WE WILL NOT GO DOWN!
Nje katedrale ne Prishtine;eshte koha,per te gjithe ata besimtar te feês katolike atje
edhe borxh per te paret tane e per gjithe Kosoven nje objekt me shume qe do ta pasuroj jeten shpirtrore fetare per te krishteret
:nje mesaxh kalimthi per Mjeksine... te lumte!!!po gjykon nje nje musliman i madh...i Arabise Saudite...mblidhi valixhet e nisu per atje me nje bilete me nje drejtim ose benu me objektiv e rrespekto fejen e tjetrit
pershendetje per ty
Ajo cfare desha te pyes une ata fshataret eshte se a je i cmendur ti , te familjes suaj e dine qe je budalla apo ndoshta duhet te shkosh edhe ti tregosh ?GjergjPresheva:
Une pasi jam i Presheves jam betu njehere ne kete bote dhe betimin nuk kam me shkel kurr-shko e pyeti fshataret e mij se cfare kam pas qellim per xhgamit e fshatit tim.Une kam te drejte cdo xhamij me fshi rrafshe me dhe.
Nese vjen e pastron edhe xhamine ku une falem te premtoj se do te paguaj aq sa ty nuk te penguajne per te hapur varreza se me duket ate profesion e paske...
O njerez pse nderhyni me nga dy nofka ketu ne forum edhe ky "gjergji dhe atdheu eshte i njejti" sepse dallohet ne shkrim, por mos felliqni forumin me çfare do gjesti ketu, nese je i fbsh nuk flet si ne liva pa prrend por me mire eshte qe te distancohesh nga keto humore qe ben.
Tema eshte -Polemikat mbi ndertimin e katedrales katolike ne Prishtine- une e di qe ato te fbsh,se jane njerez te mençur dhe te urte' si ismail qemali por jo keshtu.
I bashkohem Kesaj Kerkese apo Sygjerimi te Dibranasit...
Te mos Fillojm qe te behemi Artificial vetem e vetem per ti arritur disa qellime personale ne debate apo diskutime ne forum...
Ky Anetari GjergjPresheva/BashkimAtdheu per pos qe tregoj nje Kulture te brisht dhe te vrazhdë ne debate,deshmoj se di te jetë edhe Matrapaz, megjithat i dobet dhe jo funksional (sepse truki i tij ishte i shkurt dhe u demaskua shpejt)..
Diskutoni Temen,dhe mos e devijoni...
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Pajtohem me ty pjesërisht.
Pajtohem se dëshiron të mbrosh fenë sepse e ndjen veten si besmtare të saj por nuk mund të pajtohem kur thua që është pjesë e kulturës së popullit tënd (nëse ke menduar për popullin shqiptar)
Populli shqiptar e ka të dëshmuar kulturën e vet para fesë si asaj të krishtere ashtu edhe asaj islame.
Krijoni Kontakt