Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 22
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796

Sa kohë duhet shpenzuar me të dashurin/ën?

Dua te di sa kohe shpenzoni ju me te dashurin/en.
    Kush besoni ju se jan advantazhed apo disadvantazhed (se di a i thash mire ne shqip kto fjale) e te shpenzuarin shume apo pak kohe?

Un besoj se po ndejte dite per dite me ate person ne fillim eshte mire, por me vone behet si nje tip rrutine dhe fillojn zenkat e vogla.

Kam nje shoqe i dashuri te ciles do te jet me te 24/7, ose dhe kur nuk munden te takohen ai e mer ne tel. dhe nuk shkulet nga telefoni. E mer cdo mengjes te sigurohet qe u ngrit nga gjumi per te vajtur ne shkolle, neper pushimet ndermjet klasave, kur del me shoqet, para se te flej gjume etj. etj. Ajo e do shume, por ai se lejon qe ti mungoj asaj prezenca e ti dhe nuk e di nese kjo eshte gje e mire.

Ne pergjithesi eshte e rrall per nje mashkull te jet i till se zakonisht ne femrat jemi ato qe jemi pak me sentimentale/romantike. Por nga ana tjeter kur e gjejm nje mashkull te till fillojm ankohemi what is wrong with us??

i/e regjistruar Maska e TOKIO HOTEL
    Anëtarësuar
    19-07-2007
    Postime
    154
    Rri aman se nje mashkull rrodhe asnje se do,nuk ka rendesi sa kodh e or rri me te dashurin rendesi ka qysh e kalon kte koh.me mir kualiteti.
    Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.

Canna-log Maska e Artson
    Anëtarësuar
    24-07-2007
    Vendndodhja
    Loading...
    Postime
    416
    Nuk besoj se ka receta per kete, ndoshta per aq kohe sa shkoni mire. Kur vjen momenti per te bere sherr, takoni miqte.
    Kur jam rrethuar nga njerëz të vegjël s'ndjej madhështi, por mjerim! M.Roçi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-10-2006
    Postime
    95
    Kjo lloj prezence te mbyt dhe eshte e rrezikshme per ciftin se kalon tej kujdesit e merakut ta quajme per personin tjeter. dakord me xhelozine ne masen e duhur me preokupimin e duhur sipas rrethanave por me nje prezence te tepert i merr frymen tjetrit , cfare do thone pastaj keta te dy kur jane bashke ?e se nje dite dio martohen?s'do kene argomente per te folur

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Kam nje shoqe i dashuri te ciles do te jet me te 24/7, ose dhe kur nuk munden te takohen ai e mer ne tel. dhe nuk shkulet nga telefoni. E mer cdo mengjes te sigurohet qe u ngrit nga gjumi per te vajtur ne shkolle, neper pushimet ndermjet klasave, kur del me shoqet, para se te flej gjume etj. etj. Ajo e do shume, por ai se lejon qe ti mungoj asaj prezenca e ti dhe nuk e di nese kjo eshte gje e mire.
    Ky lloj mashkulli eshte a cheesy one. Nese eshte nje tip njeriu qe s'mund te duroj,eshte ky lloj; teper i varur emocionalisht,qe mundohet te kontrolloje tjetren duke ja çare veshet ne cel. ose me prezencen e tije.Larg llojit te tije.

Sa kohe duhet shpenzuar?Aq kohe sa tjetrin kur ta shohesh heres tjeter,te te kete marre malli ndopak per te.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 14-09-2007 më 15:16
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    pse nuk zini nje te dashur te dyte, per te ndare kohen me mire
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga sanfrancesco Lexo Postimin
    Kjo lloj prezence te mbyt dhe eshte e rrezikshme per ciftin se kalon tej kujdesit e merakut ta quajme per personin tjeter. dakord me xhelozine ne masen e duhur me preokupimin e duhur sipas rrethanave por me nje prezence te tepert i merr frymen tjetrit , cfare do thone pastaj keta te dy kur jane bashke ?e se nje dite dio martohen?s'do kene argomente per te folur
    shume e sakte
    Ky tipi qe ka pershkruar fierakja larte te marka frymen me prezencen e tij baaaaaaa si e duroka ajo(t,ja veri kufirin ke thana mi ).Kjo eshte vjedhje lirise personale .
    Do thosha se me personin e zemres duhet te rish jo shumeeeeee ,se fillojn ger veret kot fare,cdo gje duhet ne masen e duhur.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Dua te di sa kohe shpenzoni ju me te dashurin/en.
    Kush besoni ju se jan advantazhed apo disadvantazhed (se di a i thash mire ne shqip kto fjale) e te shpenzuarin shume apo pak kohe?

Un besoj se po ndejte dite per dite me ate person ne fillim eshte mire, por me vone behet si nje tip rrutine dhe fillojn zenkat e vogla.

Ne pergjithesi eshte e rrall per nje mashkull te jet i till se zakonisht ne femrat jemi ato qe jemi pak me sentimentale/romantike. Por nga ana tjeter kur e gjejm nje mashkull te till fillojm ankohemi what is wrong with us??

cfare eshte gabuar !!! njeriu asnjehere nuk kenaqet me ate qe ka !!! kjo eshte e gjitha !!! kur eshte diell themi pse nuk bie pak shi kur ka shi themi pse nuk del pak dielli !!! une me te dashuren time do shpenzoja aq kohe sa te na duket e nevojshme sepse gjithesecili ka lirine e vet personale !!! anjehere nuk do desha qe te behesha si tip ngjitesi mbas te dashures time !!! edhe kaq fare sa ceshte ky cuni mos e doni moj gocani
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Se si me duket kjo teme, asesi te jap nje mendim.

Sa te komplikuar qe jemi bere, a cdo gje duhet te matet?!
    • The rest is silence.

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anëtarësuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    Aq kuhe qe meriton e dashura.
    Varet menyra qe kalon kohen.
    E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Qeveria e Kosoves dhe korrupsioni
    Nga veli44 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 15-04-2010, 10:40
  2. Vazhdojnë punimet e rrugës Durrës-Morinë
    Nga Iceberg në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 18-09-2007, 08:47
  3. Rezultatet e zgjedhjeve vendore, 18 shkurt 2007
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 12-06-2007, 18:16
  4. Durrës, dhjetëra familje ushqehen në plehrat e qytetit
    Nga mani në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 17-12-2005, 00:50
  5. Kampionati spanjoll i futbollit.
    Nga StormAngel në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 09-05-2005, 12:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •