Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 31
    Citim Postuar mė parė nga KOKASHTA Lexo Postimin
    Ndeshjet e kampjonatit boteror realizohen nepermjet internetit. Linjat e internetit jan nga me te shpejta...me mire punon te luash ne internet sesa ne lan.
    A ka ndonji shanc qe te marrim edhe ne pjese?
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar Maska e Kristiano
    Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    Kampionati i Counterit ka filluar rregjistrimet te cilat mbarojne me 15 shtator.Do te luhen ne grupe ne lan 6 me 6 dhe jane te shperndare ne dege te ndryshme ne te gjithe shqiperine,nje prej te cilave eshte edhe Lezha.Kaq di une

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Ndeshjet e kampjonatit boteror realizohen nepermjet internetit. Linjat e internetit jan nga me te shpejta...me mire punon te luash ne internet sesa ne lan.
    LAN eshte 100mb/s i shpejte dhe latency ose ping eshte inekzistent. Si na qenka interneti me mire se LAN?

Per cfare kampionati boteror e ke fjalen se s'e njoh. Me sa di une nuk ka ndonje eventiment te madh qe behet ne internet. Ka shume probleme si: ping, hacks, shkeputje te linjes dhe vet problemi i paditurise se eshte vertete ai i rregjistruari qe po merr pjese, etj. Te gjitha kampionatet qe jane me cmime te konsiderueshme dhe me fame me aq sa di behen vetem ne LAN.

Atyre qe i intereson konkurimi profesional mund ti hedhin nje sy:

http://www.worldcybergames.com/6th/main.asp

Eshte nje organizate qe po organizon me shume e me shume kampionate dhe qe ka rregulacione per to.

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    Citim Postuar mė parė nga lojaxhiu Lexo Postimin
    LAN eshte 100mb/s i shpejte dhe latency ose ping eshte inekzistent. Si na qenka interneti me mire se LAN?

Per cfare kampionati boteror e ke fjalen se s'e njoh. Me sa di une nuk ka ndonje eventiment te madh qe behet ne internet. Ka shume probleme si: ping, hacks, shkeputje te linjes dhe vet problemi i paditurise se eshte vertete ai i rregjistruari qe po merr pjese, etj. Te gjitha kampionatet qe jane me cmime te konsiderueshme dhe me fame me aq sa di behen vetem ne LAN.

Atyre qe i intereson konkurimi profesional mund ti hedhin nje sy:

http://www.worldcybergames.com/6th/main.asp

Eshte nje organizate qe po organizon me shume e me shume kampionate dhe qe ka rregulacione per to.
    as une skam degjuar per kampionte qe kan cmime te medha ne internet me then te drejten edhe pse vet personalisht sjam interesuar. Di qe gamespot ben shpesh kampionate qe i transmeton tek website por te gjtiha kan qen ne LAN me sa di une

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Po cte degjoni ju aman.
    Ju dini me lujt 1 vs 1 edhe kaq...nejse sa te rroni do mesoni se sdo rri tju mbush mendjen ju. Ju i keni me te degjuara un i kam me te bera, eshte ndryshim i madh.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Po cte degjoni ju aman.
    Ju dini me lujt 1 vs 1 edhe kaq...nejse sa te rroni do mesoni se sdo rri tju mbush mendjen ju. Ju i keni me te degjuara un i kam me te bera, eshte ndryshim i madh.
    Ngadale, o burr, ngadale se nuk te shau njeri. Pse e merr per keq? Na qenka veshtire per te kerkuar sqarim... Ne qofte se e ke bere atehere thuaje se nuk do te lodhet goja...

Jo per te na mbushur mendjen po per te informuar njerezit e tjere ketu qe duan te dine, si Ditmiri etj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lojaxhiu : 10-09-2007 mė 12:02

Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Po menyra si flet ti ose ndonje tjeter te ben qe mos e thuash fare. Tani un them keshtu, sepse kam luajtur. Ti thua jo eshte keshtu se me ka thene burri i dajes qe luan CS ne france...
    ...un nuk postoj ketu per tu mbush mendjen njerezve o lojaxhiu.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Me ty o vlla s'merresh vesh, po do e provoj edhe nje her.

Si flas une ose ndonje tjeter? Mesazhi qe shkruajta ishte me se i sjellshem dhe me thene te drejten s'e pata as me cinisizmin me te vogel. Ne fakt ne te kunderten? Kujtova sikur i kisha gjerat gabim por ne fakt ti po me verifikon qe s'e pata gabim.

Si te behet mos ta thuash? Kush ta ka fajin ty qe i merr ti gjerat per ters? Her tjeter shiko tek vetja para se te shkruash skic, se s'jane te gjith nevrik. Ti ke njerez te tjere ketu qe te pyesin si te marrin pjese... jo une. Thuaja atyre...

Gjithashtu mos fillo te flasesh kot me kot me fjali si: "Ju dini me lujt vetem 1v1 dhe kaq." Per zotin me ke be per te qesh. O... cfare sharje degraduse...lol.
    Une loz 1v1 CounterStrike dite per dite, dhe s'di hic... lol. Avash se na kepute...

P.S. Sa per burrin e dajes nga Franca. Ai din shume dhe te grrin morrin ne CS. Jo vetem 1v1 por dhe 2v2.

Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    nejse e leme fare si muhabet.

nqf se mendon se gabova un, me fal !

Hajt pra

P.S Ate "ju dini me lujt vetem 1 vs 1" per ata qe e dine qe e mbajne nje shaka te tille. Se kam vite qe bej debate me ta!

O cuna dini gje se kur jepet ne TV?
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Server Online { Counter Strike }???
    Nga KOKASHTA nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-03-2006, 19:35
  2. Counter Strike ... Per sa kohe arrin fundi ...????
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 16-01-2006, 10:00
  3. Serverėt e Counter Strike, pėr tė lozur online.
    Nga Davius nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-05-2005, 12:59
  4. 1.5, 1.6 , Condition Zero, Counter Strike 2
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2005, 09:35
  5. Config ! ! ! ! ! ! ! ! !
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 27-01-2005, 06:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •