Close
Faqja 47 prej 48 FillimFillim ... 3745464748 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 461 deri 470 prej 475
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga white-knight Lexo Postimin
    talluni or talluni se per tu talur jane keto arabo-filot.biles pyete ate gostivarin si e ka emrin dhe mbiemrin.prit te bej nje parashikim.ndoshta e ka abdul haqi ademi
    Nese te intereson emri im , mos u merzit se po te tregoj se si quhem okay.
    Nexhat e kam emrin , e per mbiemrin akoma nuk ke arritur respektin tim dhe besimin tim qe te ta tregoj ty.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Nese te intereson emri im , mos u merzit se po te tregoj se si quhem okay.
    Nexhat e kam emrin , e per mbiemrin akoma nuk ke arritur respektin tim dhe besimin tim qe te ta tregoj ty.

GV_USA
    me fal por nexhat nuk eshte emer shqiptar.a nuk mund ta ndjekesh islamin me nje emer si ilir,gentian,taulant,ermal,sokol(te gjtihe emra iliresh pagan) etj se nuk besoj sic e kam thene edhe ne tema te tjera qe emri ndikon ne religjionin qe ndjek apo jo?

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga white-knight Lexo Postimin
    me fal por nexhat nuk eshte emer shqiptar.a nuk mund ta ndjekesh islamin me nje emer si ilir,gentian,taulant,ermal,sokol(te gjtihe emra iliresh pagan) etj se nuk besoj sic e kam thene edhe ne tema te tjera qe emri ndikon ne religjionin qe ndjek apo jo?
    Po ti si e ke emrin? Kot per kurizitet po te pyes.
    E sa i perket emrit , emri eshte vetem nje fjale qe dallon nje njeri nga nje njeri tjeter.
    Dhe besom qe ke plot shqiptar me emrat e lart permendur qe ndjekin fene islame dhe asgje nuk i pengon.

GV USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2008
    Postime
    65
    Nje katedrale ne Prishtine;eshte koha,per te gjithe ata besimtar te feês katolike atje
    edhe borxh per te paret tane e per gjithe Kosoven nje objekt me shume qe do ta pasuroj jeten shpirtrore fetare per te krishteret

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2008
    Postime
    65
    :nje mesaxh kalimthi per Mjeksine... te lumte!!!po gjykon nje nje musliman i madh...i Arabise Saudite...mblidhi valixhet e nisu per atje me nje bilete me nje drejtim ose benu me objektiv e rrespekto fejen e tjetrit
    pershendetje per ty

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    GjergjPresheva:
    Une pasi jam i Presheves jam betu njehere ne kete bote dhe betimin nuk kam me shkel kurr-shko e pyeti fshataret e mij se cfare kam pas qellim per xhgamit e fshatit tim.Une kam te drejte cdo xhamij me fshi rrafshe me dhe.
    Ajo cfare desha te pyes une ata fshataret eshte se a je i cmendur ti , te familjes suaj e dine qe je budalla apo ndoshta duhet te shkosh edhe ti tregosh ?

Nese vjen e pastron edhe xhamine ku une falem te premtoj se do te paguaj aq sa ty nuk te penguajne per te hapur varreza se me duket ate profesion e paske...

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    O njerez pse nderhyni me nga dy nofka ketu ne forum edhe ky "gjergji dhe atdheu eshte i njejti" sepse dallohet ne shkrim, por mos felliqni forumin me çfare do gjesti ketu, nese je i fbsh nuk flet si ne liva pa prrend por me mire eshte qe te distancohesh nga keto humore qe ben.

Tema eshte -Polemikat mbi ndertimin e katedrales katolike ne Prishtine- une e di qe ato te fbsh,se jane njerez te mençur dhe te urte' si ismail qemali por jo keshtu.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga dibrani2006 Lexo Postimin
    O njerez pse nderhyni me nga dy nofka ketu ne forum edhe ky "gjergji dhe atdheu eshte i njejti" sepse dallohet ne shkrim, por mos felliqni forumin me çfare do gjesti ketu, nese je i fbsh nuk flet si ne liva pa prrend por me mire eshte qe te distancohesh nga keto humore qe ben.
    I bashkohem Kesaj Kerkese apo Sygjerimi te Dibranasit...

Te mos Fillojm qe te behemi Artificial vetem e vetem per ti arritur disa qellime personale ne debate apo diskutime ne forum...

Ky Anetari GjergjPresheva/BashkimAtdheu per pos qe tregoj nje Kulture te brisht dhe te vrazhdë ne debate,deshmoj se di te jetë edhe Matrapaz, megjithat i dobet dhe jo funksional (sepse truki i tij ishte i shkurt dhe u demaskua shpejt)..

Diskutoni Temen,dhe mos e devijoni...
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Qyteti pa lum Maska e Damastioni
    Anëtarësuar
    16-07-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    152
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    Skam nevoj te shkruj une ty,Islamin e mbroj se asht feja ime asht feja e popullit itm asht kultur e vendit tim e mbroj me te gjitha arsyet .
    asht feja e paqes dhe feja ma e madhe ne BOtê...
    tjerat vijn tani edhe pse jan te vogla kan vendin e tyre ....
    Pajtohem me ty pjesërisht.

Pajtohem se dëshiron të mbrosh fenë sepse e ndjen veten si besmtare të saj por nuk mund të pajtohem kur thua që është pjesë e kulturës së popullit tënd (nëse ke menduar për popullin shqiptar)
    Populli shqiptar e ka të dëshmuar kulturën e vet para fesë si asaj të krishtere ashtu edhe asaj islame.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Damastioni Lexo Postimin
    Pajtohem me ty pjesërisht.

Pajtohem se dëshiron të mbrosh fenë sepse e ndjen veten si besmtare të saj por nuk mund të pajtohem kur thua që është pjesë e kulturës së popullit tënd (nëse ke menduar për popullin shqiptar)
    Populli shqiptar e ka të dëshmuar kulturën e vet para fesë si asaj të krishtere ashtu edhe asaj islame.
    Pse? , Nuk eshte Ashtu ë ?
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Faqja 47 prej 48 FillimFillim ... 3745464748 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kush ishte në të vërtetë Josip Broz - Tito?
    Nga Cimo në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 284
    Postimi i Fundit: 19-01-2015, 10:36
  2. Gonxhe Bojaxhiu - Nënë Tereza
    Nga Brari në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:05
  3. Historia e Kishes Katolike shqiptare ne Kosove
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-06-2006, 16:43
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •