    Postime
    472
    Anton Pashku nuk ėshtė nga Tropoja.
    Kosovar ėshtė mace.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-09-2002
    Vendndodhja
    kepi rodonit
    Postime
    347
    Anton Pashku lindi ne 1938 ne nji katund te Prizerenit.

Kreu studimet ne Prishtine.

Ka punuar si gazetar ne gazeta e revista te ndryshme.

Ka shkruar tregime e novela.
    Psh "tregim ne menyren deftore" dhe "nen qarr po rrinte vasha" etj.

Pra nuk eshte tropojan.

Kico Blushin do e kesh diku me Fatos Klosin etj.
    shtriji kembet sa ke jorganin ..se te ha bubi.

yells `aziz! light!` Maska e AsgjėSikurDielli
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    the black light
    Postime
    1,786
    Kaq sa per dijenine.

Macia, po e shoh se paske filluar te huazosh nga dialekti geg.

Po ta "shemton" gjuhen e bukur toske moj?

E pastaj te denon ligji...

Sepse sot ne Shqipnine e perdhunuar eshte marre me fol gegnisht...

zgjate doren, Oh!

Une

lysien Maska e EDVIR
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    TORONTO CANADA
    Postime
    99
    une pervedi se kam lexu po kam hek te zit e ullirit me ja msu ate analize se e kisha edhe per pyetje provimi . prej tan asaj analize vetem nje peshk ne akuarium mbaj mend.
    Shqiperi o mema ime ndonse jam i merguar
    dashurine tende kurre zemra se ka harruar

Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    hahaha
    u kenaqa...
    qe besa po bahet qejfi krejt shume qe nigjova nje te vertete mbi te verteten qe thashe per romanin se autori qenka prej kosove. Kurrgja keq nuk asht pse asht prej kosove.
    tu rrit ndera e fjales o lum qe ma diftove at' qe me diftove po du me e lexu gjithe cka ky burre peneli ka shkrue se me ka pelqy aq e ma shume se ju thashe ma nelt
    ...
    Or ti star craft, lum miku...per sa me ke thane diku se po dmetoj gjuhen gege e po duhet me pase marre , qe besa kurre njana nuk po me hyn ne asnjenen mendje time te prishun.
    JMA GEGE lum vellau, nuk jam as toske as... kurrgja tjeter krejt gege e MIRDITES, po ke ba me pas rastin e me nigju noj fjale per mirditen. E kam fjalen per noj fjale te mire.
    .... ju pershendes ne nejtjen gadi te asja cka kam lajmeru ma nelt.
    Lum, a po mi con ndoj veper te antonit he burre. Boll per nder kisha me ta dite qe besa.
    macia sonde mendje prishun sak , prej librit e prej kosoves e prej hanes qe po qenka rrumbull rrumbullak , pro qiell e toke sa e bukur asht . Ashte e rrthueme me do shigjeta resh te bardha... e duken si rruge qe me ba me i ndjek ndoshta drejt e ne prishtine kishin me m'cue. A thue?!
    tung.... te tanve!
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    58

tung

Qebesa boll lakmi po ta kam sak per ket gjuh si po e flet kaq kandshem,Vec po druej se vone ja ke nis.

Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    oj zane e zanueme (lol) zanofsh me za te mire... nuk ja kam nis vone mori moter , po qysh se kam mesu me fol se pari here kam fol e kam nij vec i kyt gjuhe.(psh nuk kam than kurre "nene" por vec "nane" ose "nana" Packa se mbasi u bana nja afer gjashte vjec shkova ne shkolle e mu dasht ndryshe me shkrujt e me fole ne shkolle e ndryshe me fol ne shpi. me ba me njoh prej ma afer kishe me e besu se si e foli gjuhen gege. Kam jetu nja do vite nga fundi i kohes qe u dynda prej shqipnie... e, pasha buken e pasha diellin e pasha malet permidis tiranes kam fole gegnisht. (madje ka pas raste e mu ka dasht me e perkthy gegnishten teme per do miq te mijt toske se po bajshin sikur nuk po me merrnin vesh). Pyet lumin , se ai ma ka ni zanin e te folmen. Deshta me thane se edhe zanin e kam si burre..ose perndryshe si gege e ashper.
    qe pra edhe nje pershendetje ma te nxehte se te tjerat.
    tung.
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

Tema tė Ngjashme

1. Etimologji sipas Nezir Myrtes
    Nga ZANOR nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 24-04-2014, 19:38
  2. Illiristika - Nezir Myrta
    Nga Henri nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 06-04-2011, 17:47
  3. Kongresi I Manastirit
    Nga gerrard73 nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-06-2009, 13:58
  4. A vihet ne diskutim Sovraniteti Kombit?
    Nga Dito nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 06-10-2006, 20:17
  5. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-04-2002, 19:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •