Close
Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 104
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-08-2006
    Postime
    44

Smile Sa kohë rezistojnë meshkujt, pa kryer mardhënie?

Imagjinoni nje situate te tille:
    Jeni e/i lidhur me dike qe e doni shume dhe shkoni relativisht mire. Por nje dite atij/asaj i duhet te largohet ne nje vend tjeter, por perkohesisht. Nderkohe asnjeri nga te dy nuk ka mundesi qe gjate kesaj kohe qe do jene larg te mund ta takoj tjetrin. Sa do ishit ne gjendje te rezistonit pa kryer marredhenie???? Pra me intereson periudha kohore, SA?

progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Kesaj pyetje mund ti pergjigjet me mire dikush qe ka qene ne burg per kohe te gjata !!
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga klejla
    Jeni e/i lidhur me dike qe e doni shume dhe shkoni relativisht mire. Por nje dite atij/asaj i duhet te largohet ne nje vend tjeter, por perkohesisht. Nderkohe asnjeri nga te dy nuk ka mundesi qe gjate kesaj kohe qe do jene larg te mund ta takoj tjetrin. Sa do ishit ne gjendje te rezistonit pa kryer marredhenie???? Pra me intereson periudha kohore, SA?
    Ban mire me pyet at shoqin tand,
    se u bazove ne tjere gabohesh per vec nje dite dhe behesh pishman. Sepse diapazoni eshte jashtzakonisht i gjere. Prej gjysem ore, gjer ne fund te jetes.
    Kjo pala e dyte jane race ujqish.Ate te paren emeroje vete....
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Smile

Ne burg?

Mendoj se ne burg, nuk eshte keq per marredhenie, Aty behet fjale per amonnnnnn mos me jep me se po me del vendit.
    As qe du me dit!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    aq sa te me duket e arsyeshme qe te pres !!! god bles all of you !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    ata qe vertet duhen presin jo me dite ,muaj po me ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    po djemt zakonisht nuk e bejne kete gje (pershtypja ime )nuk presin seeeeee,kurse ne vajzat edhe jemi me te sinqerta nga kjo ane nuk tradhetojme leht nqs e ke fjalen per te shkuar me dike tjeter ... presim (prap pershtypja ime)flas per ata qe vertet kane dashuri te sinqerte ndaj njeri tjetrit...se ata qe jane varja spresin as vajzat e as djemt minutin .........................
    Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 15-03-2007 më 07:27

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    shume teme interesante

Une per vete mendoj qe largesia eshte armiku me i keq i nje lidhjeje sado e forte te duket ajo ne fillim!
    Per mua natyra e mashkullit eshte me e padurueshme ne nje mungese marredheniesh sesa femra,po mbase ka edhe meshkuj te tille!
    Periudhe kohore nuk mund te jap pasi personalisht nuk besoj te besnikeria e nje mashkulli dhe aq me teper kur eshte larg!
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Gjeja me e mire qe ju dha njeriut eshte, aftesia e te pershtaturit. Fale kesaj sot njeriu mund te jetoje ne kushte dhe rrethana aq te ndryshme. Ka me klime te ndryshme, rrethana te ndryshme shoqerore , liri burg etj etj.
    Sa i perket temes, pasi qe njeriu e ka aftesin e te pershtaturit, organizmi i tij reagon ashtu si ka mundesi.
    Njeriu mesohet te pershtatet, aq shpejte sa ma e MADHJA QUDI ZGJATE TRI DITE, KESHTU QE AFATI KOHORE , MUND TE JETE I PERHERSHEM.
    ================================================== ================================================== ================
    DUAJE FAMILJEN - E KE RRUGEN E HAPUR.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Bardhi : 15-03-2007 më 08:04

Hmmm nese do ishin cift me te vertete te dashuruar them se te dy do te rezistonin gjate gjithe kohes qe do ishin larg njeri tjetrit.Nuk e diskutoj qe do jete e veshtire por jo e pamundur.

Wãy øf tħé Ðàwņ Maska e _Elena_
    Anëtarësuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Femra mund te rezistoj por mashkulli JO!! sado dashuri te ket
    Ne kete teme sma ndryshon dot mendjen mua asnjeri

Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  3. Meshkujt, frikë nga “gjinekologu”
    Nga Davius në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44
  4. Femra dhe Mardheniet e saja me meshkujt....
    Nga Estella në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 04-08-2002, 13:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •