rina dashuria ekziston edhe shum biles psh e ke provuar ndonjehere te duash me shum se jeta jote
edhe cdo minut qe ri larg te duket sikur dicka te mungon ?
tani ka lnjerz qe duhen shum por ndahen per shum arsye e para eshte kaprico qe kan
por eshte nje gje qe ato pak caste qe kan kaluar bashk qe te dy i kan ne memorje deri sa te vdesin
pra dashuria ekziston
Partizoni
Ndarja perjetohet rende e sidomos tek ai/ajo i/e cili ka qene me plot sinqeritet duke e dashuruar,eshte plage e madhe per te sinqertin.... ndoshta plage qe kurre sherim s'do te kete,thuhet se koha sheron ....e vertet , por per disa koha ka mbet ne vend dhe ndoshta as koha ska kohe per T'a!... sepse ngelin aty pa kuptuar se jeta ka edhe keto gjera per te dalluar te bardhen dhe te zezen e perditshmerise jetsore...jeta nuk eshte vetem bardhe....por nuk eshte as vetem zi,bardhe e zi eshte kjo bote!Nje gje te tille (ndarje) kurr mos e perjetofsha as mos provofsha ...Gloria83 uroi qe as Ty ste ka ndodhe nje gje e tille por kjo te jete vetem nje pytje per perditshmerine tone se ka ndarje shume !
Pershendetje per te gjithe !
Dhuro shumë...e prit pak!
dashuria e vertet vec nje iluzion eshte per mu
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
shiko
e shkrojta pergjigjen me pare por e fshiva dhe e lashe postimin vetem me ............
sepse e di qe ti ske per te kuptuar
kaq i trashe sa je as vinci nuk te ngre dot.
shiko punen tende o djele e lena rehat se nuk ta kam ngene e kujdes me ato qe thua qe mos te te besh te me kerkosh sorry ter jeten tende pastaj se e shof qe kete menyre te folure do pasi nuk shef dot nivele me te larta.
ik mbyt veten e lena rehat o adoleshent!
dashke te flasesh e ne forum ti
ik o hiq shtytkat njere
plu asaj o zoti aga une kam nje jet ne greqi
e kaq shqip qe flas, flas lule fare.
ne themi "otan gnorisis ton pragmatiko erota"
po ti kaq di e kaq thua si adoleshent qe je, zoti aga
Ndryshuar për herë të fundit nga theodora* : 07-09-2007 më 03:31
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
^^^^
hahahahaha,avash se me trembe moj!dhe motra ketu je ne forum Shqiptar dhe jo Grek,keshtu qe per te ter ata si puna juaj nje verejtje kisha,mesoni njehere te shkruani dhe flisni njehere Shqip,nese doni te jepni mendimin tuaj ne nje forum Shqiptar, dhe njerezit ta kuptojne dhe ta vlersojne,nese eshte per t'u vleresuar lol,jo per mua po per ju,se duke mos ditur te shkruani te pakten dhe gjerat me elementare,ju ben te dukeni shume te trashe,pa dashur t'ju ofendoj,thjesht nje kritike e sinqerte.Dhe sa per ate ne jam une adoleshent apo jo,lere postimet e mia t'a tregojne ate,dhe jo ti se per moshen qe ke motra dhe me keto mendime ahaaa jo per baze qe nuk ta mare,por thjesht me vin per te qeshur!lol
Tung
Ndryshuar për herë të fundit nga Endless : 07-09-2007 më 03:49
Without deviation from the norm, progress is not possible
Krijoni Kontakt