Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
I kam pare dhe ne site tjeter disa prej fotove te tua dhe dua te them se ke bere pune shume te mire. Si ty dhe un e bej thjesht per hoby por fisheye smund ta perdoresh dot ne cdo foto. Disa prej fotove nuk u shkon fisheye. Gjithsesi me pelqejne fotot e tua.
Komplimente and keep shooting![]()
Nje fotografi, le te kuptosh me shume se mijëra fjalë.
Komplimente, dhe Faleminderit per Fotografite. Jane te gjitha te mbushura me emocione.
Ndoshta dhe jane vendosur ne faqe te tjera ne internet keto foto, dhe sygjerimi im nuk do te kishte vlere, megjithate, une po bej timen.
Do te sygjeroja, qe keto foto te mos mbeten vetem ne Forumin shqiptar, ku, mund te shihen vetem nga Shqiptar. Do te ishte nje pune e mire, po te vendoseshin dhe ne te tjera faqe ne internet, ku mund ti shohin dhe te huaj. Keto foto, do te ndihmonin ne afrimin e te huajve me Shqiperine, pra, do ti sherbenin Turizmit Shqiptar.
Nje faqe ne internet qe merret vetem me Fotografite eshte Flickr . www.flickr.com
Megjithese, une do te propozoja dhe ngritjen e nje faqe shqiptare, ku per thelb te kishte Fotografite nga Shqiperia. Si per shembull www.albaniainphoto.com/net/org etj.
Dhe nje here Faleminderit.
Gj1nk@ll@, faleminderit shume. Vete fakti se te vetmin postim e ke bere ne nje teme fotografish tregon se ke vertete pasion per fotografine.Per sa i perket fisheye lents ke te drejte, nuk i pershtatet c'do lloj fotografie. Por sic e kam thene me pare, vetem sa eksperimentoj per momentin.
BlackEagle, faleminderit per komplimentin dhe per sugjerimin ne lidhje me publikimin e fotove.Po ndertoj nje face timen e cila do kete vetem foto nga Shqiperia.
![]()
Me teknologjine e sotme dhe fotografi me i mire vazhdon experimenton.. mos u ndje keqGezuar vitin e ri e pac nje vit te mbare fotografik!
Faleminderit, urime dhe suksese ne 2008 edhe juve gjithashtu Gj1nk@ll@. Do isha kurioz te shikoja disa nga fotot e tua (nese do me dergoje nje link me MP do isha shume mirenjohes)
![]()
Krijoni Kontakt