Ronaldinjo: S’e mendoj veten jashtė Barēės!”
12 Shtator Ronaldinjo ishte njė nga protagonistėt e fitores sė Brazilit nė miqėsoren me SHBA?nė. Edhe pas ndeshjes, mediat amerikane ishin tė pėrqendruara tek ai. Njė nga ēėshtjet “kryesore” ishte mėnyra se si festoi golin e shėnuar me goditje dėnimi, duke bėrė sikur po tundte njė bebe. Kohėt e fundit ėshtė spekuluar se ylli i Barcelonės pret njė fėmijė tjetėr, por ai tha: September 13, 2007_?_prim e bėra pėr t’ia kushtuar golin djalit tim tė vetėm, nuk pres tjetėr. “Deri tani, djalit tim Zhoao nuk kam pasur asnjė mundėsi qė t’i kushtoja njė gol me kombėtaren, prandaj edhe e bėra”. Duke u kthyer te ēėshtje mė serioze, Ronaldinjo konfirmoi se ndihem mjaft i lumtur te Barcelona dhe nė kombėtaren braziliane. “Ndihem nė formė mjaft tė mirė, me Barcelonėn dhe me Seleēaon. Jam i fortė dhe gjėrat po mė shkojnė mirė”. Gjatė kėsaj vere, Milani, por nė fund edhe Ēelsi, u pėrpoqėn qė ta shkėpusnin brazilianin nga Barcelona, por ai vetė pranon se ndihet mjaft mirė atje. “Jam shumė i lumtur qė luaj nė Spanjė dhe nuk e imagjinoj veten nė ndonjė vend tjetėr. E di qė ka edhe kampionate tė tjerė mjaft tė fortė, por sot pėr sot nuk e mendoj veten jashtė Barcelonės”, shpjegoi Dinjo, i pyetur pėr situatėn e tij te katalanasit. Ronaldinjo pėrfitoi nga mundėsia pėr tė bėrė autokritikė kur foli pėr problemet qė kishte sezonin e kaluar skuadra spanjolle. “Kemi mėsuar tashmė qė nuk mund tė mendojmė se do tė fitojmė gjithēka me lehtėsi. Ai ishte gabimi qė bėmė sezonin e kaluar dhe tani po punojmė mjaft fort qė gjėrat tė shkojnė ndryshe”, pohoi braziliani. Ndėrsa pėr kundėrshtarėt e Barēės nė Champions League, Dinjo pranoi se skuadra duhet tė ketė kujdes dhe tė mos mendojė se ėshtė e kualifikuar: “Me Lionin, Shtutgartin dhe Gllasgou Rejnxhėrs, kemi njė grup shumė tė vėshtirė, ku tė gjithė do tė pėrpiqen qė tė bėjnė rezistencė. Duhet tė jemi tė pėrqendruar nė ēdo ēast sepse nuk ka skuadra tė dobėta nė kėtė grup”.
Sportekspres
Krijoni Kontakt