Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-09-2007
    Postime
    2

Dark Riders Clan (Age of Empires: The Conquerors)

tung tung gjithve quhem denis januzi jom nga kosova jemi nje grup i vogel ne kosov, ferizaj qe lujm age of empires nje dit vendosem te hapim nje forum vetem per shqiptar te kesaj loje ne po perpiqemi qe te regullojm connectionin dmth me IP reale me hi me lujt online po nuk po ja arisim qellimit pra pasi qe nuk po mundemi me u njoftu ndryshe me shqiptar te kosoves edhe te shqiperis vendosem qe te hapim nje forum qe mund te bisedojm te gjith per ket loj por edhe me download Record games dmth demot te clanit tim po edhe te huajve... pra nuk po thom me hi patjeter po thom vetem aj qe ka ket loj shum qef mundet me u regjistru pra ja ku e keni forumin

Forza INTER!!! Maska e NBAlbania
    Anėtarėsuar
    10-04-2005
    Vendndodhja
    Ne Toke
    Postime
    384
    Ma dergo ne privat ne nuk lejohen reklamat ne kete forum.

Hmmmmm bile te pakten nje sy gjuajeni ne kete forum ia vlen mbase eshte hap ekstra per Age of Empires ia vlen me hi me kqyr niher me te mira.

Shikim te mire.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-09-2007
    Postime
    5
    une u regjistrova ne ket forum edhe paska gjana te mira per ata qe lujn age of empires asht mi mu regjistru paska edhe record games shum tem ira ja vvlen me vizitu ata qe e luajn ja linkun edhe une po e qes
    www.darkr-clan.com

Forza INTER!!! Maska e NBAlbania
    Anėtarėsuar
    10-04-2005
    Vendndodhja
    Ne Toke
    Postime
    384
    Citim Postuar mė parė nga arthas Lexo Postimin
    une u regjistrova ne ket forum edhe paska gjana te mira per ata qe lujn age of empires asht mi mu regjistru paska edhe record games shum tem ira ja vvlen me vizitu ata qe e luajn ja linkun edhe une po e qes
    www.darkr-clan.com
    Prezantohu njehere pastaj fillo te postosh.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-09-2007
    Postime
    5
    nuk e besoj qe eshte patjeter me u prezentu nese doni me dit jam arber berisha nga kukesi

Tema tė Ngjashme

1. Age Of Empires!!!
    Nga Petro_Nini_Luar nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 46
    Postimi i Fundit: 21-10-2014, 05:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •