mua kur kam etje vetem uji ma shuan
Ujë.
Coca Cola.
Tjetër.
mua kur kam etje vetem uji ma shuan
Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.
Kam bere 2 (ergasi)detyra te tere ne universitet mbi ujin.
Dhe do thoni pse me caktoi mua pedagogja per keteteme, heren e pare sepse isha nje nder njerzit qe spija as edhe nje got une gjat veres, kur kisha etje pija leng portokalli ose haja fruta. Dhe keshtu me vuri te pija 8gota uje ne dite ne dite per nje muaj...nejse rezultati ishte krejt pozitiv nga me i perparshmi, nuk do hy thelle te shpjegoj mbi ujin por uji eshte flori per organizmin e njeriut.
Dhe kur dal, asnjehere smar lije alkolike, cocacola apo fanta etje vetem uje, mbase kjo eshte paksa e ekzagjeruar po cte bej me eshte ngulitur ne mendje dhe dicka tjeter Ketu e dy vjet cdo dite pi te pakten 3litra uje.
Nese do gjej pak kohe do perkthej detyrat e mia qe kam bere dhe do tua postoj vetite e ujin ne organizmin e njeriut dhe ne bote.
Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!
Fuqia ekziston brenda teje!!!
Uji eshte jete, pa te asgje nuk do ekzistonte
Dashuria dëshirë tjetër s'ka,
- veç të përmbushet....
Me Shume Preferoj Te Pi UJE Pasi QE Uji Eshte Shum Me I Mir
Edhe Nje Got Xeher Se Mu Ka Merzit Jeta
tu arrofte emri ty ishallasi moj kam harru rakine un per koke te zhorzhit die ishja duke pire me zhorzhin ja pyte sa raki pim
pim aq raki saqe zhorzhi po fillonte te pinte uje vend rakis se rakine ja mora une LOOL hahhahahahahahaa
zhorzhi o zemra thash lenge pjeshke se tani ne vere rakia me lengun e pjeshkes behen nje shije e vetem se ke provu akoma? LOOL
Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 01-10-2007 më 10:22
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
[QUOTE=BaBa;1710126]tu arrofte emri ty ishallasi moj kam harru rakine un per koke te zhorzhit die ishja duke pire me zhorzhin ja pyte sa raki pim
pim aq raki saqe zhorzhi po fillonte te pinte uje vend rakis se rakine ja mora une LOOL hahhahahahahahaa
ahahhaha ee shyqyr se koke bere tap
ti me doket po i shtin njerzt me pi raki ahahhaa a spo te vjen marre aaaa athere dalin ne rruge e sdin mu kthy ne shpi ncncnncncn
Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen
marjuana85 po ka dhe nga ato qe skan shpi mi zemer skena ca me ba jeta na ka nda
marjuana kujdes me ujin se mban mend qysh te tha doktorri me mir pi raki se sa uje e coca cola![]()
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen
Krijoni Kontakt