Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 54
    Citim Postuar më parë nga Hero i Popullit Lexo Postimin
    More Brooklyn e para po me paragjykon! per Bamir Topin une nuk kam fol fare dhe gjersa nuk kam fol, nuk me ka shkuar ne mendje! Une po flas, sepse ky politikan nuk i mban premtimet e veta. Po ta perseris dhe njehere ty VorioEpirioto - Brooklinas qe (kur permend Hero me ironi - laje gojen njeqind here se eshte Shqipe e Kulluar), ketu ne Shqiperi parlamentaret kane shkelur kontraten morale me zgjedhesit e tyre. Ndersa ti rri e flet nga USA, une po te flas nga Tirana. E di ti me mire apo une qe jetoj ketu? KUPTOVE?
    Eshte njesoj si te gjykoj une mbi politiken e Bloombergut ne New York, apo te filan presidenti apo guvernatori ne Amerike, vetem pse bej nje xhiro andej!
    Po te te dhimbsej me shume shqiperia kishe ndenjur ketu bashke me ato pseudo patriotet e tjere qe cirren e beratsin nga usa dhe kane dhjete vjet qe se kane shkelur kete toke. Hallet tona na i ler ne ti gjykojme, detyra juaj eshte te degjoni dhe jo te interpretoni dicka qe nuk e vuani (uje, drita, rruge etj.)

Qetesohu Hero . Merr fryme thelle. Titulli i temes qe i ke vene thote cdo gje, nuk ka nevoje per shume koment. Nese parlamentaret aty ne Shqiperi kane shkelur kontratat me ju e kane bere se e kane kuptuar me kohe se me ca populli kane te bejne. Heronj popullor qe rrine gjithe diten e dites e bejne lloqe Kavaje neper kafene dhe shkruajne gjithe keto paragrafe neper forume interneti, ndersa nje paragraf te vetem ne zyrat e politikaneve te tyre as nuk denjojne qe te cojne dhe te shprehin hallet qe kane. Dhe mos te te duket ndonje gje e madhe qe flet nga Tirana sepse po aty kam lindur edhe une dhe kam jetuar pjesen me te madhe te jetes time. Keshtu qe e di mire parazitizmin e shqiptareve aty. Dakort djale i mbare?
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Brook,paragjykime.....nuk jane te njejtet Shqiptare qe punojne edhe 12 ore ne dite,ne perendim(flas shumica)............kur ka papunesi te madhe detyrimisht,njerezit do rrine kot.....perseri faji eshte i ketyre politikaneve medioker qe nuk hapin rrugen drejt zhvillimit ekonomik.....dhe mos kujto se i voton populli....populli vete 40% ne votime,dhe ata qe shkojne te votojne,shkojne me mendjen qe te zgjedhin te keqen me te vogel ......it is sad but true.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Lavdi Deshmoreve! Maska e Hero i Popullit
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Vendndodhja
    Ke Varrezat e Deshmoreve: Between Nowhere and Good-Bye!
    Postime
    385
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Qetesohu Hero . Merr fryme thelle. Titulli i temes qe i ke vene thote cdo gje, nuk ka nevoje per shume koment. Nese parlamentaret aty ne Shqiperi kane shkelur kontratat me ju e kane bere se e kane kuptuar me kohe se me ca populli kane te bejne. Heronj popullor qe rrine gjithe diten e dites e bejne lloqe Kavaje neper kafene dhe shkruajne gjithe keto paragrafe neper forume interneti, ndersa nje paragraf te vetem ne zyrat e politikaneve te tyre as nuk denjojne qe te cojne dhe te shprehin hallet qe kane. Dhe mos te te duket ndonje gje e madhe qe flet nga Tirana sepse po aty kam lindur edhe une dhe kam jetuar pjesen me te madhe te jetes time. Keshtu qe e di mire parazitizmin e shqiptareve aty. Dakort djale i mbare?
    Une jam shume i qete! Por meqe po vazhdon akoma po te them vetem nje fjali! Merru me punet e Amerikes mor bir, te semurin e bosforit na e ler neve ta trajtojme!
    FLANGO MA NON FLECTO

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Nje parlament qe nuk arrin te "pastroje" veten prej ish bashkepunetoreve te sigurimit famekeq, nuk ka mundesi, moral dhe as edhe motiv per te kerkuar nivel, kuptohet bashkekohor intelektual.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,455
    Postimet në Bllog
    23
    Po ta perseris dhe njehere ty VorioEpirioto - Brooklinas qe (kur permend Hero me ironi - laje gojen njeqind here se eshte Shqipe e Kulluar), ketu ne Shqiperi parlamentaret kane shkelur kontraten morale me zgjedhesit e tyre. Ndersa ti rri e flet nga USA, une po te flas nga Tirana. E di ti me mire apo une qe jetoj ketu? KUPTOVE?
    Deputetet kane shkelur kontraten morale me zgjedhesit e tyre dhe te kane zgjedhur ty qe te flasesh "Ne Emer te Popullit" se ata vete jane shume te zene?

Cdo kater vjet shqiptaret shkojne e flasin ne ate dhomen e fshehte perpara asaj kutise se votimit. Dhe ata deputete qe u kane "shkelur kontraten morale" nuk ua japin voten, ia japin dikujt tjeter. Prandaj kur shprehesh, thuaj:

"Deputeti i zones sime ka shkelur kontraten morale me mua, zgjedhesin e tij!"

Ne menyre qe te te marrin seriozisht edhe ata qe te lexojne, e te mos kujtojne se je ndonje karikature e dale nga veprat e Shokut Enver, se edhe atij i pelqente te fliste "ne emer te Popullit".

Dhe kur nje shqiptar nga Amerika merr mundimin te shkruaje e te fjaloset me ty ne kete teme, ti lexo me endje se ate kendveshtrim qe e lexon nga ai shqiptari ne Amerike nuk e gjen as ne faqet e shtypit, as ne ekranet e televizionit, as ne faqet e librave dhe as ne podiumin e kuvendit shqiptar.

Nese te duket vetja me i pergatitur dhe me i ndershem se ai deputeti i zones tende, vere kandidaturen e kerko te behesh deputet i zones, duke rritur keshtu nivelin intelektual te Kuvendit te Shqiperise per te cilin nuk te ze gjumi naten.

Albo

fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anëtarësuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    Ironia e ketij postimit te fundit eshte se ne naivitetin e tij shte thuajse perfekt.

Naiviteti i ketij postimi ka lene komplet menjane qe nuk ka njeri te votoj dike qe i premton mungese 12 oreshe te energjise elektrike.

Ndaj eshte mese qarte se perfaqsuesit e popullit ne parlament kane shkelur kontraten me zgjedhesin. Dhe kjo jo vetem individualisht por gjeresisht e ne menyre masive.
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

Anëtarësuar
    21-05-2007
    Vendndodhja
    Postime
    385
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Deputetet kane shkelur kontraten morale me zgjedhesit e tyre dhe te kane zgjedhur ty qe te flasesh "Ne Emer te Popullit" se ata vete jane shume te zene?

Cdo kater vjet shqiptaret shkojne e flasin ne ate dhomen e fshehte perpara asaj kutise se votimit. Dhe ata deputete qe u kane "shkelur kontraten morale" nuk ua japin voten, ia japin dikujt tjeter. Prandaj kur shprehesh, thuaj:

"Deputeti i zones sime ka shkelur kontraten morale me mua, zgjedhesin e tij!"

Ne menyre qe te te marrin seriozisht edhe ata qe te lexojne, e te mos kujtojne se je ndonje karikature e dale nga veprat e Shokut Enver, se edhe atij i pelqente te fliste "ne emer te Popullit".

Dhe kur nje shqiptar nga Amerika merr mundimin te shkruaje e te fjaloset me ty ne kete teme, ti lexo me endje se ate kendveshtrim qe e lexon nga ai shqiptari ne Amerike nuk e gjen as ne faqet e shtypit, as ne ekranet e televizionit, as ne faqet e librave dhe as ne podiumin e kuvendit shqiptar.

Nese te duket vetja me i pergatitur dhe me i ndershem se ai deputeti i zones tende, vere kandidaturen e kerko te behesh deputet i zones, duke rritur keshtu nivelin intelektual te Kuvendit te Shqiperise per te cilin nuk te ze gjumi naten.

Albo
    A h rrofsh o Albo se po na meson shume gjera! Vetem ironine di ti ose me mire sarkazmen (virtyti i njerezve me komplekse)! Po ku paske qene more Albo. Po eja pra ne kete parlament dhe na shpeto ti bashke ma ta shoket e tu te hidhur!

Po ti e ka pare veten tate si sillesh ne forum? Gjuj me shqelma anej gjuj knej. Fyej knej fyej anej njerezit qe nuk kane mendimin tat! Deno ne forum fshi temat bej censure! Po keto cfare jane? Edhe ti komunist je! Shallin e pionerit e ke pas dhe ti!
    Prandaj me embel kur debaton se te gjithe dine te fyejne mos e harro kete!
    FLANGO MA NON FLECTO

Anëtarësuar
    21-05-2007
    Vendndodhja
    Postime
    385
    Citim Postuar më parë nga JestersWorld Lexo Postimin
    Ironia e ketij postimit te fundit eshte se ne naivitetin e tij shte thuajse perfekt.

Naiviteti i ketij postimi ka lene komplet menjane qe nuk ka njeri te votoj dike qe i premton mungese 12 oreshe te energjise elektrike.

Ndaj eshte mese qarte se perfaqsuesit e popullit ne parlament kane shkelur kontraten me zgjedhesin. Dhe kjo jo vetem individualisht por gjeresisht e ne menyre masive.
    Jesters World nuk ia vlen me te debatosh! Varja keta e kuptojne shume mire gjendje po u jane verbuar syte nga Kulti i individit, Sali Berisha! Keta ishin ata qe gerthisnin ne kohen e Enverit: Pionere te Enverit, ne lufte per ceshtje e partise te jemi gati! Tani jane gati ne lufte per ceshtjen e Sales, Tosit and co!
    FLANGO MA NON FLECTO

i/e regjistruar Maska e francezi
    Anëtarësuar
    25-03-2005
    Postime
    32
    Shume zhurme po beni cuna nga te dyja anet ka te drejta
    Smund ti shajm kto deputete se vete i zgjodhem por nga ana tjeter duhet thene dhe se zgjedhja e tyre ka qene e detyruar kur njerez si ne qe mendojn me zemer per popullin nuk kane mundesite ose deshire te jene perfaqsuesit e popullit ne parlament atehere dhe populli shkrete nuk ka çar te beje midis tre kafsheve do zgjedhi ate kafshe qe i ka premtu e i ka rrejt mendjen me shume se ne fund te fundit pa parlament sdo rrim.
    Mendoj se demokracia te ne ka filluar duke u nisur nga mundesi e votes te pa imponuar ani qe mund te behen kartate indentitetit do kete zgjedhje dhe me te lira dhe pa vjedhje dhe ne vazhdim besoj se do jete seleksionimi i te perzgjedhurve nga ana e popullit por per kte duhet pritur dhe pak.

Ca ti bejme kur u ndam kto na rane dikur ne e mbashim grekun me miell e buke tani ai na thyen brinjet e ska njeri te na dali per zot.

Normalisht qe te gjithe jane me arsimin e larte dhe po ashtu jane mbi 18 vjec. Keto jane dy kushtet baze per te filluar karrieren politike ne Shqiperi si deputet. Por nje gje me beri pershtypje qe shumica e ketyre deputeteve tane te dashur (pa perjashtuar ngjyrimet politike) kishin mbaruar fakultetet apo deget ne Universitetin Bujqesor te Kamzes. Nuk dua te paragjykoj absolutisht asnje qe diplomohet ne kete fushe! Por si ka mundesi qe ne nje vend te tille qe propagandohet modernizimi i shoqerise dhe politikes, shumica e ideatoreve dhe zbatuesve te saj te vine nga bota e luleve, pyjeve dhe kafsheve.
    Universiteti Bujqsor i Kamzes eshte me i korruptuari nga te gjithe. Ajo qe thoshte njeri qe ka qene nder me te miret ne kohen e enverit eshte e vertete se vend bujqsore kemi qene dhe jemi akoma, po ama ne 10 vitet e fundit aty vetem blihen diplomat. kush ka nevoj per diplom universiteti aty shkon e merr. njof rreth 4-5 persona qe nuk kan shkuar asnjiher ne ate universitet po thjesht kan ble diplomen. ose kan shku ne cdo test kan paguar paret dhe kan marr diplomen en fund.

dhe jam isigurte qe shum nga deputetet tane te nderuar se kan haberin nga bujqsia dhe i kan fallco ato diploma. shum deputete mezi lidhin 2 llafe prandaj veshtire se kane bere dhe shkolle te mesme, lere pastaj universitetin

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ç'mendim keni për nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Partia Islamike Shqiptare
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 27-03-2004, 12:23
  5. Me Titizmin kunder Enverizmit
    Nga Albanino në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •