Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 52
    dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817
    sa Here Qe Jame Ndare Nga Persona Te Zemres Me Zore Se Kam Gjet Nje Rruge Per Te Dale Si Nga Nje Erresire Ose Me Mire Me Duket Sikur Skam Dale Fare ,meqenese Perhere Me Ndodhin Te Tilla E Fundit Qeshor 2007 I Goc Canadeze
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    varet se kush e cileson "njeriun e keq" ,

nejse cdo eksperience, eshte e vleshme.
    Ne thelb askush s'eshte "i keq",jane veprimet e atij njeriu qe e fusin ne kete kategori.Shoqerite moderne kane ca instrumente standard qe ndihmojne ne vleresimin e nje njeriu psh: tradhetia,dhuna verbale/fizike,genjeshtrat...
    Kam vetem nje limit: qiellin!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    ka disa rregulla sjelljeje qe njeriut si qenie shoqerore i jane dhene nga shoqeria dhe po u thyen keto rregulla ose norma njeriu qe i thyen eshte i keq ne syte e shoqerise !!!por ka edhe disa rregulla qe bien ndesh me moralin e shoqerise por qe diktohen nga 'e drejta' dhe sanksionet nese keto rregulla te se drejtes thyen !!! pra morali edhe e drejta shkojne bashke por ka raste qe edhe e drejta del ne te kundert me moralin !!! kshu qe njerzit behen te keqinj kur thyejne moralin ose te drejten !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Ne thelb askush s'eshte "i keq",jane veprimet e atij njeriu qe e fusin ne kete kategori.Shoqerite moderne kane ca instrumente standard qe ndihmojne ne vleresimin e nje njeriu psh: tradhetia,dhuna verbale/fizike,genjeshtrat...
    ne thelb te gjithe njerzit kane te keqen edhe te miren brenda tyre !!! sa per ate qe genjshtrat tradhetia denohen nga shoqerite moderne nuk jam dakort !!! qe ne shoqerite e para njerzore keto qe ke permendur ti jane denuar !!! shoqerite moderne skane bere gje tjeter pervecse kane sanksionuar disa rregulla sjelljeje !!! po te genjesh nje shok nuk denohesh po ama po te genjesh per te ardhurat qe merr ose kryen evazion fiskal denohesh nga shteti !!! pra ka disa rregulla sjelljeje qe nuk denohen edhe te tjera qe nuk denohen !!! mos ngaterro moralin me te drejten ose me ligjin blu sky !!!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Se perjetoj fare , pasi vetem se kam vdekur ne at moment.
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anëtarësuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Kam pasur shume ndarje por jo me njeriun e zemres, keshtu qe nuk e di se eshte.
    Te gjitha ndarjet nuk jane te lehta, por edhe nuk i kam perjetuar aq rende. Ndersa tani shpresoj te mos ndahem me.
    Barca

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817

ashtu eshte ne paraqitje

Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Se perjetoj fare , pasi vetem se kam vdekur ne at moment.

po rapsoul ashtu eshte ne paraqitje , se ka ndjenja po ka edhe ndjenja , jame shume dakort me ty per kuptimin e asaj shprehje qe ke thene por jo deri ne fund
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    ne thelb te gjithe njerzit kane te keqen edhe te miren brenda tyre !!! sa per ate qe genjshtrat tradhetia denohen nga shoqerite moderne nuk jam dakort !!! qe ne shoqerite e para njerzore keto qe ke permendur ti jane denuar !!! shoqerite moderne skane bere gje tjeter pervecse kane sanksionuar disa rregulla sjelljeje !!! po te genjesh nje shok nuk denohesh po ama po te genjesh per te ardhurat qe merr ose kryen evazion fiskal denohesh nga shteti !!! pra ka disa rregulla sjelljeje qe nuk denohen edhe te tjera qe nuk denohen !!! mos ngaterro moralin me te drejten ose me ligjin blu sky !!!
    Kush foli per ligj o lepurush?
    Une fola per standarde shoqerore,c'dreqin hyn ne pune ligja?Je ne gjendje te diferencosh vjedhjen e parave tek evazioni fiskal me demtimet emocionale?Une fola per standarde shoqerore,pra deri ne njefare pike etika sociale,jo per gjera materiale.

Ore,une dhashe mendimin tim,s'kam dalur ketu te te mesoj ty si te jesh integer ne jete.Ty mund te duket normal nje njeri qe genjen/tradheton/keqtrajton verbalisht ose fizikisht.Mua s'me duket.Relative kjo bote!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 07-09-2007 më 16:22
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Çaushi Lexo Postimin

Ndarja perjetohet rende e sidomos tek ai/ajo i/e cili ka qene me plot sinqeritet duke e dashuruar,eshte plage e madhe per te sinqertin.... ndoshta plage qe kurre sherim s'do te kete,thuhet se koha sheron ....e vertet , por per disa koha ka mbet ne vend dhe ndoshta as koha ska kohe per T'a!... sepse ngelin aty pa kuptuar se jeta ka edhe keto gjera per te dalluar te bardhen dhe te zezen e perditshmerise jetsore...jeta nuk eshte vetem bardhe
    !
    shum e vertet ndarja asht e rend kur njeni angazhohet me shum serozitet e tjetri me rren e autoritet ...por koha sheron plaget dhe jeta vazhdon dhe pse loti pikon........
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Kush foli per ligj o lepurush?
    Une fola per standarde shoqerore,c'dreqin hyn ne pune ligja?Je ne gjendje te diferencosh vjedhjen e parave tek evazioni fiskal me demtimet emocionale?Une fola per standarde shoqerore,pra deri ne njefare pike etika sociale,jo per gjera materiale.

Ore,une dhashe mendimin tim,s'kam dalur ketu te te mesoj ty si te jesh integer ne jete.Ty mund te duket normal nje njeri qe genjen/tradheton/keqtrajton verbalisht ose fizikisht.Mua s'me duket.Relative kjo bote!

po me thuaj ti mua ske genjyer ti ndonjehere qe e gjykon keq ate qe ka genjyer !!! mos u trego hipokrite me veten !!! ti nuk ke keqtrajtur nje mashkull duke i thene se nuk e do edhe ke qene lidhur sa per sport !!! po leri keto fjale te medha me mua !!! edhe skam nevoje te me mesosh ti ok miushe ???mire e the relative ske pse gjykon tjetrin kur e ke bere vete nje gje te tille miushe

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Zemra
    Nga Fiori në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 31-07-2013, 10:58
  2. Ku është pozita e zemrës tënde?
    Nga titi-a në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-12-2008, 09:54
  3. Festa e Zemrës Krishtit
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Postimi i Fundit: 02-06-2006, 18:26
  4. Botëkuptimi islam mbi njeriun dhe qytetërimin
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 02-02-2005, 16:59
  5. ANTROPOLOGJIA e krishterë
    Nga Shpresmiri në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-10-2002, 19:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •