Qyfyre te gjithe jemi Shqiptare si jashte si brenda(une per vete jam jashte)por e keqja jone eshte se na kane qeverisur gjithmone injorantet,qe ne fakt jane te zgjuar per nje gje,te mbajne çelesat e pushtetit.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Parodia dhe pacavurja ne Parlamentin Shqiptar vazhdon akoma!
Ka mese nje jave qe parlamentaret tane te dashur po akuzojne njeri-tjetrin si ish bashkepunetor te sigurimit te shtetit. Madje akuzat arriten deri atje sa ne gazetat e sotme parlamentaret pranojne se 1 ne 4 deputete ka qene spiun! Atehere vazhdoni ju Albo me company ti mbroni se jave per jave do tu sjell nga nje histori te re!
Kete jave ka dale dhe pseudonimi i nje ish bashkepunotri te Sigurimit te Shtetit qe sot eshte deputet i te Djathtes Shqiptare.(nuk dua tia permend emrin, se do te thote Albo se une dua ti ze vendin). Ky trimi ne fjale e ka pas nick-un (jo si ne Forumin Shqiptar si Albo apo Qyfyre), Drita e Kuqe!
E pra ja kjo eshte xhelozia ime more Albo se kam xhelozi ndaj deputeteve tane qe deri dje kane marre me qaf jeta njerezish (e jo degdisje te ketyre te vuajturve ne ndonje qytet provincial te Jugut me lule te bukra, por ne katundet me te thella te Shqiperise)
FLANGO MA NON FLECTO
Jam dakort me pjesen e pare , por jo me te dytenAta qe na kane dhe po na qeverisin akoma, jane vertet injorante (ne vija te trasha), por llogjika te shpie ne ate qe, populli shqipetar eshte ne mase injorant (perderisa te zgjuarit nuk marin dot pushtetin ).
Shqiperia eshte nje vend i destabilizuar intelektualisht. Si rrjedhoje e kesaj , ata pushtetare , i mbajne akoma celsat, jo ne saje te zgjuarsise, por te mazhorances injorante shqipetare.
PS: Mund te tjete dhe teza tjeter, qe politikanet tane jane te zgjuar sepse dine te manipulojne popullin injorant :P ne te dyja rastet , shumica shqipetare eshte sh. mbrapa me intelektin.
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
Korçar L1,le te moz zihemi e lagu se lagu,gjerat jane jashtezakonisht shume me te komplikuara se sa nje fjali qe shkruajta une,une thashe vetem thelbin......e perseris idiotet qe na kane qeverisur keto 100 vjetet e fundit kane patur vetem nje lloj inteligjence dhe mjeshterie,egoizmin e tyre pa limit dhe aftesine e mbajtjes se pushtetit dhe asgje tjeter pik........
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Nuk po zihemi, te njejten gje po themi.
P.S. ti thua 100 vjet kurse une them qe nuk njeh historia shqipetare ndonje qeveri qe ka menduar per popull dhe te kete mbijetuar.
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
ty hero i poplllit.. po te vem pak lakmusin se si shum po bilbilos..
cmendim ke per enver hoxhen ti o hero?
cmendim ke per PPSH-ne?
pergjigju..
Per hir te se vertetes, duhet pranuar se ish-komunistat dhe ish-sigurimsat perbejne shumicen ne parlament.
Linkoln (jo makina): "Ju mund të gënjeni të gjithë popullin për një kohë, ju mund të gënjeni një pjesë të popullit për të gjitha kohërat, por ju nuk mund të genjeni të gjithë popullin për të gjitha kohërat"
Kjo eshte shumice sinjifikative, reale, vendim-marrese ne nje parlament me emer popullor, para 17 vitesh me diktature, kete radhe ne demokraci parlamentare.
Çfare e ka gjetur demokracine e vertete!
Ndryshuar për herë të fundit nga Duaje Siveten : 23-10-2007 më 18:11
per hir te se vertetes duhet thene se..
kemi nje Bamir Top ..president.. qe eshte njeri i mrekullueshem e intelektual i shkelqyer..
kemi nje kryeminister plot vullnet per pune e progres qe eshte ish mjek i shkelqyer.. ish pedadog i shkelqyer me reputacion ne qarqet shkencore te kardilogjise boterore.. nje njeri me zemer te madhe qe gezohet qe populli i tij qe dikur nuk mbushte barkun me buk misre sot prosperon cdo dite.. e ai me sa ka mundesi ja u rrit rrogat e pensionet.. dhe nje atdhetar qe e do kosoven me pasterti e pa hile..
kemi nje kryetare parlamenti.. nje zonje fisnike.. qe cdo dite maturohet ne politike e diplomaci e qe eshte garante e ligjit dhe e se drejtes..
por kemi tani dhe nje fatos nano.. i cili po hap nje kapitull te ri te te berit opozite..
pra nje Fatos tashme tip anti-97-tsh qe po i terbon caush kanibalo edvino gjingjinushet.. me filozofine e tije te shpalosur kohet e fundit.. qe thote pak a shume keshtu.. vendit i duhet stabiliteti.. se vetem keshtu do na integrojne europa.. e vetem keshtu punet do ecin mire..
sa per spiunet.. qe po i reklamon erion brace edvin gjinua.. te llojit Prec Zog.. do deshiroja qe ta kishim gjith popullin shqiptar.. te ketij lloji spiuni si prec Zogaj.. e vendi me siguri do shkonte per 5 vjet.. ne europe me koken lart..
e tjerat do ujdisen.. avash avash..
Kosova eshte problem tani..
Krijoni Kontakt