Ju keshilloj te provoni lojen e re Line Age. Eshte e pa pame dhe luhet vetem ne internet.Eshte gati si the crims me banda e gjera te tilla po vetem se aty e komando ti lojtarin dhe jo te presesh se cfare ndodh.
Provojeni dhe flasim![]()
Ju keshilloj te provoni lojen e re Line Age. Eshte e pa pame dhe luhet vetem ne internet.Eshte gati si the crims me banda e gjera te tilla po vetem se aty e komando ti lojtarin dhe jo te presesh se cfare ndodh.
Provojeni dhe flasim![]()
Cke qe zgerdhihesh,doren pse e tund,kjo mendja ime,per ty nuk shkon kerkund
1) seshte loje e re, Projekti i Lineage ka filluar qe ne 1999 si Lineage dhe Lineage II ne 2002-3
2) Ska lidhje me dhe Crims, The Crims eshte web based game, L2 eshte MMORPG me client me vete (rreth 6gb tani qe ka arritur ne Interlude)
3) The Crims eshte loje e bazuar tek kriminele etj, L2 eshte loje ne kohen e mesjetes me shpata, magji.
Sa per ta luajtur, e kam luajtur L2 per rreth 2 vjet deri sa mu merzit, kisha dhe serverin tim privat, nqs ke kohe qe po e luan duhet ta kesh degjuar se kemi qene per disa kohe te paret ne l2top200 dhe hopzone, quhej echoKinetics. Loja eshte e bukur por eshte tipike koreane qe dmth grindfest, questet jan te varfera dhe NCSoft normalisht te ben te punosh sa me shum per gjithcka. Gjeja me e bukur jan castle sieges dhe fast paced PvP edhe pse shume e pa balancuar per mendimin tim. Si lojtar kam qen lideri i aleances qe kontrollonte gjith keshtjellat e serverit dhe besoj se ai ka qen dhe maksimumi qe mund te arije (+ isha hero) gjate C4 nqs ke luajtur para 1 viti e gjys do e dish per ca e kam fjalen.
E pa pame![]()
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Dhe une kam qene lider eshte shume e veshtrie nuk mund te quash te lehte kete loje.Me hiq nje kuriozitet sa here e ke mare mundimin te shkosh tek ANTHARAS LAYR ose te VALAKA.Sa here e bere SubClass charachterin tend.Sa grade ke vajtur A GRADE B GRADE C GRADE D GRADE S GRADE.Une per vete kam Bere 3 here subclass me nje charachter i cili quhej THE MAssAcre nqs ke degjuar kemi pasur si party 29 keshtjella dhe kemi gjithsej 780 raid boss.Me trego pak per experiencen tende ne LA2C4.Une per vete e kam ne shtepi lojen eshte 2 dvd full dhe jane 18 servere perfshi ketu edhe 3 accaunte ne OFFICIAL.Ne official ku kam 2 charachtere qe i kam blere me CARD VISA jane bere 2 here subclass.Mnedoj se e di se cdo te thote te shkosh 78 level ne official.Me shume kam luajtur c4 dhe E-GLOBAL.
kam luajtur ne officials po nuk me terhiqte me then te drejten edhe pse aty punonte gjithcka pasi cova nje TH ne lvl 76 dhe subclass SH ne lvl 62 e lash. Luaja ne Teon dhe ne fillim e franz luajta pak po nuk mu duk ne nje gje si server i ri. Bots gjithandej. Kam ber gati gjith raidbosset me te forte kur luajta si lojtar, Antharas, valakas,baium dhe disa her raid bosset e vegjel ose ato low lvl si ant queen ose orfen.
Krijoni Kontakt