Nuk gjeta nje sektor te pershtatshem prandaj po pyes ketu. Si mendoni per Tunizine si destinacion sivjet? Kam pare ca reklama ne TV dhe thash te ndaj me ju kete pyetje pasi deri sot jam ngop me Turqine.
Respekte.
Nuk gjeta nje sektor te pershtatshem prandaj po pyes ketu. Si mendoni per Tunizine si destinacion sivjet? Kam pare ca reklama ne TV dhe thash te ndaj me ju kete pyetje pasi deri sot jam ngop me Turqine.
Respekte.
ske ku gjen si VlorenPostuar më parë nga Insomnus
![]()
Prite fatin, por mos harro ti hapesh deren!
Po pate pare shko ne Seyshell,(Mauricius)plazhi i argjendit,plazhi me i bukur ne bote.Parajsen e njohim te gjithe teorikisht.Aty e sheh parajsen real.
http://www.mauritius-seychelles.com/...mauritius.html
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
ULQININ.........KAM PLANIFIKUAR!
shpresoj tja kalojm mire!
Ik Ne Durres dhe shif bukuri![]()
Sui generis
Ne Tunizi eshte shume bukur. Kam qene vete me pushime atje dhe eshte me te vertete shume vend i bukur dhe jo shume i shtrenjte per buxhetet tona. Gjithashtu dhe sherbimet jane te mira. Me pak fjale nese e ke vendosur te ikesh jashte Shqiperise te sygjeroj te shkosh ne Tunizi nese ke vizituar vendet fqinje si Turqia, Mali i Zi etj.
Imperator
Albanian Perandory
florida las vegas new york chicago etc![]()
Partizoni
O plako shko e vizito gjith boten qe mos te ngelet peng lolz
E shof qe e paske vendos.. ktu ke per ta bere muajin e mjaltit e?Postuar më parë nga benseven11
lol..
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
te gjith vendet te mir jan te kesh nje jat .Vendi më i mirë për të shkuar me pushime![]()
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Krijoni Kontakt